Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musi to być u jednego sprzedawcy i aksymalnie na 14 aukcjach możesz u niego kupić. łączyć chyba też nie możesz. A te za 30zł przegapiłam
Jak tam wyglądała ta promocja ?
za minumum 100zł trzeba było kupic ?
-
ASIAA, PATRYCJA, te pompony tiulowe są chyba naprawdę łatwe do wykonania samemu. Tiul nie jest drogi na allegro i jakieś tasiemki i samemu zrobić ile się chce. Na allegro jeden to chyba coś około 10 zł. Ja się zdecydowałam po obejrzeniu tego filmiku. Mam już trzy rolki w różnych kolorach i czekają na wenę
Tu link do tego filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=tpK87hmjMbo -
PatrycjaP wrote:Musi to być u jednego sprzedawcy i aksymalnie na 14 aukcjach możesz u niego kupić. łączyć chyba też nie możesz. A te za 30zł przegapiłam
Jak tam wyglądała ta promocja ?
za minumum 100zł trzeba było kupic ?
Podobno mozna u róznych,tak pisze w instrukcji, tylko dajesz opcje "płać pozniej" i po zamowieniu po prostu zbijasz do kupy i płacisz zbiorczo
mnie sie nie udało niestety kupić bo na tablecie i komórce mam nowsze aplicja sciagniete androida i windowsa i dupa blada, nie dało siemusza byc te ktore maja w regulaminie
-
A chyba, że tak. takim razie przepraszam za wprowadzeni w błąd.
Ja jeszcze od cioci czwarte konto dostałam do dyspozycji)
Akurat czekały mnie spore zakupy więc idealnie
Penelope dzięki wielkie za filmik !! Teraz też wiem, że sama zrobię !
No i dzieki Tobie kolejne pieniążki zaoszczędzone.
Kurcze fajnie się tak oszczędza
Penelope lubi tę wiadomość
-
z jednej rolki tiulu 9metrowej zrobisz 2 porządne pompony. Cena takiej rolki 9metrowej na allegro to 3,5zł no i musisz tez dokupić kawałek wstążki. Więc myślę, że i tak się samemu asia opłaca.
U mnie pompony będą sobie wisiały na suficiePenelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pamiętam że Sewerynka zrobiła takie dla siebie i Cath, wspominała że może tu nam zrobić jak ktoś chce. Ale jej nie ma od jakiegoś czasu. Nigdzie indziej nie doczytałam żeby ktoś robił. O, teraz to Patrycja może zamówić więcej i zrobićAsiaa1201 wrote:Ok ok
Tak, ja wiem że to nie jest trudne, ale ja chce w różnych kolorach pompony i nie opłaca mi się kupować całej rolki na jeden pompon, jak ktoś się tym zajmuje to ma wiele kolorów do wyboru -
Rudasek, tworzyć ja chyba nic nie będę, ja myślałam o podwieszeniu pod sufit na tasiemkach, widziałam gdzieś na zdjęciach taki wystrój. jakkolwiek do dekoracji, nawet zamiast karuzeli.
Rudasek wrote:a co bedziecie pozniej tworzyc z tych pomponów DZiewczyny ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:03
-
nie mozna laczyc produktow od roznych sprzedawcow? chyba mozna? bo minky 45 zl kosztuje wiec myslalam z e rozek zamowie Olo za 13 zl.
no nic, zobaczymy.
rozek kupie ten za 13 bo przeciez on jest praktycznie tylko do szpitala i nie bede inwestowac w rozek
-
Laurka, dzięki za przepis. Tarta pychota
Mój A od razu dwa kawałki wszamał. Nigdy nie przepadałam za cytrynowymi deserami, ale w połączeniu ze słodką puszystą bezą smak jest idealny
słoneczna 85, dorocia2324, Bietka, megg, Lara 82, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope, ja robiłam tę tartę tydzień temu, pyszota
Mam ochotę na coś słonego, chyba wejdę do biedry po paluszki.
Nic nie kupiłam. W hmie jest promocja - jak kupuje sie 2 szt ubranek do 3, oznaczone jest gratis
Wszystko ładnie pieknie, ale same wielkie rozmiary!
I w ogole dla chłopców jest mniej ubrań, to niesprawiedliwe!!Penelope, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:nie mozna laczyc produktow od roznych sprzedawcow? chyba mozna? bo minky 45 zl kosztuje wiec myslalam z e rozek zamowie Olo za 13 zl.
no nic, zobaczymy.
rozek kupie ten za 13 bo przeciez on jest praktycznie tylko do szpitala i nie bede inwestowac w rozek
Można z różnych aukcji od jednego sprzedającego.
Szczerze Wam powiem, że na allegro tyle jest tych Minky, że powoli robi się to dla mnie tandetne te wszystkie sówki, zygzaki, gwiazdki..
Ja mam zamiar kupić taki rożek:
http://www.iv.pl/images/16054930003227786500.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:33
agaaa28 lubi tę wiadomość
-
Witam, Chciałam dołączyć
Mam na imię Marta, termin mam obecnie na 6 lutego, wcześniej był na 1 na moje urodziny.. ale ciągle mam nadzieje ze to będę mieć prezent urodzinowy.
Pomponiki super sprawa, sama chcę zrobić takie różnokolorowe, bardzo fajnie wyglądały przywieszone w oknie.
Czy mogłabym też poprosić o ta książkę na maila?
mój adresik to [email protected] z góry dziękujePatrycjaP, Penelope, agaaa28, megg, Lara 82, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ojej wy tu o pomponach i ozdobach. A ja za grisz nie posiadam ani umiejetnosci ani checi do zdolnosci manualnych
Ja z allegro juz nie zamawiam. Kiedys zostalam kilka razy oszukana wlasnie tam i jestem zrazonna wole juz cos drozej kupic w sklepie niz na allegro....