Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstawiłam owsiankę - dziś na bogato - z morelami suszonymi, płatkami migdałowymi, nerkowcami, pestkami dyni, jabłkiem, bananem, truskawkami i borówkami (zamrożonymi od mamy z ogródka) i z łyżeczką oleju kokosowego
Ja nigdy nie lubiłam nutelii, ale ostatnio polubiłam monte, to może i nutella by mi smakowaładerii84, Aagnieszkaa, justta lubią tę wiadomość
-
Bella sto lat !!! I wszystkiego najlepszego!!
Gosiak ja monte bardzo lubię. I nutellę też, ale ona na szczęście szybko mnie zapycha, dwie kromki w przypływie chęci na nutellę i basta.
Ja znów godzinę z hakiem gadałam z mamąOdkurzyłam, zjadłam śniadanko. I jadę do piekarni i Rossmanna może coś kupię
bella84 lubi tę wiadomość
-
Ja nie jestem przesadnie oszczędna, ale uważam że rozsądnie wydaje pieniądze, a na ciuchy w ogóle nie lubię wydawać, ich kupowanie to dla mnie koszmar. Z kolei M. jest bardzo oszczędny, ale lubi się ubrać i w sumie mu kibicuje, bo lubię dobrze ubranych facetów
Mam nadzieję że po porodzie kupię sobie kilka fajnych ciuchów, bo M. zawsze narzeka że mi szkoda kasy, albo mówię że nic na mnie nie pasuje, co jest prawdą
A na podróże to zawsze znajdę pieniądze, ale szukam okazyjnych ofert, albo sama organizuję wyjazd, w porównaniu do naszych znajomych to jesteśmy obiezyswiatyNo ale oni co chwile zmieniają telefony, kupują play station czy inne gadżety, nas to nie kręci
Bardzo się cieszę że udało nam się tyle miejsc odwiedzić przed dzieckiem, chociaż podobno z dzieckiem tez się da podróżować
-
Atakasobiejedna wrote:A na podróże to zawsze znajdę pieniądze, ale szukam okazyjnych ofert, albo sama organizuję wyjazd, w porównaniu do naszych znajomych to jesteśmy obiezyswiaty
No ale oni co chwile zmieniają telefony, kupują play station czy inne gadżety, nas to nie kręci
Bardzo się cieszę że udało nam się tyle miejsc odwiedzić przed dzieckiem, chociaż podobno z dzieckiem tez się da podróżować
Ale fakt, że nam sporo kasy idzie też na zdrowe jedzenie...justta lubi tę wiadomość
-
Witamy się po śniadanku
Bella wszystkiego najlepszego,ja te zmianę kodu w styczniu obchodziłam,.
Świętować będziesz z Picollo w ręku
Gratuluję także tego tygodnia:-)
Też myślę o Angelci,mam nadzieję ,ze wszystko ok.
Gosiak uwielbiam takie owsianki. Mi możesz zaserwowac bez banana,bo w gorącym mleku się rozwala zbytnio
My chcemy gdzieś leciec w przyszłym roku w czwórkę,ale w październiku,Tymus ma ferie jesienne przez tydzień. Myślimy o wypadzie do NiceiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:21
bella84 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:My też dużo jeździliśmy bardzo i mój M. cały czas utrzymuje, że z Janeczką w przyszłym roku lecimy do Nepalu... zobaczmy jak to będzie.
Ale fakt, że nam sporo kasy idzie też na zdrowe jedzenie...
Nepal to dla mnie trochę zbyt egzotycznie z małym dzieckiemMy raczej po Europie podrozowalismy, plus standardy jakiś Egipt czy Turcja, dalej to już dla mnie trochę za drogo no i ciężko dostać 3 tyg urlopu, bo na krócej się nie opłaca
-
derii84 wrote:Może być i na wodzie,z takimi rarytasami nie będę wybrzydzać
Masz uczulenie na laktoze??derii84 lubi tę wiadomość
-
Witam w piękny słoneczny dzień :-
Bella 100 latzdrówka i spełnienia marzeń
No my w przyszłym roku chcielibyśmy jechać we trójkę do Rzymu, zobaczymy czy nam się uda, jak nie to też płakać nie będę :-)zobaczymy jaki mały będzie bo my chcieliśmy autembella84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Ja też już po pierwszym śniadaniu i za chwilę idę pod prysznic. Kubuś dał dziś w nocy takiego czadu, że przed 4 się obudziłam i nie było szans na zaśnięcie zanim się uspokoił. Normalnie tak się wiercił jakby chciał wyjść. Aż się zastanawiałam czy z nim wszystko w porządku, że taki nadpobudliwy.
Dziś mam wizytę u lekarza. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jaki synuś duży. Mam nadzieję, że 1000g przekroczyliśmy. No i trzymaajcie kciuki za moją szyjkę !!!!!
Oszczędna to ja też chyba już nie jestem. Lubię kupić sobie coś ładnego, wyjść, gdzieś pojechać. Za to mój P. się na mnie denerwuje bo nie lubi wydawać za dużo.
MIŁEGO DNIAkasia_1988, Aagnieszkaa, Fedra, sebza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, Czy mogę się dołączyć do waszej grupy ?
Oczekujemy z mężem córeczki, jestem w 29 i 3 dniu ciąży.
Jesteśmy z okolic Łodzimam 20 lat.
derii84, agaaa28, truskawkax25, kafabi, Sue, Patrycja20, kasia_1988, Lara 82, Atakasobiejedna, Bietka, megg, Fedra, justta, Januszkowa, Angélique89, Laurka lubią tę wiadomość
-
A i zapomniałam, a może komuś się przyda.
Cierpiałam jak wiele z Was na zaparcia, a ostatnio przeszło z dnia na dzień i zaczęłam się zastanawiać co zmieniłam w diecie i wychodzi że 2 rzeczyt:
- wszystkie posiłki popijam wodą (nawet jak jem zapiekankę)
- codziennie jem płatki orkiszowe z jogurtem i owocamiAsiaSzw, derii84, Fedra, justta lubią tę wiadomość
-
Zgłaszam że nie poszłam dziś do pracy, o 6:30 musiałam zadzwonić i odwołać. Nie mogę ruszyć żadną nogą, do toalety dziś rany na kolanach - na pieska szłam a mąż mi pomagał. Ten ból był wcześniej ale jakoś słabszy i minął. Teraz wrócił w koszmarnym wydaniu. Wszystko co zdążyłam ustalić póki co to to, że rozchodzi mi się spojenie łonowe. Udało się dostać do lekarza na dziś więc idę. Nie wiem co zrobić jak mi powie :brać paracetamol !!! Chyba się wscieknę. Dobrze że mąż dziś w domu pracuje i może mnie zawieźć. Dam znać jak wrócę.
-
Asiaa1201 wrote:A no witamy witamy
ja niedługo, a dokładnie 17 zaczynam 30 tydzień
a od dziś równe 80 dni do poroduFedra lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego