Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze Fedra wspolczuje bolow i twardnienia, mam nadzieje ze Ci szybko minie i nie wroci...
Parze i patrze dziewczyny na Wasze zakupy i lowy w lumpach i nie moge wyjsc z podziwu bo ja jakos w lumpie szukac nie umiem, ogolnie jak za duzo rzeczy lezy to ja sie juz gubie i nie wiem co szukac najlpeiej by ktos za mnie wszystko kupil, meble i wozek wypatrzylam w necie wiec poszlam tylko tam gdzie mialam juz zobaczyc to co mnie interesowalo i tyle... Dla siebie nie chce mi sie tez za ciuszkami lazic mimo ze kiedys uwielbialam to teraz w necie przejrze i pojde juz obejrzec dokladnie dana rzecz:p bylam dzis w sklepie motherhood w klifie bo widzialam ze promocje ale jakos slabe i malo na 5 rzeczy na krzyz a niby na zimowe ubranka, a reszta cen zabila mnie, body welurowe za 99 zl, masakra jakasja poki co to mam fotelik samochodowy bo byl do auta w gratisie, zamowione mebelki, upatrzony wozek i zamowiony kombinezon z nexta online i to tyle
wiec cale szukanie przede mna
nawet nie wiem od czego zaczac
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzis chyba przegielam z wysilkiem bo bylam w pracy 8 h( ale nie myslalam o tesknocie za M) potem u fryzjera podciac w koncu kudly( poklocilam sie z babka bo jak wczesniej pytalam o cene podciecia to mowila 30 zl a skasowala mnie 50!!! I to bez mycia glowy !!!! Myslalam ze jej oczy wydrapie, jeszcze sie glupio tlumaczyla czemu wczesniej powiedziala 30 grrr) potem jeszcze na spozywke pojechalam, do motherhood i jeszcze obraczki odebrac od grawera po pol roku udalo sie je w koncu wygrawerowac :p
I dopadl mnie chyba ze zmeczenia krwotok z nosa w sklepie, panie mi poprzynosily papierow i chcialy karetke wzywac ale sie udalo zatamowacchyba wiec trzeba sie zaczac oszczedzac
-
Asiaa1201 wrote:Bedzie do zaznaczenia kupon już przy samym procesie płacenia
Asienko nie mam czegos takiego...mam juz na koncu przy płaceniu takie zapytanie czy mam kod rabatowy, jak w to klikam to musze podać kod..ale jaki???skad go wziać?
innej opcji nie mam:( kurna chcialam porobic jeszcze zakupy bo kupon do jutra na 30zł a tu dupa....nie umiem -
tak, na pewno tylko sie zastanawiam czy mam androida ten , ktory Oni podaja, czy przypadkiem nie jakiś inną wersje czy cos, nie wiem. Jedyne co mialam to przy płatnościach to info "czy posiadasz kupon rabatowy" jak to klikałam to chca numer kupony....no a skad ja mam to wziać
nic innego nie widzialam, WKurzyłam sie i jedne zakupy mikołajowe dla R zrobiłam bez kupony, ale chcialam teraz jeszcze cos kupić oi fajnie byloby zapłacic 30zł mniej..no ale chyba sie nie uda -
No i my dzisiaj również 1 paczkę 2 kupiliśmy w lidlu bo new born nie było. Dokupimy gdzieś 1 paczkę newborm i to będzie wszystko.Koleżanka mi mówiła, że zużyła może z 90 new born i już musiała na 2 przejść i kazała mi tylko jedną pakę kupić
(jej córcia nie była duża)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:15
Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam se z Wami w moim nowym tygodniu oraz nowym miesiacu wedlug belly.
Czy Wy wszystkie robilyscie glukoze z samego rana na czczo? Bo ja jade jutro na 13:30 i powiedziano mi dwa tygodnie temu, ze normalne moge jesc przed.Fedra lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Mam straszny metlik w glowie od przegladania fotelikow i wozkow, dlatego juz chyba podjelam decyzje i kupie taki http://www.amazon.com/Graco-Classic-Connect-Travel-System/dp/B00H8MQB7O/ref=sr_1_6?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1415830512&sr=1-6&keywords=graco+travel+system.
Fotelik z baza i wozek. Cos trzeba w koncu kupic i miec to odhaczoneLara 82 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dzień dobry! Mój Brzuszkowy dziś z rana daje czadu, aż mój na wpół śpiący pyta mnie,, czy mu się wydaje, czy na prawdę mały w okolicach żeber mnie szturcha
My jeszcze godzinkę poleżymy i wstajemy. Dziś na śniadanie będą płatki z mlekiem
W planie mam ogarnięcie moich nóg. Męczy mnie ich golenie, ale mam wrażenie że w ciąży mi się próg bólu obniżyłCzy komuś też?
Dziś spróbuję choć na kawałku nogi użyć depilatora
Miałam nie iść do Rossmanna na tą promocję, ale tak by mi się jakaś szminka czy błyszczyk przydały -
Witam sie z rana
my dzisiaj mamy wielki dzień podwójnie
zaczynamy dziś 3 trymestr ciąży oraz tadam tadam tadam zmieniam kod na 30 che!! :p tak więc Katiś możesz mi zrobić update w liście z 29 na 30 oficjalnie :p to miłego dnia dziewczynki
Asiaa1201, Atakasobiejedna, juska19, megg, derii84, Lara 82, kafabi, Sue, Aagnieszkaa, Bietka, Fedra, justta lubią tę wiadomość