Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
wlasnie poczytywalam inne watki i juz grudniowki zaczely sie rozpakowywać
co prawda wcześniaki ale razem z Karoli Marcelkiem to trojka mam rozpakowanych w czym jedne trojaczki
jejku teraz uświadamiam sobie ze to juz coraz bliżej
a na dodatek jeszcze swieta po drodze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 07:47
Gosiak, megg, Penelope lubią tę wiadomość
-
Cath a ja slyszalam ze wszystkie fotwliki Recaro wpina sie na adaptery od maxi Cosi. A skoro Maxi cosi wam pasuje to i recaro bedzie pasowalo. Zbadaj temat. Zreszta powiedzial nam to pan od Recaro.
gosiu potem na kompie postaram sie wstawic fotke ale to u mnie z tym jest zawsze problem -
AsiaSzw wrote:Cath a ja slyszalam ze wszystkie fotwliki Recaro wpina sie na adaptery od maxi Cosi. A skoro Maxi cosi wam pasuje to i recaro bedzie pasowalo. Zbadaj temat. Zreszta powiedzial nam to pan od Recaro.
gosiu potem na kompie postaram sie wstawic fotke ale to u mnie z tym jest zawsze problem -
Kurde ale kibel Cath. U nas na warsztatsch byl facet z Recaro wlasnie i dziewczyny pytaly o adaptery. Szkoda ze wczesniej nie wiedzialas.
Gosiu ta chusta nawet nie odpakowanamoze i moglabym sie targowac. Poczekam jeszcze do konca roku na kaske i pomysle. Ale podoba mi sie
Gosiak lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:http://www.iv.pl/images/31136551418110808743_thumb.jpg
Proszzz udalo sie
Ja mam taką:
http://wrzucaj.net/images/2014/11/10/chusta.jpg
I do kompletu zakupię polar dla nas: http://allegro.pl/kurtka-polar-dla-mamy-i-dziecka-dla-chusciaka-xl-i4772248966.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 08:15
Atakasobiejedna, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Kurde ale kibel Cath. U nas na warsztatsch byl facet z Recaro wlasnie i dziewczyny pytaly o adaptery. Szkoda ze wczesniej nie wiedzialas.
Gosiu ta chusta nawet nie odpakowanamoze i moglabym sie targowac. Poczekam jeszcze do konca roku na kaske i pomysle. Ale podoba mi sie
dziekuje :*
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Hej, witam się w 28 tyg
Ciekawe czy u mnie na szkole rodzenia będzie coś o chustach, byłoby super, a jak nie to będzie trzeba poszukać jakiś warsztatów.
Co do porodu, to ostatnio przypomniało mi się że w poprzedniego sylwestra zyczylam M. żebyśmy następnego spędzili we trójkę i teraz mam schiza że urodze pod koniec rokuNawet chciałam na listopadowkach obejrzeć listę od którego tyg się posypaly, bo pamiętam ze kilka urodziło juz w 33-34 tyg, ale coś nie umiem znaleźć ich listy. Ja pod koniec roku będę miała ok 35 tydzień, więc nie tak źle, ale wolałabym żeby mój mały był z nowego rocznika
juska19 lubi tę wiadomość
-
Witam się
Weekend zleciał, ale na szczęscie mój T ma wolny poniedziałek i tym samym długi weekend:)
Ja również planuję zakup chusty, ponieważ chcę chodzić z psami na dwór, a że mam tylko dwie ręce, a w każdej z nich smycz z psem na końcu to chusta jest idealnym rozwiązaniem. Ja wybrałam chustę elastyczną Tula, ale czekam jeszcze z jej zakupem. Koszt nowej to 200 zł, a po urodzeniu chcę kupić jakąś używaną i sprawdzić czy moja Pola będzie chciała w niej być- bo wiadomo, że czasem dziecko ni w ząb nie chce w chuście być.
Cath jak tam stosunki z mężem?
Pola
Hania -
Dzień dobry
Ależ dobrze pospalam dziśmuszę zadzwonić do dentysty i jak najszybciej się umówić na wizytę!
Wczoraj myślałam, że ta zgaga mnie zabije normalnie! Dziś już jest dobrze
Chciałam zjeść śledzia, ale był do 5.11, więc też odpada.
W piątek w Tesco widziałam body na każdy dzień tygodnia, chyba kupię Tomaszowi:)
Ogólnie chyba wybiorę się dziś na zakupy:))
-
Witam dziewczyny...
Mi mdłości i wymioty nie odpuszczaja wiec wiem Patrycja co czujesz... na szczęście meczy mnie tylko do 12 max 13 a pozniej czuje się jak nowo narodzona. wczoraj była masakra czułam sie dokładnie jak na początku ciązy, az się popłakałam.
Dzisiaj muszę ogarnąć mieszkanko... ugotować obiad- a nie mam zielonego pojecia co... zakupy itd... -
Hej dziewczyny,no my dzisiaj poleniuchowaliśmy...zbyt bardzo,tj nawet na siku nie chciałam wstać,a mały tak strasznie wtedy kopał...wyrodna matka jestem
Codo chust,to jest bardzo dobry pomysł,z którego nie skorzystamy,bo pogoda nam na to zbytnio nie pozwoli tutajale możliwe,że na wakcjach z tej formy skorzystam
Dziś na śniadanko były kanapeczki z serem żółty,pomidorkiem i szczypiorkiem,w tej chwili będziemy pić Inkę....pogoda u nas dla bogaczy,tragiczna