Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja już w domku
Mam zgagę i ochotę na śledzia
Przymierzyłam te ubrania od koleżanki - są ekstra! Spodnie takie nad botki, że do czarnych wyglądają mega sexy. Wyglądam w tych ciuchach mega szczupło, aż uwierzyć nie mogę
Jutro chyba pójdę na randkę, bo taka się ładna czuję
i mam koszulkę z takim jakby zdjęciem usg! Strasznie się cieszęcath, Gosiak, derii84, megg, Penelope, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, co myślicie o imieniu Augustyn? Tak mi się spodobało strasznie, zdrobnienie to Gucio
Chciałabym, żeby drugi synek miał tak na imię, albo Tomek na drugie? Bo kurcze, już się przyzwyczaiłam do Tomka i nie chcę zmieniaćLara 82, cath, asia888 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczyny, co myślicie o imieniu Augustyn? Tak mi się spodobało strasznie, zdrobnienie to Gucio
Chciałabym, żeby drugi synek miał tak na imię, albo Tomek na drugie? Bo kurcze, już się przyzwyczaiłam do Tomka i nie chcę zmieniaćSue, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Hehe, Gosiak, myślisz, że dzieci skojarzą? Teraz nawet wieczorynki nie ma w tvp1, a dzieci pewnie inne bajki oglądają
Spodobało mi się teraz to imię, ale już tak się do Tomasza przyzwyczaiłam, więc drugi też musi by synGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Lara Ty to jestes laska. Bardzoo ladnie wygladasz!!
LadyDi 100 lat i wszystkiego najlepszego
Ja dzis troche sie zestresowalam. Mlody wyglupial sie z moim P i upadl nosem na plytki. Oczywiscie krew poleciala z jednej dziurki i mowil, ze go boli. Przylozylam lod. I biedny za chwile usnal. Na razie spi i nie widze, ze by mu puchlo. Kurcze mam nadzieje, ze nie pekl mu ani nie zlamal, zobaczymy jak bedzie dalej. Normalnie az mnie brzuch rozbolal i odechcialo mi sie jescLara 82 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Gucio bardzo ładnie, pewnie go dzieci na podwórku będą pytać gdzie ma swoją Maję
Dziewczyny ja będę miała Maje także wiecie
Dzisiaj byliśmy w sklepie i pewien tatuś wołał swoją córeczkę mówiąc "Maja, Maja", a ja się głupia odwracałam jakby to mnie wołałderii84, Gosiak, Sue, Lara 82, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
asia888 wrote:na jakie proszki/plyny do prania sie zdecydowalyscie? ponoc te z biedronki sa dobre?
http://www.naturalnamama.pl/p384,ulrich-natuerlich-plyn-do-prania-1l.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 21:47
asia888 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja będę prać w orzechach piorących. Albo w płynie, w którym będę też prać pieluszki wielorazowe - ekologicznym z olejem kokosowym, olejem palmowym i kwasem mlekowym:
http://www.naturalnamama.pl/p384,ulrich-natuerlich-plyn-do-prania-1l.html
Gosiak, ta koleżanka, u której byłam kupiła i pieluchy wielorazowe, i orzechy. Niestety, jej 2 miesięczny synek pływa jeszcze w tych pieluchach i mówiła, że jak zrobił siku, to mu wypłynęło po pachy aż, więc to chyba lepsze dla starszych dzieci. A jeśli chodzi o orzechy, to mówiła mi, że niestety słabe są i nie będzie używać, ale wiadomo - każdy się powinien przekonać.
Tak samo jak chusty - pisała mi znajoma, że jej dziecko 3 miesięczne w chuście wytrzymuje 30 minut, potem zaczyna marudzić, inna, że w ogóle dziecka w tym nie mogła zamotać, bo się tak darł. Z kolei znajoma mojego P. swoją córkę tylko w chuście nosiła, prawie nie używała wózka i mała to uwielbiała, była spokojna, dobrze spała w tym, itd. Warto chyba na początek pożyczyć od kogoś, żeby sprawdzić czy nasz maluch będzie to lubił, bo jak widać nie każde dzieci lubią