Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko to link do kocyków Minky-
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34319109

LadyMK tutaj link do pościeli. Mam białą w owieczki, jestem zadowolona.
    http://allegro.pl/posciel-120x90-4-el-organizer-ochraniacz-kapri-i4701079511.html
    Kupiłam kołderkę i poduszkę, ochraniacz też. Jeśli się nie przydadzą od razu to później na pewno. Poduszkę klin też mam. Wszystko od tego sprzedawcy.
    Na początek mam dwa śpiworki i z nich będę korzystać + kocyk Minky :)

Gosiak ja pisałam o żyrafce Sophie :) Mam znajomą, która ma sklep z zabawkami i mówi, że to najlepsza rzecz dla dziecka:) Podobno wszystkie maluchy uwielbiają żyrafkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:38

megg, przedszkolanka:), Gosiak lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! Jakoś nie mam weny do pisania ;P Czytam was, ale pisać mi się nie chce:D

LadyDi wszystkiego co najlepsze !!!

Lara, ludzie to są okropni, wszystko wiedzą lepiej. Mnie też denerwują "dobre rady". Oczywiście wszystkich słucham, potakuję. Ale zrobię po swojemu! Szczególnie praktykuję tą taktykę z mamą :D Ja wiem, że chce dobrze, ale czasy się zmieniły. Gdybym jednak jej się sprzeciwiła, to była by awantura, taki już ma charakter :/ W sumie, to chyba po części ona mnie stopuje w kupowaniu dla Brzuszkowego ;P Wg niej wszystko należałoby kupić po urodzeniu :/ A ja tak nie zrobię. Jak się dziś dowie, że pokój pomalowany, to chyba się zdenerwuje :D

Co do zabawek, to za dużo nie chcemy mieć. Jedna przytulanka, coś sensorycznego i mata edukacyjna. Nawet nie bardzo wiem czy chcę jakąś karuzelę nad łóżeczkiem. Może coś delikatnego np. z Ikea.
    Ale kotki-grzechotki z Ikea kupię, bo są cudne <3

Zaciekawiła mnie ta przytulanka z zapachem mamy, tylko czemu taka droga. Jak się z inną prześpię, to nie będzie mną pachniała ;P Albo sama uszyję coś z wełną owczą w brzuszku :D

Lara 82, Penelope lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam kupić te kotki z Ikea i ich nie znalazłam :(

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po wczoranszej imprezce zrobiliśmy kilka fotek:-)(na pocieszenie :-))

Chciałam wczytać dwie ale nie wiem czemu resetuje mi połączenie z iv pl, drugie postaram się później :-)
    http://www.iv.pl/images/29762420222939964663_thumb.jpg

Nie wiem jak ja dojdę ładu z nogami od marca, są słoniowe :-) ale brzuś mi się podoba :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:22

Bietka, megg, Fedra, Januszkowa, Sue, Penelope, LadyDi, dorocia2324, Angélique89 lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tym zdjęciu to nie widać brzuszka :-), a to drugie nie chce mi się wczytać :-(

Jak się kliknie w zdjęcie 2 razy to lepiej widać :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:10

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tutaj lepiej widać mój brzuś :-)

http://www.iv.pl/images/08711798104305829504_thumb.jpg

Atakasobiejedna, juska19, Bietka, justta, megg, Fedra, Asiaa1201, Januszkowa, ash, Sue, Gosiak, Patrycja20, asia888, Penelope, LadyDi, Laurka, dorocia2324, Angélique89 lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoniowe?! Dobre sobie ;P

Lara 82 lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• derii84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara,gdzie Ty masz słoniowe nogi???!!!!!! Puknij się w tą swoją śliczną główkę,bo wyglądasz uroczo i bossssssssskkkkooooo!!!!

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • laureczka25 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LARA bardzo zgrabnie wygladasz :) ładna sukienka :)

Laureczka25
  • megg Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara Super. I jakie masz ładne storczyki !

LadyDi sto lat!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 14:18

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • justta Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka mamuśki

Ladydi wszystkiego najlepszego spelnienia marzen

Lara ślicznie wyglądasz i też najbardziej nie lubię tych dobrych rad zwłaszcza jak się nie pytam tylko stwierdzam coś, no masakra

My już po rosołku i zaraz herbatkę wiśniową będziemy pić

Miłej niedzieli

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara bardzo ładnie wyglądasz.
    Mój T ukradłby Ci te orchidee :P Jest ich mega fanem. Wczoraj zakupił do sypialni taką duuuuuużą białą <3

Lara 82, derii84 lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszytskim!
    Dzisiaj mam 100-dniówkę ;]

megg, Lara 82, Januszkowa, Gosiak, derii84, justta, asia888, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję studniówki ;)
    u mnie 84 dni jeszcze ;)

Jutro wizyta na 18:30 i proszę o trzymanie kciuków, by moje dziecko zechciało pokazać co ukrywa między nóżkami ;)

Lara 82, megg, Januszkowa, Sue, derii84, justta, AsiaSzw, Patrycja20, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Bietka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi Wszuystkiego co najlepsze! spokojnej ciąży i lekkiego rozwiązania :)

Lara pięknie wyglądasz, Ja tez nie widzę słoniowych nóg, ale widzę zgrabna mamusię :)

Storczyki faktycznie piękne, ja tez je uwielbiam :D

Pozdrawiam ! :)

c7hyim7.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi 100lat!!!
    Lara pięknie wyglądasz!

Miłej niedzieli dziewczyny.
    My dzis leniwie, po obiadku już i zbieramy sie na kawkę do mojego brata

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Sue Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, pięknie wyglądasz!! Gdzie Ty masz słoniowate nóżki?
    Ta koleżanka, u której jestem w 2 miechy zrzuciła baby weight, wiec my tez damy rade!!

Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, jestem, było całkiem miło, teściowa jak tylko wysiadłam z auta krzyczała z balkonu: Ale Małgosia pięknie wygląda!
    I wszyscy prawili mi komplementy. Porozmawiałyśmy sobie z teściową jak to ona rodziła (mój M. jest wcześniakiem, urodził się w 7-mym miesiącu) wypytałam ją o różne rzeczy.
    Teść dalej utrzymuje, że zbiera na wózek i pytał czy 2 tys. starczą na dobry.
    Ze słodyczy zjadłam kawałek tortu wiśniowego robionego przez teściową i 6 tofiffee :) Więc nie jest źle.
    Dostaliśmy też sporo słoików z ogórkami, papryką, buraczkami, sokiem z malin... a na dziś na kolację robioną specjalnie dla mnie rybę po grecku :)

No i jak poszłam do toalety, to teściowa wzięła na bok mojego M. i po cichu powiedziała: nic nie mów Małgosi, bo się wystraszy, ale jak się Janinka urodzi, to po roku róbcie następne :P A my taki właśnie mamy plan, tylko się nim teściom nie chwaliliśmy, ale się uśmiałam jak mi to M. w samochodzie powiedział :D

Trasa natomiast była tragiczna - mgła jak mleko od Gdańska do Elbląga i jak wracaliśmy to samo.

LadyDi, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo dużo miłości i łatwego porodu! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 16:19

derii84, Lara 82, justta, Bietka, Sue, Penelope, Fedra, LadyDi lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak to się obłowiłaś u teściów i dobrze zapasiki się przydadzą i super że atmosferka była fajna ;-)

Asia trzymam kciuki za twojego uparciuszka jutro

Gosiak lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, wgłębiłam się w nosidła jeszcze ;)
    I polecane dla niemowląt jest nosidełko ergonomiczne TULA - koniecznie z wkładką dla niemowląt od 3,5 kg
    Tylko to już łączny wydatek rzędu 500zł - ja jak mówiłam będę chciała nauczyć się wiązać chustę i nosić w chuście. Ale jak z jakiegoś powodu mi się nie uda, to zainwestuję w to nosidło.
    Patrzę, że na olx można kupić używane też. Może w styczniu kupię, bo nie wiem czy tatuś będzie chciał nosić Jankę w takiej chuście jaką kupiłam ;) Więc dla tatusia będą jakieś neutralne kolory nosidła a dla mamusi turkusowa chusta :P
    No i przy dwójce - tatuś może nosić starszaka w nosidełku a mamusia w chuście ;)

I jeszcze takie, ale jest do 15kg tylko: http://mamazen.pl/category/nosidelka-marsupi-plus

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 17:33

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ