Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna wrote:Jasne, akurat ostatnie o czym będziemy myśleć po porodzie to zakupy, poza tym pośpiech jest złym doradca, po co przepłacać skoro dużo rzeczy można kupić taniej online?
Już nie wspomnę ze trochę rzeczy trzeba mieć już w szpitalu, to kiedy wg niej można już je kupić?
po porodzie dopiero
dziewczyny zgadzam sie z Wami ze dostawanie roznych, czesto nie trafionych prezentow to odbieranie przyjemnosci kupowania dla naslepiej samemu
LadyDi wszystkiego co najlepsze
Lara sliczne otkiSue, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
A ja wracam juz, za godzinę pewnie bede w domu, bo to drugi koniec miasta:)
Dostałam od kolezanki kilka ubrań ciążowych, z czego bardzo sie cieszę
Stęskniłam się za domem, jednak wszędzie dobrze, ale w swoim domu najlepiejGosiak, Lara 82, derii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzięki Wam pięknie za wszystkie komplementy
Miło słyszeć
(buty na obcasie założyłam tylko do fotek w domutak to już dawno tylko balerinki bo mi ciężko
, ale pocieszające, że mi nie puchną nogi i ręce bo i buty wchodzą i pierścionki
)
Gosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
No i fajna rzecz z wczorajszej imprezki, rozmawiałam z szwagierką mojej kuzynki, rok starsza, a ma już synka 8 lat i córeczkę 5 lat. Mówiła, że miała strasznie ciężkie ciąże, cały czas ją brzuch bolał, i bardzo się martwiła całe ciąże jak to będzie. Przy pierwszym lekarz powtarzał, że tak musi być, że się rozciąga, ona sobie też tak powtarzała, no ale przy drugiej córci miała dokładnie to samo co ją jeszcze bardziej martwiło i często jadła no-spę. Ogólnie ciąże źle wspomina.
Ale zarówno syn jak i córcia urodzili się po terminie
I miała mega szybkie porody
Z synem zaczęło ją boleć o 3 w nocy i jak zajechali do szpitala to odeszły jej wody, troszkę potem mocniej bolało ale już o 8 mały był na świecie.
A z córcią odeszły jej wody w domu, pojechała do szpitala nic jej nie bolało, ale ją zatrzymali bo był wieczór i jak to stwierdzili dziś w nocy to pani nie urodzi proszę iść spać. No więc poszła bo nic ją nie bolało. O 3 obudziła się na siusiu, no i poczuła jakieś dziwne parcie, poszła do pielęgniarek, a tam już 9 cm rozwarcie i po 20 min mała była na świcie. Sama do dziś nie rozumie jak to możliwe, że nic nie czuła.
Jakże uwielbiam takie opowieściAtakasobiejedna, derii84, juska19, Bietka, Fedra, PatrycjaP, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od 17.11 będa w lidlu ciuszki dla naszych maluszków
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=469
Uwaga nie kupujcie bodów!! Ja zakupiłam ostatnio i je wyprałam i wyglądają strasznie po praniu!!! o wiele lepiej wyglądają te z pepco a mam ich moze dwie pary tylkoGosiak, megg, niki640 lubią tę wiadomość
-
Bietka wrote:Cath dzięki za info o promocji w lidlu
już wiem, że będę chciała kombinezon z pluszu bo jest słodki i nie drogi
chyba, że wszystko szybko wykupią ;p
-
Bietka jak chcesz kupić ten kombinezon idź w przeddzień,najlepiej ok 18-19 i zapytaj czy mogą ci sprzedać,bo bardzo Ci zależy,nawet może będą już wyłożone na koszach,bo oni mają towar na tzw kosze wcześniej na sklepie
Ja tak robiłamcath, Gosiak lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Hehe,fajnie byłoby mieć takie speedowe porody
U mnie w rodzinnym miasteczku teraz wszystkie znajome sąpo terminie i żadnej nic nie rusza.......ehmam nadzieję,że z nami tak nie będzie??Ja sie urodziłam miesiąc przed terminem a moja siostra moją mamę męczyła jeszcze tydzień po terminie
A mam koleżankę która urodziła się w 7 miesiącu
a teraz wię kszość moich koleżanek też po terminie noszą maleństwa
-
derii84 wrote:Bietka jak chcesz kupić ten kombinezon idź w przeddzień,najlepiej ok 18-19 i zapytaj czy mogą ci sprzedać,bo bardzo Ci zależy,nawet może będą już wyłożone na koszach,bo oni mają towar na tzw kosze wcześniej na sklepie
Ja tak robiłam -
Asiaa1201 wrote:Kurcze byłam dziś w Auchan, były śliczne kombinezony Ale rozmiary zaczynały sie od 68 eh, a u mnie w mieście jest tylko jeden Auchan, kombinezon 60 zł i 50% na skarbonke kurcze, taka okazja
liczę na to że jak mam ciuszki na 62 kupione to z Konstancją dopiero po dwóch tygodniach wyjdę. Więc nawet jak urodzi się malutka wiem że nie będzie w nim aż tak pływać
Wolę większy niż aby był za mały -
Nie wiem czy zwróciłyście uwagę ostatnio,ale na brak kombinezonów narzekać nie mogę,a już mam kupione dwa na przyszły rok
No ja mam koleżankę w Lidlu,ostatnio wzięła mi buty śniehowce takie białe do spacerowania z wózkiem i kurtkę ze spodniami narciarskimi dla Tymka.
Teraz zastanawiam się nad tym kombinezonem ale rozmiar 74/80,tą bluzą i spodniami welurowymi -
Asiaa1201 wrote:Kurcze byłam dziś w Auchan, były śliczne kombinezony Ale rozmiary zaczynały sie od 68 eh, a u mnie w mieście jest tylko jeden Auchan, kombinezon 60 zł i 50% na skarbonke kurcze, taka okazja