Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Dziekuje Sloneczna, na pewno jak oswoje młodego bardziej z grzebaniem mu w zębach to po nia podjade.
Obiad juz zaczelam ogarniac, bo chodzil za mna obiad lub serek wiejski z bułka z kruszonka (nie drożdzówka tylko taka bułka maślana, coś jak rogal) ale doszlam do wniosku, ze lepiej juz obiad i tyłek zapchać surówką.
Swoją drogą wczoraj miałam niezłą jazdę - poszłam ok 13 na zakupy, a śniadanie jadłam o 10. Poszłam bez zjedzenia obiadu, bo chciałam sobie dokupić kefir. W sklepie dopadły mnie straszne duszności i oblał mnie pot i taka się zrobiłam roztrzęsiona - z głodu! :o Jeszcze na sklepie zjadłam bułkę, bo po prostu bym tam odleciała. Masakra never again.
nie musisz grzebac mozesz dac to nawet do karmy i bedzie dzialac:)
-
czy bierze ktos magnez taki : Polomag B6
bo nie wiem czy moge kupic czy to jest jakas roznica
Gosiu poprosze na [email protected]
dziękujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:27
-
dzień dobry witam się jeszcze z kawa
Gosiak adres przesłałam dziękuje pięknie
Megg 10 na plusie a w ogóle tego nie widać ja wygladam jak dwie Ty razem złaczone
ja biore magnez+b6 w dawce 200 dziennie i nie powiem ale troche lepiej mi po nim ostatnio
szkoda ze kuponu nie dali wcześniej a ja już zakupy porobiłam ale zawsze coś się znajdzie by to wykożystaćmegg lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySloneczna watpie zeby to zjadł. Wystarczy, ze poczuje coś w karmie to od razu jej nie je
Już próbowałam tak przemycić witaminki z kapsułek (bez kapsułki, sam proszek), odrobaczenie.. Kiedyś miał też taką pastę na odbudowę flory bakteryjnej to ją wypluwał, albo wymiotował. Koniec konców odrobaczenie dostaje strzykawką, a później obrażony jest przez cały dzien i nawet nie da się dotknąć.. TAKIEGO MAM PANICZA!
Megg 10kg to chyba te Twoje piekne wlosy ważą, poważnieSwoja droga Ty jestes z Chrzanowa chyba.. oplaca Ci sie zamaawiac termometr az z GB? Ja bym sie bala, ze to urządzonko moze za duzo przejsc podczas podrózy i nie bedzie dzialac, albo cos bedzie szwankować.
megg lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ja wanienki nie zamawiam i nie kupuje okazało się ze dostane od koleżanki
ja tez dostalam po bratanku i jest ok:)
ale w tesco ogaldlalam i bardzo fajne byly i ladne kolorki:) lubie czasem polazic tam miedzy polkami z tymi rzeczami:D
Fedra lubi tę wiadomość
-
Angelcia powiem ci ze nawet nie zauwazylam:) patrzylam na najtanszy bo chce darmowa wysylke wykorzystac
te z pl takie same sa okolo10 zl wiecej, musze to przemyslec
i dziękuje Ci za komplement:) włosy fakt mniej wypadaja teraz ale dupa tez większa
agaa ja kupilam taka wanienke
http://allegro.pl/wanienka-tega-102-cm-14-kolorow-materacyk-gratis-i4762825931.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:59
-
słoneczna 85 wrote:ja tez dostalam po bratanku i jest ok:)
ale w tesco ogaldlalam i bardzo fajne byly i ladne kolorki:) lubie czasem polazic tam miedzy polkami z tymi rzeczami:D
ja tez uwielbiam chodzić po dzieciowych regałach ale oczywiście mój maż ma tego serdecznie dość17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny