Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
przeczytalam pobieznie bo duzo prpodukujecie:)
widze ze wsyztsko dobrze.
a niektore to nawet czzasem mysla ze rodza;) moj ruchy w odbycie i pochwie tez mi daja duzo do myslenia;) jutro postaram sie odpoczac:)
zaraz popatrzec kocyki minky.
kurcze nie mam karty Visa tylko Master card..
w weekend dostalam duzo ciuszkow- wiec nic nie kupuje- dokupie tylko czapeczki do szpitala:)
posegreguje w nast tyg bo nie bylo jak.
duzo cmentarzy do obejscia;) -
cath wrote:Derii fotelik po wypadku nie nadaje sie do dalszego przewozu malucha. Nawet przy lekkiej stłuczce foteliki dostają po dupce.
Wg dziewczyny miałyście moze takie kłucie żeber ze oddychać nie mogliście? Mnie dosłownie 10 minut temu złapało takie klucie po lewej stronie. Moj mąż się przestraszył bo aż zaczelam krzyczeć ze boli!! Wiem ze w ciąży może się to zdarzać od polowy ciąży. Moja mama tak miała ale jest to okropne uczucido tej pory sie utrzymuje to kłucie
Ja tak mialam, tylko ze z prawej strony.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A ja miałam iść na spacer, ale usiadłam na kanapie z Twoim stylem i nawet nie zauważyłam jak się ściemniło
P. pojechał na granie, dziwne by było, gdyby miał wolną niedzielę
Ja dostałam od rodziców jabłka z ogródka i właśnie się zajadamNa obiad tylko rosołek, jestem tak przejedzona, że szok:)
W ogóle - mój tata jest niemożliwy - jak był u mnie ostatnio, powiedziałam, że musimy jechać z P. na zakupy i kupić zastawę, bo nawet talerzy dwóch takich samych nie mamy i patelnie, bo nam się zepsuła. Przyjeżdżamy do moich rodziców, a tam prezenty - komplet patelni, noży i zastawaTeraz mogę wreszcie bez wstydu kogoś na obiad zaprosić
)
Gosiak, zauważyłam, że sprzęty mają czasami chyba też gorsze dni. Mnie się raz pralka "zawiesiła". Nastawiłam drugi raz i już prała normalnie
-
Gosiak cieszę się,że się udało z tą zmywarką,j sama ciagle mówię do męża,że pierwsze wolne środki przeznaczamy na kupno zmywarki,nawet mam na nia miejsce już
Jutro Wam wyślę zdjęcie naszych ubranek i takich tam pierdół.
Mój T.tydzień temu miał sprawdzić wózek,jak do tej pory nadal stoi w kartonie....iiiii................szlag mnie trafia!!!!! -
Na wielką skalę nie wiem, bo talerzy w zastawie mam po 6
Teraz mogę się z Wami podzielić jabłkiem z drzewa z ogródku moich rodziców - nie pryskane, nie GMO, samo zdrowie
Dostałam też od mamy domowe dżemiki, więc mogę Was zaprosić na naleśniki z mąki pełnoziarnistej i jajek, które zniosły kury mojej babciBez chemii całkowicie
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
U mnie listopadowe slonce razi od rana w oczy, ale termometr pokazuje 6'C! Brrrr!
Dziecko mi sie wiercilo przez pol nocy i z rana tez. Smiesznie strasznie, bo z lewej strony mi cos wyskakiwalo i brzuch sie trzaslChichocze sobie jak mnie tak dziecko szturcha, ale nijak nie moge pokazac mzeowi, bo jak go wolam lub jak wstane i ide, zeby mu pokazac, to maluch zaprzestaje aktywnosci ;(
Odpoczywjacie sobie i zajadajcie sie niedzielnymi obiadkami. Ja niedlugo do pracy.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A jak już gadamy o sprzetach, to czy któraś z Was ma suszarkę do prania? Bo obawiam się że jak się dziecko urodzi to non stop będzie u mnie pranie wisiało na widoku, a ze mam małe mieszkanie to ta rozstawiona suszarka dużo miejsca zajmuje...
cath lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna, ja mam za mało miejsca w mieszkaniu na łóżeczko i wózek, więc na suszarkę do ubrań tym bardziej
Szkoda, bo przydałaby się niesamowicie.
W ogóle - wracaliśmy dziś do Wrocławia, nie widziałam ani jednego patrolu policji - a tak niby łapią pijanych kierowców.
Nie widziałam też w piątek i w sobotę. Przy cmentarzach też jakoś policji nie było. To gdzie ta akcja znicz?
-
Dziewczyny, a tak zmieniając temat, która z nas jako pierwsza przekroczy 30 tydzień? Wydaje mi się, że Penelope chyba była tak na pograniczu stycznia i lutego, ale nie pamiętam dokładnie. W ogóle - Penelope coś ucichła ostatnio, podobnie jak Vel.
Dziewczyny - dajcie znać czy wszystko okPenelope lubi tę wiadomość
-
ehhhhhhhhhhh 30 tydzień(CATH,ale Ci fajnie),to już masakrycznie blisko,sama będę pod wrazeniem,kiedy sama będę mieć ten 30
....
Ja tu się cieszyłam,że 25,ale jeszcze tyle przed nami
Jutro mam wizytę,a ten ból pochwy(dosłownie) ponownie zaczyna mi towarzyszyć...jasna cholera.
Vel udziela się na innych forach,po tej akcji z listą wkurzyła się chyba
Ale tu naprawdę nie ma co się denerwować mamuśki....wróćcie do nas -
Sue wrote:O kurcze, niedługo się wszystkim posypią 3 z przodu
Ja 14 listopada kończę 2 trymestr według Belly
Ciekawe Cath czy załapiesz się na styczeń, czy Konstancja poczeka do lutegowiecie po tym 40 tygodniu juz ciezko sie robi
Sue lubi tę wiadomość