X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Jasne, akurat ostatnie o czym będziemy myśleć po porodzie to zakupy, poza tym pośpiech jest złym doradca, po co przepłacać skoro dużo rzeczy można kupić taniej online? ;) Już nie wspomnę ze trochę rzeczy trzeba mieć już w szpitalu, to kiedy wg niej można już je kupić? :P

po porodzie dopiero :)

dziewczyny zgadzam sie z Wami ze dostawanie roznych, czesto nie trafionych prezentow to odbieranie przyjemnosci kupowania dla nas :) lepiej samemu :)

LadyDi wszystkiego co najlepsze :)

Lara sliczne otki :)

Sue, Lara 82 lubią tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wracam juz, za godzinę pewnie bede w domu, bo to drugi koniec miasta:)
    Dostałam od kolezanki kilka ubrań ciążowych, z czego bardzo sie cieszę :)
    Stęskniłam się za domem, jednak wszędzie dobrze, ale w swoim domu najlepiej :)

Gosiak, Lara 82, derii84, Fedra lubią tę wiadomość

• gusiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją dziś cały dzień leniwie w domu ,mąż już w pracy a ją wyleguje się na kanapie... ! :)
    Mała dziś tak kopie boleśnie że aż muszę wykrzyknac ała ;/

derii84 lubi tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Wam pięknie za wszystkie komplementy :-) Miło słyszeć:-)
    (buty na obcasie założyłam tylko do fotek w domu :-) tak to już dawno tylko balerinki bo mi ciężko :-), ale pocieszające, że mi nie puchną nogi i ręce bo i buty wchodzą i pierścionki :-))

Gosiak, derii84 lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i fajna rzecz z wczorajszej imprezki, rozmawiałam z szwagierką mojej kuzynki, rok starsza, a ma już synka 8 lat i córeczkę 5 lat. Mówiła, że miała strasznie ciężkie ciąże, cały czas ją brzuch bolał, i bardzo się martwiła całe ciąże jak to będzie. Przy pierwszym lekarz powtarzał, że tak musi być, że się rozciąga, ona sobie też tak powtarzała, no ale przy drugiej córci miała dokładnie to samo co ją jeszcze bardziej martwiło i często jadła no-spę. Ogólnie ciąże źle wspomina.
    Ale zarówno syn jak i córcia urodzili się po terminie :-)
    I miała mega szybkie porody :-)
    Z synem zaczęło ją boleć o 3 w nocy i jak zajechali do szpitala to odeszły jej wody, troszkę potem mocniej bolało ale już o 8 mały był na świecie.
    A z córcią odeszły jej wody w domu, pojechała do szpitala nic jej nie bolało, ale ją zatrzymali bo był wieczór i jak to stwierdzili dziś w nocy to pani nie urodzi proszę iść spać. No więc poszła bo nic ją nie bolało. O 3 obudziła się na siusiu, no i poczuła jakieś dziwne parcie, poszła do pielęgniarek, a tam już 9 cm rozwarcie i po 20 min mała była na świcie. Sama do dziś nie rozumie jak to możliwe, że nic nie czuła.

Jakże uwielbiam takie opowieści :-):-):-)

Atakasobiejedna, derii84, juska19, Bietka, Fedra, PatrycjaP, Januszkowa lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od 17.11 będa w lidlu ciuszki dla naszych maluszków
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=469

Uwaga nie kupujcie bodów!! Ja zakupiłam ostatnio i je wyprałam i wyglądają strasznie po praniu!!! o wiele lepiej wyglądają te z pepco a mam ich moze dwie pary tylko :/

Gosiak, megg, niki640 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe,fajnie byłoby mieć takie speedowe porody :)

U mnie w rodzinnym miasteczku teraz wszystkie znajome sąpo terminie i żadnej nic nie rusza.......ehmam nadzieję,że z nami tak nie będzie?? ;)

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te kombinezoniki są słodkie :) a w H&M 79 lub 99 zł(nie pamiętam) bardzo podobne

cath lubi tę wiadomość

p19uskjok4jap6fv.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wybiore na zakupy do h&m i c&a i zaszaleje :D hohooh w sumie już mam wszytko dl amłodej ale jak widze takie cuda w tych sklepach to aż mnie nosi!!

derii84 lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath dzięki za info o promocji w lidlu :) już wiem, że będę chciała kombinezon z pluszu bo jest słodki i nie drogi :) chyba, że wszystko szybko wykupią ;p

derii84, cath lubią tę wiadomość

c7hyim7.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka wrote:
    Cath dzięki za info o promocji w lidlu :) już wiem, że będę chciała kombinezon z pluszu bo jest słodki i nie drogi :) chyba, że wszystko szybko wykupią ;p
    Kiedyś były w lidlu takie grube rajstopy ze wzorkami i pojechałam z koleżanką przed szkołą do lidla po nie. Była taka kolejka!!! I jedna starsza babcia mnie ciagnęła za torbę bo ona chciała pierwsza !!! A my pojechałyśmy nieświadome tego co tam będzie! Masakra :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka jak chcesz kupić ten kombinezon idź w przeddzień,najlepiej ok 18-19 i zapytaj czy mogą ci sprzedać,bo bardzo Ci zależy,nawet może będą już wyłożone na koszach,bo oni mają towar na tzw kosze wcześniej na sklepie :)

Ja tak robiłam :)

cath, Gosiak lubią tę wiadomość

p19uskjok4jap6fv.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    derii84 wrote:
    Hehe,fajnie byłoby mieć takie speedowe porody :)

U mnie w rodzinnym miasteczku teraz wszystkie znajome sąpo terminie i żadnej nic nie rusza.......ehmam nadzieję,że z nami tak nie będzie?? ;)
    A wiesz to zależy :D Ja sie urodziłam miesiąc przed terminem a moja siostra moją mamę męczyła jeszcze tydzień po terminie :D A mam koleżankę która urodziła się w 7 miesiącu :) a teraz wię kszość moich koleżanek też po terminie noszą maleństwa :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    derii84 wrote:
    Bietka jak chcesz kupić ten kombinezon idź w przeddzień,najlepiej ok 18-19 i zapytaj czy mogą ci sprzedać,bo bardzo Ci zależy,nawet może będą już wyłożone na koszach,bo oni mają towar na tzw kosze wcześniej na sklepie :)

Ja tak robiłam :)
    ooo. Ja swojego czasu miałam koleżankę w lidlu pracowała ale juz nie pracuje a szkoda !!

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze byłam dziś w Auchan, były śliczne kombinezony Ale rozmiary zaczynały sie od 68 eh, a u mnie w mieście jest tylko jeden Auchan, kombinezon 60 zł i 50% na skarbonke kurcze, taka okazja :)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• cath Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    Kurcze byłam dziś w Auchan, były śliczne kombinezony Ale rozmiary zaczynały sie od 68 eh, a u mnie w mieście jest tylko jeden Auchan, kombinezon 60 zł i 50% na skarbonke kurcze, taka okazja :)
    JA mam kombinezon rozmiar 68 :) liczę na to że jak mam ciuszki na 62 kupione to z Konstancją dopiero po dwóch tygodniach wyjdę. Więc nawet jak urodzi się malutka wiem że nie będzie w nim aż tak pływać :)
    Wolę większy niż aby był za mały :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze to jadę jutro skoro tak ;)

megg lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• cath Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    O kurcze to jadę jutro skoro tak ;)
    Nie wiem takie jest moje zdanie :D Ten nasz kombinezon nie wygląda na taki duży też :D Wiesz rozmiar rozmiarowi nie równy :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy zwróciłyście uwagę ostatnio,ale na brak kombinezonów narzekać nie mogę,a już mam kupione dwa na przyszły rok :)

No ja mam koleżankę w Lidlu,ostatnio wzięła mi buty śniehowce takie białe do spacerowania z wózkiem i kurtkę ze spodniami narciarskimi dla Tymka.
    Teraz zastanawiam się nad tym kombinezonem ale rozmiar 74/80,tą bluzą i spodniami welurowymi :)

p19uskjok4jap6fv.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    O, ja mieszkam koło Auchan - a jakie kolory tych kombinezonów?

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
‹‹ 1152 1153 1154 1155 1156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ