Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie z Was ślicznotki,oczywiście kicia także :*
W takim razie,ja swojego bębenka nie pokażę,bo wyglądam przy Was,jak do porodu he he
Ja mam zmywarkę osobistą,niezawodna o imieniu TomaszWłaśnie sterczy przy myciu naczyń
Sue lubi tę wiadomość
-
Deri, bez przesady!! Tak btw. to Ty na avatarku?
Pokaż brzuszek, będziemy się zachwycaćWszystkie brzuszki ciążowe na świecie są przepiękne - małe, duże, nieważne - w środku jest 8 cud świata
Piękny dzień dziś, złota polska jesieńLara 82 lubi tę wiadomość
-
Gosiak współczuję, też nie cierpię zmywać, a najbardziej wielkich brudnych garow. Ile lat ma zmywarka? Mam nadzieję że uda się ją niedrogo naprawić.
Ja juz obiadek zjadłam, nawet jeszcze ciepłe ciacho mama przywiozłaTeraz w ramach naprawienia szkód moralnych kupię sobie na allegro podkład, puder i korektor pod oczy. Wykorzystam ten bon na 20 zł, bo przesylka jest za 5 zeta. Wprawdzie bon miał być dla M. ale mnie wkurzył to niech sobie ściągnie na swojego smartfona aplikacje to dostanie swój kupon, a co
-
PatrycjaP wrote:Slicznie wszystkie wyglądacie
Powiedzcie mamuśki ile macie już ubranek dla dzieciątek?
Chętnie pooglądam zdjęcia
ja mam sporo, nawet nie wiem czy zdąze wszystko wykorzystać zanim wyrośnie..jedyne co to mi brakuje rękawiczek i czapeczek takich cieńszych, bo poki co jednąno i mam mało kaftanów ale bardziej stawiam na bodziaki, wiec spiochów i kaftanów mam mało
-
Deri, w takim razie czekam niecierpliwie
)
Gosiak, z tą zmywarką to współczuje i mam nadzieję, że się da naprawić. Ten, kto wymyślił zmywarkę, to powinien dostać pokojowego nobla, bo ileż konfliktów rozwiązał
Atakasobiejedna kiedy idziesz do tego lekarza? Bardzo długo Cię to trzyma, mnie puściło po tygodniu, ale nie było nawet w połowie jak u Ciebie. Nie denerwuj się na męża, faceci czasami tak mają, że nie pomyślą o takich prostych rzeczach, a my się bez sensu denerwujemy. Odpoczywaj i zdrowiej :*
Patrycja, ja nie mam nic jeszczeMam tylko upatrzone łóżeczko w Ikei, komodę, pościel do łóżeczka. z ubranek jeszcze nic - może w listopadzie coś zacznę? Wypadałoby w końcu
Do końca roku chciałabym mieć wszystko gotowe, żeby po nowym roku poprać i poprasować i od połowy stycznia być ready
-
Sue, jutro popołudniu mam wizytę, mam cicha nadzieje że jutro już będzie ten magiczny dzień w którym antybiotyk zadziała i będę w stanie się wy słowić u tego lekarza. Złość na M. juz mi przeszła, bo w końcu specjalnie tego nie zrobił, ale niech wie ze mnie wkurzył, bo inaczej zrobi tak jeszcze kiedyś heh
Sue lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Gosiak współczuję, też nie cierpię zmywać, a najbardziej wielkich brudnych garow. Ile lat ma zmywarka? Mam nadzieję że uda się ją niedrogo naprawić.
-
Gosiak wrote:3-4, to dobra zmywarka, Siemensa, puściłam dwa puste przebiegi z preparatem do mycia i chyba jest OK, wstawiłam zmywanie, jestem dobrej myśli
No to może odzylaA filtry wyciagalas i mylas ostatnio? Podobno też te dziurki w śmiglach można wykalaczka przetykac od czasu do czasu
-
rudasku, Sue, Asiaaa piekne brzuszki macie
Gosia współczuje ci klopotu za zmywarka. Borykam sie z moją, ale na szczescie w weekendy naczynia myje moj szym bo on z kolei nie znosi zmywarki
My juz po obiadku. Kopytek nawet na jutro wystarczyjupiii
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70d2163b073f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/daa9c7edc823.jpg
Do tej pory udało mi się zgromadzić to co na zdjęciach i rożek biały w kolorowe sówki, ktorego na zdjęciu nie ma.angelcia, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość