Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odpisal mi ze augmentin jest bezpieczny w ciazy wiec mam brac zgodnie z zaleceniami lekarza.. Ufff troszke mi lzej ale mam nadzieje ze dzisiaj i jutro dermatolodzy do ktorych ide powiedz ze jeszcze probowac z mascia a antybiotyk za tydzien jak nie przejdzie...
Gosiak ja ze znanego lekarza narazie mam upatrzona urszule wyrwińską- przyjmuje w gdansku i marka wlazowskiego- w gdyni, pewnie przetestuje obudo tego wlazowskiego kiedys dzwonilam bo ma w specjalnosci hematologie byl bardzo mily i polecil mi fajnego hematologa dla doroslych bo akurat on dziecmi sie zajmuje... Wiec mam zamiar udac sie moze nawet w grudniu do ktoregos z tych 2 lekarzy i pogadac o szczepieniach..
-
nick nieaktualnyPatrycja ja mialam wczoraj placki mniam!!
Takie kule robie:
http://www.iv.pl/images/24943353531588758979.png
Niby nic trudnego, wzielam i kupilam 100g kordonka robię chyba 6 kulę, a już mam go małojednak drogi interes hand made'owy...
Rudasek lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:polecam proszek do prania clovin II septon. Ma działanie wirusobójcze, grzybobójcze i jeszcze jakieś.Polecane do domu ze zwierzetami, dlakoniet w ciazy i przy małych dzieciach.Pierze sie min.20min w 65 st.
Ja taki kupiłam po akcji z pieskiem i teraz piore w nim wszytskie pościele i ręczniki i inne wytrzymałe rzeczy. Raz na jakis czas wystarczy żeby wszytsko odkazic porządnie.
Jest to produkt medyczny stosowany w szpitalach.
Cena jak za zwykły proszek bo niecałe 50zł a starcza na ponad 40 prań -
angelcia wrote:Patrycja ja mialam wczoraj placki mniam!!
Takie kule robie:
Niby nic trudnego, wzielam i kupilam 100g kordonka robię chyba 6 kulę, a już mam go małojednak drogi interes hand made'owy...
wystarczy sznurek zamoczyc w kleju własnej roboty i nawijać z balon zostawić do wyschnięcia i jak wychnie przekłuć balon a potem można sprayem walnąć
-
angelcia wrote:Patrycja ja mialam wczoraj placki mniam!!
Takie kule robie:
na co owijasz ten kordonek i moczysz w kleju czy jak ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Bella po to tutaj jesteśmy, pisz smialo co lezy Ci na serduchu
Rudasku ja robie na choinkę, bo mam taką ogromną na 2,4male ja w tamtym roku kupiłam bombki ze sklejki drewnianej i spryskałam spreyem srebrnym a potem brokatem
i teraz jak koty wskakują na choinkę nic nie zbiją
-
nick nieaktualnyCath mnie tak wystawili w tamtym roku z odobami choinkowymi, że to jest masakra!
Zamówiłam na allegro rózne figurki świąteczne z gipsu i co? Baba wystawiła mnie i setki innych ludzi i ani pieniędzy, ani bombekDobrze, ze mam taka "puchata" choinke i wystarczył łańcuch, kokardy i koraliki.. Ale w tym roku będzie szałowa.. o ile kule wyjdą
-
no ja w tym roku tez zamierzam miec duza choinke, a mam tylko kilka bombek poki co
moja Siostra produkuje bombki z kaszy, z materiału itd
wiec pewnie u niej zamowie kilka sztuk ale nie ukrywam ze na te ze sznurka tez mam ochote, ale nie wiem czy bede miała cierpliwość zeby to zrobic
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak czesto jeszcz kapuste:)(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 16:01
PatrycjaP, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Choinki też Wam zazdroszczę !
u mnie w tym roku, nie będzie bo remonty Nas czekają zanim się wprowadzimy
Bella przykro mi, że sama tak siedzisz, pewnie ogromnie się nudzisz eh..
Angelcia ładną będziesz miała tą choinkę !
Do pokoju dziecka strasznie podobają mi się cotton ball - lampki w kulach bawełnianych
Ale kurcze cena trochę mnie odstrasza..