Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela
U mnie mimo to ze mam juz dwojke dzieci wiecznie mysle jak to bedzie wygladalo jak sie maluch pojawi nasze zycie sie zmieni zupelnie ale pewnie na lepsze :)Mam taka nadzieje hehe ja sie stresuje bardzo cc ..mam nadzieje ze jutro moj lekarz wyjasni mi wszystko o obawy mina -
a tak w ogole to dostalaam wanienke, mate edukacyjna podgrzewacz do butelek ( tylko na te szczuple butelki) i nianie elektryczna no i ubranka, duzo ubranek:)
nie wiem kiedy to posegreguje.
o, a zaraz zaloze karte rossnet przez neta. bo dala mi taki plastik przy kasie ale dzialac bedzie dopiero jak zaloze przez neta i znizki chyba od 3% sa na poczatku i rosna do 10%Gosiak, Fedra, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, dzis jadlam sniadanie i na na prapecie za oknem widzialam ptaszka- sikorke- usiadl na zmarzniety kwiat i cos tam skubal. a potem pukal dziobkiem w szybe.
kurcze wiem ze to przesaady ale to podobno bardzo zle znaczy....
az sie wystrszylam. -
Słoneczna głowa do góry! Nie przejmuj się! Mnie znowuż męczą koszmary dotyczące komplikacji w ciąży, problemów odnośnie przedwczesnego porodu. Ale nawet nikomu tego nie powtarzam. I staram się o tym nie myśleć.
Pomyśl, że ona chciała ci przypomnieć, że idzie zima i mogłabyś jej jakąś słoninkę podrzucić
A ja popijam herbatkę przed tvFedra lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:dziewczyny, dzis jadlam sniadanie i na na prapecie za oknem widzialam ptaszka- sikorke- usiadl na zmarzniety kwiat i cos tam skubal. a potem pukal dziobkiem w szybe.
kurcze wiem ze to przesaady ale to podobno bardzo zle znaczy....
az sie wystrszylam.
My mieliśmy karmnik przez dwie zimy na balkonie i dziesiątki sikorek przylatywało - teraz też czasem jakieś się pojawiają na drzewach - nie martw się
2 lata temu karmnik przenieśliśmy pod las i tam karmimy - właśnie, niedługo słoninkę trzeba będzie kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:43
-
Witamy sie
wczoraj nagralam filmik jak młoda wysoko kopie! Az Sewerynka byla w szoku ze tak wysoko
My teraz jestesmy na etpie myślenia nad drugim imieniem. Teraz w grę wchodzi Ida i ŁucjaŁucja po mojej prababci. Bardzo szalona kobieta byla
Sloneczna ja tez sie nie mogłam zdwcydowac na minky i dwa razy zamówienie zmieniałam bo najpierw zamowilam róż a za 10 minut pomyślałam po jaki czort ja zamawiam wszystko różowe jak ja nawet różu nie lubię!!Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość
-
O jejka weszlam sobie na mój ten wykres dawno nie bylam i patrzę a tam z boku pisze juz 88 dni do porodu
jak ten czas leci. Niedawno bylo 100 dni. Ja juz sie nie mogę doczekać. Najpierw święta, sylwester i mogę rodzic
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
I JA SIĘ PRZYWITAM
Weekend zleciał nawet nie wiem kiedy i znów nastał poniedziałek i tak w kółko- czas leci masakrycznie. Ja 30 tydzień zaczynam 19 listopada, a dziś mam 93 dni do planowanej daty porodu.
Kot drze mi się nad uchem bo głodna, a karma się jej skończyła, więc jak tylko otworzą sklep zoologiczny to muszę iść.
Co do kocyku minky też nie umiałam się zdecydować, aż w końcu wybraliśmy taki :
Miłego dnia Wam życzę
cath, Gosiak, słoneczna 85, Bietka, Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Witam się z rana, niestety dalej cichutkim głosem... Ale tak jakoś fizycznie się lepiej czuje, kaszel mniej mnie męczy, lepiej się spało w nocy. Ciekawe co mi laryngolog powie, ale jeśli to zapalenie krtani to problemy z głosem mogą się długo utrzymywać z tego co czytałam. Właśnie jem śniadanie i później zrobię sobie inhalacje.
-
Witam się i ja, dzis wyjątkowo wcześnie jak na mnie.
Weekend szalony cały w biegu, dzis bede odpoczywać.
Zupe dyniową bede gotować na obiad.
Widzę, ze my ciężarówki to wszystkie takie niezdecydowanie jesteśmy
Ja tez mam problem, ktory kocyk minky zamówić. W końcu z pomocą męża wybraliśmy 2
Dzis je zamowie. Ubranek mam trochę od bratowej, moja przyjaciółka szykuje dla nas wyprawkę po swoich dzieciakach.
Niania z monitorem oddechu, milion pieluszek tetrowych i flanelowych, huśtawka- bujaczek itp.
Jutro zaczynam zakupowy maraton ciuszkowy
Aaaa no i jutro ta nieszczęsna glukoza
Januszkowa, u mnie zaparcia minęły po siemieniu lnianym z gorącym mlekiem i miodem piątym rano i wieczorem.
Teraz jak biorę żelazo Tardyferon to problemu nie mam zupełnie.Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Wczoraj mnie nie było i wybaczcie, ale chyba nie dam rady nadrobić tyle naskrobałyście.
Odważyłam się wczoraj pojechać z mężem obejrzeć wózek i odwiedziliśmy znajomych, którym 3 tygodnie temu urodziła się córeczka
Niestety mimo że cały dzień czułam się dobrze od 20 zaczął mi twardnieć brzuch. Kurcze chyba jednak muszę więcej leżeć
A Kubuś od 2 dni jest taki aktywnyDziś w nocy i rano też mamusię ostro kopał. Leży w poprzek więc czasem to jak łupnie w bioderko
Teraz chyba śpi -
Witajcie. Ja wczorajszy dzien caly przelezalam i przespalam. Tak mnie brzuch bolal i stawial sie i do tego bol kregoslupa. Nospa i magnez ledwo pomagaly ale jakos dotrwalam. Dzis nie jest najgorzej, juz wzielam nospe i magnez. Musze troche powolutku ogarnac w domu i zobaczymy jak bedzie, mam nadzieje, ze oki.
Dziewczyny podrzuccie linka do tych kocykow minky. A one takie grubsze sa? -
Hej wam, witam się z rana.
Wiecie co chciałam dziś zamówić witaminki w aptece gemini, ja już zgłupiałam czy mogłybyście sprawdzić czy wyświetla wam się normalnie strona.
Nie jestem tam zalogowana, wiec zaczęłam zakupy wkładając rzeczy do koszyka nagle jak szukałam kolejnej wyskoczyła mi jakaś pusta strona i cały czas tak mam?
Nie wiem czy to tylko u mnie czy wy też macie taki pusty widok.
www.aptekagemini.pl
Mogłybyście zobaczyć ?