Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane
Cath odpoczywaj dużo, trzymam kciuki żebyście jak najdłużej wytrzymały w dwupaku
Mandarynki z Biedronki mniam zajadam kilogramami ostatnio
Angelcia kochana współczuję sytuacji z mężem, ale wierzę że się wszystko ułoży i tego ci życzę, super że z Adusią wszystko ok
Penelope miłego odpoczynku od pracyprzyzwyczaisz się
Penelope lubi tę wiadomość
-
Witajcie mamusie
Katiś i Meg piękne brzuszki !
Penelope współczuję bólu,
Cath oszczędzaj się a będzie dobrze
Angelcia Tobie życzę dużo siły !
Cath świętuję razem z Tobą rozpoczęcie 30 tyg, wg Belly ciąża donoszona będzie 8 stycznia, jak ten czas szybko leci!
Ja od wczoraj jestem u rodziców. Dzisiaj pól dnia Was nadrabiałam
Wczoraj pierwszy raz od początku ciąży zdrzemnęłam się, ale wybrałam złą porę bo po 18 i wstałam około 20...Wieczorem nie mogłam zasnąć, ale moje dziecię również nie bo świrował w tym brzuchu na maksa
W ogóle mam wrażenie. że jest bardziej aktywny, ale nie kopie tylko przejeżdża mi po brzuchu:)
Dzisiaj planuję upiec ciasto amerykańskie z przepisu, który jedna z Was tutaj zamieściła:)
Jutro pojadę z rodzicami do mojej siostry w odwiedziny i przy okazji dostanę ciuszki dla maluchana pewno będzie kombinezon zimowy i śpiworek a co jeszcze to się okaże
W ogóle mam już tutaj w domu naszykowane 3 rożki, więc sama kupować nie muszę
Ja kod z allegro wykorzystam jak wrócimy do domu i zakupie hurtem praktycznie wszystko czego mój maluszek jeszcze nie ma
Pozdrawiam i życzę miłego i bez bólu dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:21
megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jak lekarze mierzą Wam szyjki w milimetrach? Przez badanie dopochwowe cy jak? Mój brzuch często jest twardy, wcześniej nawet częściej, mam różne skurcze i stawianie się macicy.
Ja zawsze tylko słyszę, że moja szyjka jest zamknięta i wysoko, nie wiem jaka długość. Z jednej strony dzięki temu niepotrzebnie się nie zamartwiam ale wiecie...
Są techniki badania samodzielnego ale wiecie co, to chyba dla nieprofesjonalistów strata czasu. Poza tym moja szyjka w ciąży jest tak głęboko, ze nie mogę jej dosięgnąć. Przed ciążą i na jej początku, zawsze była dosięgalna, teraz... nic z tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:56
-
Angeligue moja ginka mówi mi zawsze że z szyjką ok, dobrze utrzymana, cokolwiek to znaczy,, jest ok, reszty się nie dopytuję, mniej stresu że np raz była tyle mm a pózniej już o pare mniej czy tym podobne
Angélique89 lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Angeligue moja ginka mówi mi zawsze że z szyjką ok, dobrze utrzymana, cokolwiek to znaczy,, jest ok, reszty się nie dopytuję, mniej stresu że np raz była tyle mm a pózniej już o pare mniej czy tym podobne
-
Normalna cena loveli to 24, 26 zł. W rossmanie teraz niecałe 20.
Ja też nie wiem ile mm ma moja szyjka, zawsze słyszę, że ok, nawet mi nie mówi czy zamknięta.
Ogarnęłam już dom, pachnie upieczoną szarlotką. Obiad też mam gotowy od wczoraj. Nie mam pomysłu na dalszy ciąg dnia.
Wieczorem finał Tańca z Gwiazdami, nie wiem jak Wy, ale ja jestem jego wielką fankąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:16
Penelope lubi tę wiadomość
-
w Biedronce lovela 15 zl za 1,8 kg i plyny do prania tez
( mam nadzieje ze dzis kupie)
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,3835,name,proszek-do-prania-lovela-1-8-kgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:21
PatrycjaP lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny..dzis produkowałam ozdoby na choinkę
i jak ??
Zaznaczam ze to pierwsza próba
http://wrzucaj.net/images/2014/11/14/ozdoby.jpgGosiak, słoneczna 85, Januszkowa, Atakasobiejedna, Penelope, Angélique89, megg, Lara 82, Asiaa1201, kasia_1988, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Właśnie przyszedł kocyk Minky (Makaszka). Podoba mi się, ale spodziewałam się cieplejszego. Raczej zaliczę go do "cienkich", mam już 2. Grubego muszę poszukać w sklepach stacjonarnych, bo później znowu się okaże, że mam 3 cienkie.
Oto zdj.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90eb32c3b581.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:44
Penelope, słoneczna 85, megg, przedszkolanka:), Fedra lubią tę wiadomość
-
widze dzień produkcji dziś w odróżnieniu od wczorajszego bólowego. Ciasta, ozdoby choinkowe. RUDASEK, zazdroszczę umiejętności.
Mi przyszły tiule i tasiemki, będę się zbierać niebawem do robienia pomponów, wydają się łatwe więc i mi wyjdą.
Tarta się chłodzi na blacie, nie mogę się doczekać rozkrojenia. Nie wiem w sumie ile powinnam czekać żeby uznać ją za ostudzoną. Zdjęcie jak rozkroję
JANUSZKOWA też czekam na kocyk, myślę że w przyszłym tygodniu paczka z PL dotrzemój też jako zimowy zakupiony ale się okaże
Januszkowa, megg lubią tę wiadomość
-
Katiś, jakie ładneeeee. Weźcie bo ja się taka bezużyteczna czuję jak widze te Wasze dzieła !!!!!!!!!!!! To z jakiegoś szablonu czy sama targałaś nożyczkami te ptaszki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 15:01
-
Penelope, to z okleiny (biała połysk) została nam po remoncie. Sama targałam nożyczkami motylki, ale powiem Ci, że taka duma mnie wzięła, że robię coś dla córki
Może nie są równe, może nie są idealne, ale zrobione z sercem dla naszej córeczki
Wykonanie: okleina, nożyczki, kropelka
Czas: 40 min wolnym tempem
Na żywo wygląda 100 razy lepiej( zdjęcie tel)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 15:04
Penelope, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania