Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oby
ale i tak dzieki dziewczyny bo juz jestem spokojniejsza o ten augmentin ze w razie jak juz bedzie mus to nie zaszkodzi mlodej
moj ginekolog to musi mnie miec dosc... Ciekawe zy bedzie chcial mi ew kolejna ciaze prowadzic... Od ostatniej wizyty wyslalam mu juz 4 smsy...2 apropos masci ktore dostalam, 1 apropos antybiotyku, i 1 apropos osoby podczas radioterapii- tak sie silada ze moja chrzestna ma teraz bo miala wycinanego guza piersi zlosliwego i byla to zagadka czy moge ja odwiedzac, i niby moge, ale co ciekawe ona mimo opini mojego lekarza nie chce bo taierdzi ze to moze mojej ciazy zaszkodzic... No nic, dobrze ze narazie u niej dobrZe rokuje
-
Witam się w 29 tygodniu.
Dzisiejsza noc była dla mnie koszmarem, synek zrobił mi powitanie w nowym tygodniu i w brzuchu maiłam pobojowisko. Wszystko mnie boli, jestem tak obolała w środku jak nigdy.
Wstawałam na siku z 15 razy, nie mogłam spać. Kocham tę małą istotkę i ciesze się, że z nim wszystko dobrze ale czasem to staje się trudne
-
bella84 wrote:Musimy poszukac pediatry na zapas wlasnie takiego ktory stroni od antybiotykow i traktuje je jako ostateczna ostatecznosc... Bo podobno dzieciom teraz przy byle infekcji juz laduja antybiotyki... Ja szczerze w moim zyciu calym antybiotyk bralam ze 3-4 razy.... I to tyle...wiec jestem zagorzalym przeciwnikiem
Mam nadzieję, że u Ciebie obejdzie się bez. Trzymaj się!
-
nick nieaktualnyGosiak jak ja byłam mała to mama zawsze prowadziła mnie prywatnie do takiego lekarza - zawsze tylko receptury apteczne, ręcznie robione syropki itp i po tym zdrowiałam. Szkoda, że gość już nie zyje, bo na pewno bym do niego chodzila z Adulcem.
Uwaga!!!Biore sie za robienie moich kul światecznych
ale mam frajdę!
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella - dobra jest wioletta jereczek. Wiem że jest kierowniczka poradni dermatologicznej w szpitalu morskim w redłowie. Kiedys przyjmowała w przychodni w sopocie. Jest naprawde dobra i nie stosuje na wszytsko antybiotyku. I jeszcze krystyna kisielewska z sopmedu w sopocie. Obie przyjmuja chyba tylko prywatnie. Nie wiem jak z dostepnością. Ci wszyscy dermatolodzy z instytutów piekna i innycn tylko wyciagaja kasę.
Co do gina - przeciez płacisz mu za coś. Ja swojego tez zamęczam mailami, ale od tego on jest. Płacisz wymagasz i nie ma zmiłujbella84 lubi tę wiadomość
-
wczoraj w outlecie smyka kupilam czapeczke za 5zl:) a dzis patrze na stronie ze taka sama jest po 19;)
http://www.smyk.com/cool-club-czapka-dziewczeca-bambi-rozmiar-44-46,p1085286837,ubranka-dla-dzieci-p
Gosiak, megg, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
juska19 wrote:Hej kobietki wiem ze ktoras z was miala problem bo smierdzialy rzeczy wilgocia powiedzcie mi w czym pralyscoe i sie pozbylyscie zapachu
-
juska19 wrote:Hej kobietki wiem ze ktoras z was miala problem bo smierdzialy rzeczy wilgocia powiedzcie mi w czym pralyscoe i sie pozbylyscie zapachu
Też mi się wydaje że w takich rzeczach są już zarodniki pleśni... ewentualnie wyprać w co najmniej 90 st i porządnie wyprasowac, ale i tak bym miała wątpliwości czy ubierać w nie dziecko. -
słoneczna 85 wrote:cath to pewnie bym miala zwrot juz:) w ogole mnie jakos mdli dzis.a Ty mialas lezec;)
gotuje pomidorowke i zaraz bede jesc;) moze sie przyjmie;)
mam pytanie do leżących mam czy was też tak plecki bolą ?i jakie sposoby macie na ten ból.
Patrycja właśnie Sewerynce pisałam że zjadłabym placki ziemniaczane takie malutkie, cieniutki i dobrze usmażone aż lekko przypieczone -
Słoneczna, czapeczka super, nie przejmowałabym się, że dziewczęca. Nasza Janeczka będzie nosić sporo spodni jeansowych i dresowych, które pewnie też w sklepie jako chłopięce były sprzedawane
Ale dziś w kolejnym kartonie odkryłam dziewczęce rurki jeansowe i się zastanawiam gdzie się jej w nich pielucha zmieściSue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolecam proszek do prania clovin II septon. Ma działanie wirusobójcze, grzybobójcze i jeszcze jakieś.Polecane do domu ze zwierzetami, dlakoniet w ciazy i przy małych dzieciach.Pierze sie min.20min w 65 st.
Ja taki kupiłam po akcji z pieskiem i teraz piore w nim wszytskie pościele i ręczniki i inne wytrzymałe rzeczy. Raz na jakis czas wystarczy żeby wszytsko odkazic porządnie.
Jest to produkt medyczny stosowany w szpitalach.
Cena jak za zwykły proszek bo niecałe 50zł a starcza na ponad 40 prańjuska19 lubi tę wiadomość