Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanka czyli nasze dzieci mają główki proporcjonalne do swojego wieku
Aga to czekamy na zdjęcia końcowych efektów
Cath podejrzewam, że u większości z Nas będą prezenty dla maluchów, a nie dla nasPrzynajmniej ja tak to odbieram.
przedszkolanka:), Kasia_10.02 lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Przedszkolanka czyli nasze dzieci mają główki proporcjonalne do swojego wieku
Aga to czekamy na zdjęcia końcowych efektów
Cath podejrzewam, że u większości z Nas będą prezenty dla maluchów, a nie dla nasPrzynajmniej ja tak to odbieram.
Mi już zapowiedziano, że prezenty dostanie Kubuś -
Ja mojej mamie na święta kupuje zestaw trzech dużych świec Yankee Candlee
tatcie jeszcze nie wiem
teściowej i teściowi kupujemy razem bilety do teatru
mojemu mężowi sweter z reniferem bo oboje sie zakochalismy w tych swetrach i buty timberlandy
mojej siostrze smartfona bo juz mędzi i mędzi ze chce telefon
jeszcze siostra mojego męża szawgier męża siostrzenica męża i moi dziadkowie z nimi mam zawsze największy problem
-
Byłam w biedronce, wg mnie te pościele, prześcieradło i kocyk są bardzo marnej jakości. Kocyka to bym nawet kocykiem nie nazwala, to była po prostu scierka...
-
Dziewczyny pomoCie bo jestem w rozpaczy, dzisiaj dermatolog przepisal mi antybiotyk doustny augmentin na tego kaszaka w stanie zapalnym bo jest nadkazenie bakteryjne i twierdzi ze sama masc moze nie pomoc... Nie wiem co robic czy dalej probowac z mascia czy brac antybiotyk
plakac mi sie chce
-
Witaamy się w 3 trymestrze
Wracam z biedronki..
Porażka te pościele.. Badziewie. 10zł bym za to nie dała.
Byłam też w biga - kupiłam Maji jedną tuniczkę za 12zł i 4 czapki..
Jak już liczyłam mam razem 14 czapek dla niej..przesada.. Tyle, że rozmiarami są tak do 1,5 roczku. Nie mogę się nigdy oprzeć tym czapką.. dwie kupiłam po 4zł, a dwie po 8 Zaraz wrzucę fotkijustta, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Dziewczyny pomoCie bo jestem w rozpaczy, dzisiaj dermatolog przepisal mi antybiotyk doustny augmentin na tego kaszaka w stanie zapalnym bo jest nadkazenie bakteryjne i twierdzi ze sama masc moze nie pomoc... Nie wiem co robic czy dalej probowac z mascia czy brac antybiotyk
plakac mi sie chce
pogadaj z ginem a temat tego antybiotyku. Generalnie jezei jst juz jakies zakażenie to lepiej to szybko wyleczyć bo później jak to sie rozwinie to będziesz brała mocniejsze antybiotyki.
Jeżeli moge ci coś doradzic to kup sobie w aptece manusan -środek do odkażania bakteryjnego, wirusowego i grzybiczego (do stosowania przed zabiegami chirurgicznymi). I niewielka ilościa na watce odkażaj sobie tego kaszaka - raz dziennie. Przynajmniej powierzchniowo pozbędziesz sie bakterii, czy wirusów czy innych świństw. To działa tylko powierzchniowo - nie wchłania się. Ja tym odkażałam ręce jak mój piesek miał podejrzenie grzybicy i miał zapalenie bakteryjne skóry. Mój ginekolog pozwolił to stosować.
-
Hejka kochane to mówicie, że badziewne te rzeczy dla dzieciaczków w biedronce, to dobrze, że nie szłam, za to dzisiaj też w lidlu coś jest, może potem zajrzę czy coś ciekawego rzucili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:50
derii84, Kasia_10.02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas to nie ma takiego szału prezentowego - zawsze jedynie dzieci coś dostają, dorośli raczej sobie prezentów nie robią. Jak się spotykamy wszyscy dorośli to najbardziej jesteśmy zadowoleni, że wszyscy są cali, zdrowi i znowu w tym samym gronie, ewentualnie w powiększonym.
Z kolei u mojego męża w rodzinie to od babci, cioci czy rodziców każdy z nich dostaje np po 50/100zł. Czyli tak normalnie upominkowo.
Ja lubię obdarowywać, ale dostawanie mnie krempuje.
Aga materiały firankowe to: woal, kresz, tiul, organtyna. Jak nie lubisz prasować to najlepiej kresz, bo to taki mleczny materiał
Gratuluje nowych tygodni, 100dniówek, 3 trymestru no i.. trzymam kciuki za wizyty!derii84, PatrycjaP lubią tę wiadomość
-
Patrycja to jest kpl,body,leginsy i czapeczka,w Pl chyba kosztuje 49.99.u nas w Norge 99 kr. Faktycznie są cudne,z myszką kolor różowy lub turkus,ale są jeszcze śliczne panterki i inne wzory i o 10 zł tańsze
wejdź na stronę internetową h&m i looknij sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:01