Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no to trzymamy
Pamiętam te sytuacje,gdy mieliśmy wizytę u gina i też rozmawiałam z maleństwem,proszę pokaż nam kim jesteś...i tużprzed wejściem czułamjak się wywraca i na usg,co widzieliśmy...piękne pośladki:)
Dopiero w dniu porodu,lekarz wypytał mnie jak córka będzie miała na imię,a za chwilę jak chłopczyk,i jak mu powiedziałam,żczy te Tymoteusz,to on na to Tymek??? Hym będą wołać w szkole na niego dymek:) Zapytałam czy to jednak chłopczyk,a on,że nic takiego nie powiedział,będziemy mieli bardzo ładne dziecko...no i mamy Dymka
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam, na dworze jest teraz pięknie, cieplutko i słoneczko, tak że zrobiłam sobie spacerek przy okazji kupienia pieczywa.
Ale za to spanie mnie wzięło
Coś trochę ogarnę chałupkę i idę w kimono:)
Asia powodzeniaOby się ujawnił wstydniś albo wstydnisia
derii84, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Nie było mnie kilka dni i wybaczcie, ale nie dam nadrobić tyle naskrobałyście.
U mnie kurcze znów kryzys - brzuch nie daje mi żyć. Wczoraj ciągle twardniał mimo że leżałam, w nocy nie spałam i dziś już nie wytrzymałam i miałam ktg. Na szczęście nic złego się podobno nie dzieje.
Ta moja macica to jakaś kopnięta.
A Kuba od wczoraj to mnie tak skopał i dziś również ktg potraktował odpowiednio.
Teraz chyba śpi, ale nic dziwnego po całonocnych harcach.
-
jestem i ja ale tez nie mam jak nadrobic.
jutro dopiero wracamy do domu.
Staniki wieksze kupione, koszulka do karmienia jedna tez, poszewki na posciel tez:)
jak mnie ominelo cos ciekawego albo jakies ciekawe kupony to piszcie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 14:24
-
dzień dobry
Asia trzymam kciuki za wizytę, my mamy na 16.45no i niech nam się tu w końcu pokaże to wasze maleństwo
Juska który wynik źle wyszedł i ile?
co do chust to fajna sprawa, tylko tak cholernie droga kurcze;/
Słoneczna jak się czujesz?
Suri duża ta Twoja księżniczkano już dzieci widzę przekraczać będą pierwszy kilogramek
ale ten czas leci
pozdrawiam wszystkie mamusieAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Cath pisała wcześniej o grudniówkach, a wiecie co ja u nich doczytałam, że jakaś dziewczyna Bogusia, cały czas jej mówili, że dziewczynka, a teraz jakoś na wizycie w 34 tyg. powiedzieli, że jest ptaszek i będzie chłopak
Nieźle co
Ciekawe czy u nas będą też takie niespodzianki
No naszego ptaszka nam już 4 razy pokazywali więc miejmy nadzieję, że mój synuś będzie jednak synusiemPenelope lubi tę wiadomość
-
Agaa współczuje Ci tych bóli, ale tak się zastanawiam, jak np. mój mały ma okresy aktywności to nie zawsze tylko kopniaki ale też mi się taki twardy brzuch robi. Taka góra normalnie rośnie i to naprawdę nie jest zbyt przyjemne, bo po 1 ciężko iść jak to się dzieje lub np. ciężko mi nawet zmienić pozycje, ale np. po chwili przechodzi, tak jakby się mały przekręcał w inne miejsce.
A Ciebie ten Twój brzuszek boli?
Bo kurcze tak się zastanawiam cały czas nad pojęciem twardy brzuch; to takie subiektywne odczucie jest, ze szok? -
Lara ja to się boję ,że nam nagle powie że to nie Pola a chłopczyk
ale znam takie przypadki ,że przy porodzie miały dziewczyny niespodziankę
co do twardego brzucha to ja też albo nie czułam albo to takie uczucie jakby maluch tam się pchał i na @ boli?
Brzuch boli często jak się dłużej pochodzi albo coś porobi, to taki dyskomfort..Lara 82, Penelope lubią tę wiadomość
-
Nawet nie straszcie, że tak będzie kurcze.
Tu już imię wybrane, ciuszki dla dziewczynki kupione, do pokoju różowe i fioletowe dodatki
Ale już mniejsza z tym. Po prostu bardo ciężko by mi się było pogodzić z tym faktem..
Czułabym się jakbym straciła dziecko..moją Maję.. Człowiek sobie już tyle czasu wyobraża jak to będzie, że to córeczka i jest pewnien a tu takie coś..
-
a ja sie pochwalę dzisiejszą produkcją
http://wrzucaj.net/images/2014/11/10/chmurka.jpgAtakasobiejedna, PatrycjaP, słoneczna 85, juska19, megg, Bietka, Asiaa1201, Lara 82, agaaa28, lula88, Angélique89, Januszkowa, dorocia2324, Penelope, LadyDi, asia888, Laurka lubią tę wiadomość
-
Ej no ale moment coś mi nie pasuje. Te prenatalne badania w połowie ciąży nie dają pewności jaka to płeć ? Nam w dokumentach pisze "prawidłowe genitalia żeńskie". Myślałam, że to już 100 procentowa pewność, że tak jest
-
Atakasobiejedna wrote:Rudasek, śliczne to zrobiłaś podziwiam
Ja to jestem totalny antytalent do robotek ręcznych, nie mam do tego cierpliwości
He he a ja siedziałam, dziergałam i wyszłobedzie do powieszenia na sciane, nad łózeczko
-
U mnie jakby sie okazala dzuewczynka to bedzie miec skarpetki w samoloty i posciel tez:) ale jak jajka byly to u nas raczej sie nie pomylili. Przedszkolanko, dziekuje, czuje sie ok. Troche mnue serce boli jak spie na lewym boku. Ale z brzuszkiem ok;) a do pracy dopiero w czwartek
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Piekę właśnie ciasto amerykańskie, pachnie bosko w kuchni
Już kiedyś robiłam z tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/recipe23887.html jest banalne i pyszne, wilgotne, daje trochę więcej kakao
Ale trzeba najpierw obiad zjeść
megg lubi tę wiadomość