Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie
dziewczyny musimy sie trzymac! damy rade
Dzis ja obchodze swoja 100 dniowke (wg OM bo cc szybciej)
a to my:) /z rozbłyskiem :p /
ide po wyniki bad, trzymajcie kciuki
Sloneczna wybralas kolor kocyka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:44
Gosiak, laureczka25, cath, juska19, Sue, Januszkowa, Fedra, Lara 82, Bietka, kafabi, Angélique89, asia888 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluszków.
Cath koniecznie uważaj na siebie i odpoczywaj. to ja juz nie wiem czym się różni twardnienie brzucha od BH. Dobrze ze mam wizytę we wtorek to się podpytam, abym tez nie mysłała ze wszytsko jest jak należy a tu zonk...
czy robicie III prenatalne ? i w jakim tyg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:03
-
megg wrote:witam sie
dziewczyny musimy sie trzymac! damy rade
Dzis ja obchodze swoja 100 dniowke (wg OM bo cc szybciej)
a to my:) /z rozbłyskiem :p /
ide po wyniki bad, trzymajcie kciuki
Sloneczna wybralas kolor kocyka?megg, juska19 lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Hej Dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluszków.
Cath koniecznie uważaj na siebie i odpoczywaj. to ja juz nie wiem czym się różni twardnienie brzucha od BH. Dobrze ze mam wizytę we wtorek to się podpytam, abym tez nie mysłała ze wszytsko jest jak należy a tu zonk...
czy robicie III prenatalne ? i w jakim tyg?
Ja robię, będzie to 30 tc 2 dniJuż nie mogę się doczekać, zostało 12 dni
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Ja nie robię trzeciego prenatalnego..gin mi zrobi zwykle usg w gabinecie ( ma kiepski sprzęt ale myślę że jak dwa usg były ok to trzecie jest zbędne, chyba że ktoś mial coś niepokojącego np. z serduszkiem to wtedy bym zrobila) W poprzedniej ciąży tez nie robiłam za to zrobili mi już w szpitalu przed porodem bo byłam już po terminie..Laureczka25
-
Dzień dobry:)
Widzę, że rzeczywiscie jakieś bólowe czarne chmury nad naszym forum nastały.
Ja nie cierpię listopada, to dla mnie zbiór poniedziałków z całego roku!! Ble.
Dopiero się obudziłam, pogoda jest obrzydliwa po prostu!! Nic, tylko przespać ten czas!
Obudźcie mnie na święta:))
-
Witam
Megg jaki maluśki brzusio(no ale nie każdy wygląda jak ja-słonica
).
Cath przykro mi,że już musisz przechodzić takie stresy,najwazniejsze,że z Konstancją jest dobrze,a Ty kobito uważaj na siebie i oszczędzaj się bardzo.
Angelcia,dobrze,że wróciłaś,na forum możesz się "wypłakać",a my wszystkie jesteśmy z Tobą. Zobaczysz,mężus szybciej wróci jak mu się wydaje,a co do pieniędzy,jego zasranym obowiązkiem jest dawanie Ci na badania oraz na zdrowe żywienie,także nie krępuj się i powiedz czy napisz mu to(o ile chcesz).
Wagą się nie przejmuj,w końcu w ciąży jesteś.
Dzisiaj na obiadek gołąbki z sosem pieczarkowym,także chętnych zapraszam,bo gołąbki robione są zawsze na większą skalę
megg lubi tę wiadomość
-
Ja również robię Usg III trym. Chcemy zrobić ponieważ mała na drugim miała zwapnienie w komorze serduszka czyli "tzw jasną plamkę" i chcemy sprawdzić czy zniknęła już ( Oby & ) U nas będzie to 31 tydzień skończony (według wszystkich usg) a według OM 30 skończony i 2 dzień.
To my się też ujawnimyNie patrzcie na moje rozczochrane włosy
Nie ma ciąży:
Jest ciąża :
kasia_1988, Sue, cath, Gosiak, dorocia2324, Januszkowa, Atakasobiejedna, megg, Fedra, Bietka, Lara 82, Penelope, juska19, Angélique89, Asiaa1201, MoniaP lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Gosiak wrote:Wszystkie chętne na książkę poproszę o podanie adresu mailowego i oczywiście wyślę pdfa
Dzięki GosiakKasia_10.02 lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:Ja również robię Usg III trym. Chcemy zrobić ponieważ mała na drugim miała zwapnienie w komorze serduszka czyli "tzw jasną plamkę" i chcemy sprawdzić czy zniknęła już ( Oby & ) U nas będzie to 31 tydzień skończony (według wszystkich usg) a według OM 30 skończony i 2 dzień.
To my się też ujawnimyNie patrzcie na moje rozczochrane włosy
Nie ma ciąży:
Jest ciąża :
cudnie wygladasz...Kasia_10.02 lubi tę wiadomość
-
Katiś, szczuplaczku, pięknie wyglądasz!! Kwitniesz :*
Już brzuszek coraz większy
Jutro przyjeżdża do mnie mama. Moja babcia znalazła sukienkę, którą moja mama nosiła, jak była ze mną w ciąży. Przymierzę i zrobię też kilka for - zaczynam III trymestr!
Gosiak, megg, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Cath a Ty nie pisz na FB wmamusiach lutowych, że jeszcze 7 tygodni i możesz się rozpakowywać, bo wzbudziłaś we mnie uczucie : " O kur*a to JUŻ!?! "
Co do porodu, ja gto chyba walnięta jestem, a może bardziej nienormalna, bo nie boję sie porodu naturalnegoJaram się tym
Czyli chyba mi odwaliło
Kasia_1988, Sue dzięki. Nie wiem czy kwitnę tzn. mój nos na pewnoRobi się taki murzyński, taki rozlany
ale to chyba normalne w ciąży
Sue szczupła to Ty jesteś! Modelko jedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:36
Gosiak, cath, Sue, Fedra, kasia_1988 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Cath a Ty nie pisz na FB wmamusiach lutowych, że jeszcze 7 tygodni i możesz się rozpakowywać, bo wzbudziłaś we mnie uczucie : " O kur*a to JUŻ!?! "
Co do porodu, ja gto chyba walnięta jestem, a może bardziej nienormalna, bo nie boję sie porodu naturalnegoJaram się tym
Czyli chyba mi odwaliło
Kasia_1988, Sue dzięki. Nie wiem czy kwitnę tzn. mój nos na pewnoRobi się taki murzyński, taki rozlany
ale to chyba normalne w ciąży
Sue szczupła to Ty jesteś! Modelko jedna
7 tygodni i ciaza donoszona
Katiś, megg lubią tę wiadomość