Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
PatrycjaP wrote:Ej no ale moment coś mi nie pasuje. Te prenatalne badania w połowie ciąży nie dają pewności jaka to płeć ? Nam w dokumentach pisze "prawidłowe genitalia żeńskie". Myślałam, że to już 100 procentowa pewność, że tak jest
taka pewność dopiero po porodzieno ale miejmy nadzieję że jednak u nas się nie mylą
Słoneczna to korzystaj z wolnego i odpoczywaj -
Atakasobiejedna wrote:Piekę właśnie ciasto amerykańskie, pachnie bosko w kuchni
Już kiedyś robiłam z tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/recipe23887.html jest banalne i pyszne, wilgotne, daje trochę więcej kakao
Ale trzeba najpierw obiad zjeść
Smakuje podobnie do jabłecznika? -
Hej dziewczyny.
Ale ja sie zle czujeleze w lozku i mam wrazenie ze mam temperature.
Rudasku piknie to zrobilas!!!
Ja wczoraj poruszylam temat plci z moim ukochanym, co by bylo gdyby i doszlismy do wniosku ze nam to nie robi jaka plec dziecka bedzie. Chcemy zdrowego maluszka. A garderobe coż sprzedamy i kupimy damski zestawPenelope lubi tę wiadomość
-
Witajcie mamusie !
Rudasku piękne rzeczy tworzysz! ja to niestety bezproduktywnie czas wykorzystujęa też miała plan tyyyyle rzeczy zrobić ;p
Dzisiaj w końcu wyszłam z domupojechałam na ciuchy no i kupiłam 2 koszulki, które mogą być spokojnie ciążowe
Ja też bym chciała chustować małego, tylko tak się zastanawiać jak to zrobić. Chodzi mi o to, że rodzę zimą i bym potrzebowała specjalnej kurtki.
Ataksobiejedna dzięki za przepis! Ciasto wygląd bardzo apetycznieprzepis przyda mi się jak pojadę do rodziców na weekend. Upiekę im
-
Ja też słyszałam o różnych przypadkach, że się chłopiec dziewczynką okazał i na odwrót
Dla nas zdrowie dziecka najważniejsze!
My już po obiadku, po deserku, jeszcze chwilkę relaksu i zabieram się za prasowanieMam nadzieję, że w tym tygodniu to ostatnia tura
A gdzie tam do prasowania ciuszków Brzuszkowego!
-
Z tym twardym brzuchem, jak macica się stawia, to wydaje mi się, że nie da się tego pomylić. Brzuch robi się jak kamnień, bardziej spiczasty, nie da się palca wcisnąć i czuje się takie ciągnięcie.
Generalnie nic przyjemnego.
Właśnie się obudziłam. Musiałam trochę odespać noc. Maluch też chyba śpi. -
Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkie mamunie:) widze ze tu juz prezne przygotowania i kompletowanie dla malucha rzeczy , wiec pewnie poradzicie jaki rozmiar wybrac ? Mysle by kupic kombinezon next roz 62, i mysle by ciuszki tez kupowac na 62, czy moze lepiej te 56?
-
Rudasek ja też będę sama coś tworzyć już materiały kupione mam zamiar zrobić coś takiego
http://www.iv.pl/images/46561254619432982947_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/65524260755058199026_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/08071444340098527473_thumb.jpg
i buciki jeden już zrobiony
Juska będzie dobrze jeśli masz mało przekroczony to bedzie tylko dieta. Ja ide w czwartek na glukoze ponowną i zobaczymy jak u mnie czy się podniosła od 23 tyg. Jeśli źle to w pt wizyta u diabetologWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:39
-
Z tą płcią to ja się tylko w duchu uśmiałam jak to przeczytałam na grudniówkach
Może dlatego, że dla mnie ta istotka w brzuchu jest najważniejsza niezależnie co ma między nóżkami
A śmiech mnie ogarnął bo to naprawdę musi być niezły psikus jak coś takiego się człowiek dowiaduje, żyjąc kilka miesięcy w innym przekonaniu.
Patrycja, a fakt faktem takie badania+dobry lekarz to zawsze tylko 90% pewności, bo 100% to po porodzie tylko
Oczywiście, że zdrowie jest dla nas najważniejsze no i też się troszkę nastawiłam na synusia, ale jakby była dziewczynka to ja bym się chyba zaczęła śmiaćno tak już mam bo wiem, że wobec natury jesteśmy bezradni
megg lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela ja właśnie skończyłam prasować rzeczy ale jeszcze będą do prania kombinezoniki do spania które przyszły do mnie dzisiaj a i jeszcze kocyki ręczniczki ale jeszcze musze pare rzeczy do kupić.
W biedronce w czwartek po 15zł będą proszki, płyny i odplamiacze z Loveli jeśli ktoś jest na zakupieash, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Bietka wrote:Ja też bym chciała chustować małego, tylko tak się zastanawiać jak to zrobić. Chodzi mi o to, że rodzę zimą i bym potrzebowała specjalnej kurtki.
m
No i są do tego specjalne kurtki - polarkikilka razy już podsyłane były - jak wrócę do domu mogę jeszcze raz podesłać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:31