Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue..ja jak nie byłam w ciazy to chcialam być i nosić ciazowe ubrania i eksponować brzuszek
hehehe a teraz tez mam manie na "bez brzucha" i cały czas coś mi wpada w oko w moim rozmiarze sprzed ciazy czyli S
i myśle " ooo..kupie, bedzie na specrki z synkiem" itd
butki tezzzz
Sue lubi tę wiadomość
-
MistrzyniWKochamCieMisiu chciałam powiem Ci jeszcze żebyś aż tak się nie denerwowała.
Mooja mama urodziła nas w 7mym miesiącu i jesteśmy całe i zdrowee)
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć wszytskim. U mnie tez weekend wyjazdowo-rodzinny.
My zamówiliśmy wózek bebettopascal 3in1 http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4632&osCsid= w kolorze popielatym i na białym stelażu. Do odbioru mamy w połowie grudnia. Tak samołóżeczko i inne pierdoły. Łóżeczko wybraliśmy najprostrze z możliwych. Bez szuflad i innych bajerów bo u nas ie nie zmieści to wszytsko.
Wózek kosztuje około 1600zł, łóżeczko 130zł. No i przy takich duzych zakupach licze na rabat ;].
Generalnie nastawiamy sie na cała wyprawdkę w połowie grudnia. Tj łóżeczko, materac kokosowy-gryczany, komoda, pościel, pieluchy tetrowe, rozki, kocyki, wanienka .....i kilka ubranek. Wszytsko mam zamiar kupić w jednym sklepie. ;]. No i to wszytsko będzie kosztowoało jakieś 2600zł... . az takiej tragedii nie ma -
Mistrzyni cieszę się,że mniej tych nocy przepłakanych u Ciebie jest
Mówisz,że Ola nie daje o sobie zapominać ?? to musi być słodkie
Także chciałabym mieć rozmiar sprzed ciąży(S),ale czy w moim przypadku jest to w ogóle możliwe??
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek weszłam na bloga
fajnie ze koleżanka chustuje ale raczej nie sugerowała byk sie jej wiązaniami ajajaj na pierwszej stronie chusta jest kompletnie zle zawiązana niedociągnięta rozumiem ze dopiero zaczynała ale to nie jest dobry przykład jezeli chcecie podczytac cos o chustach zapraszam na chustowo.pl lub na grupę na fb chusty POLSKA - nosimy wiazemy motamy a dla dziewczyn z Warszawy chusty Warszawa
ash lubi tę wiadomość
-
Miriam bardziej mi chodziło o wpis tej jej kolezanki i przekirowanie na bloda jej, nie o blog Marysi-czyli mojej kolezanki, nie znam sie na tym a sama wiem ze źle ma zawiązaną
to widać gołym okiem
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny skorzystałam z kuponu allegro i kupiłam 3 koszule do szpitala ta najtańsza do porodu bo i tak do wyrzucenia będzie. Na styczniówkach pisały że bardzo fajne są te zobaczymy jak dotra do mnie
http://allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmienia-porodu-nowosc-r-s-i4737819766.html
http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-koszula-do-karmienia-r-s-nowosc-i4777667489.html
http://allegro.pl/wyprzedaz-topowy-model-koszula-do-karmienia-s-m-i4744931410.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:44
MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, megg lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Dziękuję Wam bardzo serdecznie za życzenia! :* wczoraj bardzo aktywny dzień miałam - gości witalam cały dzieńwieczorem padlam ze zmęczenia, ale niedziela była cudowna! Uwielbiam jak ktoś mnie odwiedza.
Miriam, widzę że masz córeczkę Zoje. Ja właśnie oczekuje Zojkijak Twoja rodzina zareagowała na to imię? Bo u mnie już nazywają ją inaczej np. Zośka, bo mówią ze wymyśliłam imię którego nie da się wypowiedzieć
denerwują mnie strasznie.
No Mistrzyni Ty to już niedługo możesz urodzić, bo bliźniaczki to chyba szybciej.
Ja dziś rozpoczęłam nowy tydzień. Jeszcze trochę i będzie magiczny 30 tydzień
Postanowiłam ze za miesiąc wstawiam łóżeczko juz. Niech się materac wietrzy. Doczekać się nie mogę
A ja dziś na obiad serwuje krewetki i małże Świętego Jakuba.
A tutaj zdjecie z wczoraj
http://iv.pl/images/12307908367676814654_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:27
Sue, Lara 82, Bietka, MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, megg lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam. W zeszlym tyg bylam na wizycie jak zaczynalam 27tydz i moja księżniczka waży 930 g a mierzy sobie 32cm
Nadal leżymy i nudze sie w cholere... ale czego sie nie robi dla dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:21
lula88, Sue, MistrzyniWKochamCieMisiu, megg, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadyDI rodzina na początku kręciła nosem ale juz sie przyzwyczaili
za to u lekarzy czy w urzędach trzeba pilnować bo często wlasnie wpisują Zosia
z perspektywy czasu moge powiedziec ze drugie bedzie Melisa bo Zoja oznacza życie i moj Zojek to HNB wiec drugie chciałabym spokojniejsze
derii84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze u mnie też tak będzie ze przestaną mnie na sile przekonywać do zmiany imienia. Ja mieszkam za granicą, wiec tu w urzędach problemu nie będę miała - tak myślę, ale się okaże. No ciekawe jaka moja córeczka będzie. Teraz jest tak aktywna, że szok
Miriam, derii84 lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Asia to dzisiaj mamy trzymać kciuki,żeby maleńtwo było łaskawe??
Tak kochana trzymajcie mocno kciuki
Ja juz gadam że swoim malenstwem 3 dni by ładnie pokazało mamusi co tam mazobaczymy
Gosiak, Pia Gizela, Lara 82, Patrycja20, megg lubią tę wiadomość