Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Penelope wiem co czujesz
niestety mi lekarz powiedzial do 1 g paracetu na 4 godziny,Ale tutaj jest inna mentalność. Trzymam kciuki za Ciebie :-*
Aga i Gosia tylko 84 dni,masakraAagnieszkaa, Penelope lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bella, to masz dzisiaj mnóstwo powodów do świętowania!! Wszystkiego najlepszego z okazj urodzin! Szczęścia, miłości i spełnienia marzeń. Lekkiej końcówki ciąży, szybkiego porodu i zdrowego, ślicznego dzidziusia:*
Trzymam kciuki za wizytujący dziś, ciekawe ile nasze dzieciaczki przybrałybella84 lubi tę wiadomość
-
Penelope, kurcze współczuje. Moj P. ma dyskopatię, jak go kiedyś złapało, to się nie mógł ruszyć, w kuchni się schylił i tak już został. Musiałam go prawie do łóżka zanosić i skończyło sie tym, że wzywaliśmy lekarza z medicover, bo by na wizytę nie doszedł.
Mam nadzieję, że szybko to u Ciebie przejdzie.
Mnie złapał miesiąc temu taki straszny ból w pośladku, ale u mnie to wynikało z tego, że mnie przewialo.
Daj znać po wizycie!!
Co do Angelci, to ja też się o nią już martwię. Nie zdążyłam się z bią wymienić numerami, teraz mogłabym napisać.
Może postanowiła od nas odpocząć trochę. Mam nadzieję, że wszystko ok. No i z Vel. Pisałam do niej wiadomość tu na belly, ale też ciszaPenelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Penelope wrote:Zgłaszam że nie poszłam dziś do pracy, o 6:30 musiałam zadzwonić i odwołać. Nie mogę ruszyć żadną nogą, do toalety dziś rany na kolanach - na pieska szłam a mąż mi pomagał. Ten ból był wcześniej ale jakoś słabszy i minął. Teraz wrócił w koszmarnym wydaniu. Wszystko co zdążyłam ustalić póki co to to, że rozchodzi mi się spojenie łonowe. Udało się dostać do lekarza na dziś więc idę. Nie wiem co zrobić jak mi powie :brać paracetamol !!! Chyba się wscieknę. Dobrze że mąż dziś w domu pracuje i może mnie zawieźć. Dam znać jak wrócę.
Penelopa witam w klubie... ja pisałam o moim spojeniu łonowym juz jakieś 2 tygodnie temu. Fakt ból koszmarny... Jak sie chodzi to się chodzi, troche "kaczkowato i wolno" ale zawsze... ale jak sie usiadzie i ma sie wstać to czasami chce się coś wykrzyczeć z nadmairu szcześcia.a w nocy porażaka... Ja od lekarza usłyszłam wiecej pocieszenia ze to bardzo rzadko przechodzi do porodu a co do tabletek mozna brać w czasie największego kryzysu. ale to ja musiałabym brać codziennie wiec zostaje sie przyzwyczaić.
Penelopa no jakieś wady też musimy mieć... Nie możemy być idealne pod każdym względem...
Sto lat dziewczyny z okazji urodzin i wejścia w III trymestr...
Powodzenia na wizytach dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:18
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
Sto lat i spełnienia marzeń Bella
nowym tygodniom i III trymestru gratuluję
a z dziewczynami z bólami jestem myślami biedne
u nas jeszcze 102 dni a wg.ostatniego usg 99ucieka czas
miłego dnia!
derii84 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Już po śniadanku. Miałam taką ochotę na chałkę z dżemem, że musiałam zejść do piekarni. Mniam, pycha.
U nas zostały 103 dni do terminu z OM.
Dziś wizyta, mam nadzieję że młody się pokaże ładnie, żeby fotkę ustrzelić.
Lecę też dziś do biedronki po proszek i płyn Lovella.
megg, derii84 lubią tę wiadomość
-
Bella sto lat!
Penelope mam nadzieje ze lekarz ci pomoze na bole, trzmaj sie!
dziewczyny a duzo tych pieluch bylo w lidlu ??
bo nie chcialo mi sie isc moze dzis wieczorem podjade jak beda jeszcze
aha jutro mja byc znow kupony na allegro, ale nie wiem jakie, oby te 20 zl
mam dzis lenia, musz sie zwlec z łózna na spacerek, milego dnia
aha te bazy pod fotelik b drogie, raczej zrezygnujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:47
bella84, derii84, Penelope lubią tę wiadomość