Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) wlasnie poczytywalam inne watki i juz grudniowki zaczely sie rozpakowywać :) co prawda wcześniaki ale razem z Karoli Marcelkiem to trojka mam rozpakowanych w czym jedne trojaczki :) jejku teraz uświadamiam sobie ze to juz coraz bliżej :) a na dodatek jeszcze swieta po drodze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 07:47

Gosiak, megg, Penelope lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka my jestesmy sercem z fotelikami Recaro. Ale ze nie można wpiąć Recaro do bebetto wybraliśmy maxi cosi pebble :) następny zakupimy juz Recaro! :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath a ja slyszalam ze wszystkie fotwliki Recaro wpina sie na adaptery od maxi Cosi. A skoro Maxi cosi wam pasuje to i recaro bedzie pasowalo. Zbadaj temat. Zreszta powiedzial nam to pan od Recaro.

gosiu potem na kompie postaram sie wstawic fotke ale to u mnie z tym jest zawsze problem :-/

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Cath a ja slyszalam ze wszystkie fotwliki Recaro wpina sie na adaptery od maxi Cosi. A skoro Maxi cosi wam pasuje to i recaro bedzie pasowalo. Zbadaj temat. Zreszta powiedzial nam to pan od Recaro.

gosiu potem na kompie postaram sie wstawic fotke ale to u mnie z tym jest zawsze problem :-/
    A może masz gdzieś linka do niej? Może znajdziesz ją tutaj: http://mamazen.pl/category/chusty-tkane

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badalismy i pytaliśmy sie. Nam powiedzieli ze nie ma opcji aby w adaptery od maxi cosi wpiąć recaro. :) juz mamy maxi cosi zakupiony wiec nie będę teraz wydziwiać. Co sklep to inna opinia :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/31136551418110808743_thumb.jpg

Proszzz udalo sie

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ale kibel Cath. U nas na warsztatsch byl facet z Recaro wlasnie i dziewczyny pytaly o adaptery. Szkoda ze wczesniej nie wiedzialas.

Gosiu ta chusta nawet nie odpakowana :-) moze i moglabym sie targowac. Poczekam jeszcze do konca roku na kaske i pomysle. Ale podoba mi sie :-)

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    http://www.iv.pl/images/31136551418110808743_thumb.jpg

Proszzz udalo sie
    Bardzo ładna :)
    Ja mam taką:
    http://wrzucaj.net/images/2014/11/10/chusta.jpg

I do kompletu zakupię polar dla nas: http://allegro.pl/kurtka-polar-dla-mamy-i-dziecka-dla-chusciaka-xl-i4772248966.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 08:15

Atakasobiejedna, AsiaSzw lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super!!!!

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Kurde ale kibel Cath. U nas na warsztatsch byl facet z Recaro wlasnie i dziewczyny pytaly o adaptery. Szkoda ze wczesniej nie wiedzialas.

Gosiu ta chusta nawet nie odpakowana :-) moze i moglabym sie targowac. Poczekam jeszcze do konca roku na kaske i pomysle. Ale podoba mi sie :-)
    Aj wiesz teraz to juz po rybkach. Maxi cosi tez ma dobre foteliki wiec nie będę płakać ale na przyszłość będę pamiętać :) dziekuje :*

AsiaSzw lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczelam dzis 26tc <3 <3 <3
    Jejuuu jak ten czas leci!

Gosiak, megg, Januszkowa, juska19 lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się w 28 tyg :)

Ciekawe czy u mnie na szkole rodzenia będzie coś o chustach, byłoby super, a jak nie to będzie trzeba poszukać jakiś warsztatów.

Co do porodu, to ostatnio przypomniało mi się że w poprzedniego sylwestra zyczylam M. żebyśmy następnego spędzili we trójkę i teraz mam schiza że urodze pod koniec roku :/ Nawet chciałam na listopadowkach obejrzeć listę od którego tyg się posypaly, bo pamiętam ze kilka urodziło juz w 33-34 tyg, ale coś nie umiem znaleźć ich listy. Ja pod koniec roku będę miała ok 35 tydzień, więc nie tak źle, ale wolałabym żeby mój mały był z nowego rocznika ;)

juska19 lubi tę wiadomość

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! My od dwóch dni męczymy się z wymiotami i mdłościami masakra dokładnie tak jak w I trymestrze. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej. W piątek czeka nas wizyta :) a do porodu 88 dni ! :))))

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, o warsztatach nie pomyślałam :D Poszukam czy nie ma jakiś wiązania chust. Wiem tylko, że jedna SR oferuje naukę wiązania chust, ale ja nie wiem czy na SR idę ;P

Gosiak lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Katiś Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)
    Weekend zleciał, ale na szczęscie mój T ma wolny poniedziałek i tym samym długi weekend:)

Ja również planuję zakup chusty, ponieważ chcę chodzić z psami na dwór, a że mam tylko dwie ręce, a w każdej z nich smycz z psem na końcu to chusta jest idealnym rozwiązaniem. Ja wybrałam chustę elastyczną Tula, ale czekam jeszcze z jej zakupem. Koszt nowej to 200 zł, a po urodzeniu chcę kupić jakąś używaną i sprawdzić czy moja Pola będzie chciała w niej być- bo wiadomo, że czasem dziecko ni w ząb nie chce w chuście być.

Cath jak tam stosunki z mężem :)?

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ależ dobrze pospalam dziś :) muszę zadzwonić do dentysty i jak najszybciej się umówić na wizytę!:(
    Wczoraj myślałam, że ta zgaga mnie zabije normalnie! Dziś już jest dobrze :)

Chciałam zjeść śledzia, ale był do 5.11, więc też odpada.

W piątek w Tesco widziałam body na każdy dzień tygodnia, chyba kupię Tomaszowi:)
    Ogólnie chyba wybiorę się dziś na zakupy:))

• kasia_1988 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny...

Mi mdłości i wymioty nie odpuszczaja wiec wiem Patrycja co czujesz... na szczęście meczy mnie tylko do 12 max 13 a pozniej czuje się jak nowo narodzona. wczoraj była masakra czułam sie dokładnie jak na początku ciązy, az się popłakałam.

Dzisiaj muszę ogarnąć mieszkanko... ugotować obiad- a nie mam zielonego pojecia co... zakupy itd...

8tc
    9tc
    10tc
    17tc
    relgh37106b9h52t.png
    f2wli09kel1p6uqt.png
    1usal6d80v7jp3t1.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,no my dzisiaj poleniuchowaliśmy...zbyt bardzo,tj nawet na siku nie chciałam wstać,a mały tak strasznie wtedy kopał...wyrodna matka jestem :(

Codo chust,to jest bardzo dobry pomysł,z którego nie skorzystamy,bo pogoda nam na to zbytnio nie pozwoli tutaj :( ale możliwe,że na wakcjach z tej formy skorzystam :)

Dziś na śniadanko były kanapeczki z serem żółty,pomidorkiem i szczypiorkiem,w tej chwili będziemy pić Inkę....pogoda u nas dla bogaczy,tragiczna :(

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam zamówienie z apteki gemini dla mnie i dla malucha i jeszcze jakieś witaminki. Jestem z siebie dumna :D Coś ruszyłam z zakupami.

derii84, Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia mi niestety cały dzień :(

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
‹‹ 1155 1156 1157 1158 1159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ