Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:A ja siedzę już w poczekalni. M. smsował, że mnie zabiera do kina dziś na jakiś nowy film sci-fi - Interstellar, idziemy na 19:30 - fajnie, oboje lubimy dobre sci-fi
Gosiak lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
nick nieaktualnyAngélique89 wrote:Ja czasem już też sama nie wiem co jest co. Szczególnie, że tak jak Ty miałam i takie skurcze co myślę, że są tymi BH i takie stawianie się macicy. Teraz rzadko mam taki szpiczasty ale miewam. U mnie też mówili, że skoro moja szyjka jest zamknięta to to stawianie się nie jest ważne, trzeba tylko się oszczędzać. Tylko skąd my mamy wiedzieć czy ona jest zamknięta?
Wydawać by się mogło, ze to co masz od 3 dni to właśnie skurcze BH a jak robi się szpiczasty brzuch to to już ina sprawa. Rozumiem, że bardzo się martwisz po Twoich doświadczeniach. Moja szyjka nie sprawia mi problemu dlatego jakoś przywykłam do tych wszelkich zjawisk i póki nie mam innych niepokojących objawów to przechodzę nad tym do dnia codziennego.
Daj znać co Ci powie lekarz na jutrzejszej wizycie i nie martw się, wszystko na pewno jest dobrze
dam znać. Ale martwię się strasznie, jak wszystkim z resztą w tej ciąży. od wizyty w zeszłym tyg staram się więcej odpoczywać. Ale nie leżę cały czas plackiem. Byle do wizyty...Angélique89 lubi tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Dziewczyny, jakie kosmetyki kupiłyście do codziennej pielęgnacji pupy i na odparzenia?
Ja mam do kąpieli Jonson 3w1, a do pupy krem na odparzenia z Jonsona również.
Do mnie własnie przyszedł kurier z kocykiem Makaszki , cuuuuuudnyGosiak, agaaa28, Fedra, megg, cath lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
AGaaa, do codziennej pielęgnacji pupy mam Linomag Bobo A+E w różowym opakowaniu, na odparzenia mam bepanthen (na sutki też bepanthen) i próbki sudocrem.
agaaa28 wrote:Dziewczyny, jakie kosmetyki kupiłyście do codziennej pielęgnacji pupy i na odparzenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:18
-
Lara, te pieluchy tetrowe mam już wyprane, są grube i sztywne, nie mam porównania z innymi, ale moja mama mówi że są dobrej jakości i że z czasem zmiekna
mam też flanelowe od niego i są fajne, miękkie. Tetrowych wzięłam 15 szt i flanelowych 5 szt, chyba wystarczy
Słoneczna, przyjechało lozeczko, póki co mogę powiedzieć że paczka jest dobrze zapakowana i cholernie ciężka, na szczęście było dwóch kurierów i mi to wstawili do pokojuLara 82, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Fedra, dziś rano zastanawiałam się gdzie zniknęłaś, tak samo jak SEBZA i kilka jeszcze dziewczyn. Ale widzę ze zajęta byłaś kompletowaniem wyprawki
ehh kompletowanie wyprawki to był pikuś i chwila moment w sumie to przez te wszystkie dni leżałam i modliłam się zeby juz tak nie bolało i zeby nie trzeba było jechać do szpitala...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
agaaa28 wrote:Dziewczyny, jakie kosmetyki kupiłyście do codziennej pielęgnacji pupy i na odparzenia?
Zastanawiam się co z talkiem. Słyszałam wiele złych jak i dobrych opinii. U mnie w rodzinie zawsze stosowano talk, sama nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:02
-
Dzień dobry
co do pielęgnacji to ja mam na odparzenia sudocrem, kosmetyki Bambino z mydełkiem , no i mam też zasypkę ale w praniu wyjdzie jak to będzie
Katiś ja mam próbkę bo dostałam tego jonsona 3w1 i u mnie na mojej skórze się nie sprawdził niestety, taka moja tylko opinia
jak te kocyki minky? Fajne są?
Słoneczna jestem dumna z Twojej glukozy że się udała
Asiu biedna, nie przeciążaj się teraz :*
Lara moja w poniedziałek na wizycie leżała z nogami na głowieale śmiechu było
Gosiak ile ciuchów!!my właśnie na taką pakę czekamy z USA
a ja jeszcze na koniec z prośbą, bo przemknęło mi z allegro koszule dla mam za ok.17-18 zł. mogę o linka jeszcze raz prosić?z góry dziękuję
miłego dnia!Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Fedra, no przykro mi ale mam nadzieję że już lepiej i ból minął. Ja marnie radzę sobie z bólem i odpukać za bardzo nie muszę póki co.Fedra wrote:ehh kompletowanie wyprawki to był pikuś i chwila moment w sumie to przez te wszystkie dni leżałam i modliłam się zeby juz tak nie bolało i zeby nie trzeba było jechać do szpitala...
-
przedszkolanka:) wrote:
Gosiak ile ciuchów!!my właśnie na taką pakę czekamy z USA
a ja jeszcze na koniec z prośbą, bo przemknęło mi z allegro koszule dla mam za ok.17-18 zł. mogę o linka jeszcze raz prosić?z góry dziękuję
miłego dnia!
http://allegro.pl/show_item.php?item=4688842903przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Co do kosmetyków to mam kilka z babydream, które ostatnio były w rossmanie w promocji, resztę kupię później, zobaczymy co będą polecać na zajęciach SR, w piątek będziemy kąpać
Ciekawe czy M. da się namówić na skręcenie łóżeczka wieczorem, czy powie że to za wcześnie