Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:Właśnie przyszedł kocyk Minky (Makaszka). Podoba mi się, ale spodziewałam się cieplejszego. Raczej zaliczę go do "cienkich", mam już 2. Grubego muszę poszukać w sklepach stacjonarnych, bo później znowu się okaże, że mam 3 cienkie.
Oto zdj.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90eb32c3b581.jpg -
Katiś wrote:
Katiś piekne te ptszaki
wygladaja cudnie
JA zamowiłam wczoraj minky, zaraz przyjdzie gotowymoj jest z takich grubszych kocyków, ma taka watoline jak kurtki
takze mozna go zaliczyć do grubych badz cienkiej kołderki
jak dojedzie to Wam wrzuce fotke:)
no i wybieraliśmy sami kolor i motyw wzorków
Plus do tego podusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 15:44
-
nick nieaktualny
-
Piękne ozdobki dziewczynki
Tez poprosze książkę [email protected]
Kregoslup boli mnie cały czas, wzięłam paracetamol i nic, muszę odcierpiec chyba swoje.
Brzuszkowy tak lata dziś i takie kopniaki silne dostaje, ze jestem w szoku
Może mandarynki go pobudzily, bo zjadłam ich dziś 1kg
y któraś z Was robi te pompony z tiulu?? Bo chcialabym zamówić
-
Asiaa1201 wrote:Piękne ozdobki dziewczynki
Tez poprosze książkę [email protected]
Kregoslup boli mnie cały czas, wzięłam paracetamol i nic, muszę odcierpiec chyba swoje.
Brzuszkowy tak lata dziś i takie kopniaki silne dostaje, ze jestem w szoku
Może mandarynki go pobudzily, bo zjadłam ich dziś 1kg
y któraś z Was robi te pompony z tiulu?? Bo chcialabym zamówić
Podbijam !!!
Też chce kupić, ale na allegro ceny odstraszają(
-
Katis piekne ozdobki
A ja mam problem skorny, na walku skory miedzy biustem a rzuchem zrobil mi sie kaszak i jest napuchnjety czerwony troche i boli, bylam dzis u dermatologa i dostalam masc antybiotyczna detreomycyne 2% i teraz dylemat czy ja stosowac? Niby miejscowa jest ale jednak i mam obawy zwlaszcza ze to tak blisko brzuszkaktoras z Was moze miala podobne ustrojstwo? Do tego powiedziala ze po ciazy chirurg mi to usunie pod znieczuleniem miejscowym
a to takie miejsce ze bedzie widac blizne buuu
moze cos poradzicie?