Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna Caly czas man ten pessar i jak bylam tydz temu na.kontrolk bylo ok. teraz w pn mam znowu w szpitalu wizyte kontrolna. Caly czas leze chociaz jak bylam ost to lekarz powiedzial ze moge zaczac normalnie prowadzic tryb zycia tylko oszczednie ale dla bezpieczenstwa wole juz lezec bo nie wiem do jakiej granicy moge normalnie funkcjonowac.
-
U nas po wizycie wszystko ok Oliver dalej jest Oliverem i tak juz zostanie Pan doktor powiedzial ze nie ma watpliwosci
glukoza ok. Tylko mam lekka anemie jakie owoce najlepiej jesc ? A nasz misiu wazy 1200
Gosiak, Penelope, Suri, Bietka, ash, megg, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Teraz znacznie bardziej doceniam kazdy dzien ktory mija
Ciesze sie ze udalo sie wtedy powsyrzymac ten porod i ze Nelcia ciagle siedzi w brzuszku. Ale i taak mam przeczuwcie ze bede rodziw styczniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:50
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Angeliqe, może ja jestem przewrażliwiona, nie wiem, ale szukałam na prawdę ciepłego. Jak dla mnie jest zbyt cienki.
Tez wolałabym grubszy. Poza tym już mnie wkurza to, że użytkownik nie odpisuje na maile Deklaruje wysyłkę za granicę a nie odpowiada na pytanie o koszty wysyłki.
-
Te pompony są przepiękne
A czy ja też mogę prosić o książeczkę na maila? - [email protected]?
A ja jestem z siebie dziś taka dumna - zrobiłam sobie listę i z 2 kont allegro robiłam sobie zakupy z darmową przesyłkąPenelope, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgladalyscie ostatnio moze wiadomosci? Byla historia 107-letniej kobiety, polki oczywiście. Mówili coś tam, że to jedyna taka kobieta, która tak długo żyje po jakieś tam operacji serca. Dla mnie ona wyglądała na maksymalnie 70 lat, z kolei jej 84-letnia córka wyglądała jak maks 50! Ale cudne geny, chęć życia i w ogóle. Dla ciekawostki ta "starsza Pani" porusza się wszędzie sama, jeździ autobusem, tworzy jakieś cudeńka koronkowe itp
dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość