Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cath wrote:leżę cały czas tylko wstaje aby coś zjeść i do picia coś zrobić
mam pytanie do leżących mam czy was też tak plecki bolą ?i jakie sposoby macie na ten ból.
No niestety plecy będą Cię bolały od tego leżenia. Też to przerabiałam, ale wydaje mi się, że z czasem trochę się do tego przyzwyczaiłam.
A i leżę zawsze na boku na poduszce dla kobiet w ciąży. Może to trochę odciąży Ci kręgosłup
-
Powiem Wam, że na allegro na ceny też trzeba uważać. Przewijak za ok. 40 zł to jest dobra cena ale jak ma się zapłacić przesyłkę jeszcze to ja np. kupię u siebie w mieście w sklepie stacjonarnym bo ta sama cena
Co do golenia mój mąż będzie dziś się sprawdzał bo ja już nie dam rady
A nie lubię się golić w dniu wizyty bo jakaś zaczerwieniona jestem:-) -
słoneczna 85 wrote:dziewczyny czy macie takiego sprzedawce zeby byl i rozek i przewijak u niego bo jakos nei moge znalezc a juz bym chciala raz za przesylke zaplacic.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=34435930
tu jest ten tani rożek i jest jakiś przewijak za 37zł, zerknij sobie
dzień dobrysłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy macie takie polskie sklepy stacjonarne u siebie w mieście, nie chodzi mi o supermarkety i galerie, ale ja zauważyłam, że dużo takich rzeczy jak przewijaki, czy jakieś ręczniki są w lepszych cenach niż na allegro, no bo trzeba dodać przesyłkę. No chyba, że korzystacie cały czas bez tej przesyłki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:11
-
Sloneczna nie sugeruję się analizami srokao ponieważ ja muszę wszystko próbować. Są rzeczy które według srokao będą super a mi nie odpowiadaja i na odwrót że według niej coś będzie jednym wielkim G a mi będzie służyć.
Co do chusteczek nawilżanych to mi odpowiadają z rossmanna Tami się nazywająi od nich zaczne. Wiadomo każde dziecko jest inne i dla innego nie będą dobre
Co do mydełka to wszystko tylko nie szare buały jeleń!! Skóra po nim jest sucha i ściągnięta.wiem bo moja siostra przez jakiś czasu używała do ciała bo ma atopowe zapalenie skóry i tylko to jej nie uczulało i nie powodowało większych problemów
-
Witajcie
Moje dziecię szaleje w brzuchu od wczoraj, ja nie wiem kiedy on śpi
I na bank ma główkę pod lewym żebrem, leży po skosie, bo najbardziej jego kopniaczki czuję po lewej stronie na dolei tak mi wpycha piętki albo kolanka
Słoneczna, współczuję tych wymiotów. Mnie tylko mdli, ale od razu staram się dużo pić,
najlepiej wody z cytryną. W ogóle Słoneczna, mnie na mdłości pomagają kwaśne rzeczy - cytryna, mandarynki, itd.
Chciałam nagrać Tomka i Wam pokazać, ale jak tylko włączyłam kamerkę, to przestał! Co za uparciuch!
-
cath wrote:Sloneczna nie sugeruję się analizami srokao ponieważ ja muszę wszystko próbować. Są rzeczy które według srokao będą super a mi nie odpowiadaja i na odwrót że według niej coś będzie jednym wielkim G a mi będzie służyć.
Co do chusteczek nawilżanych to mi odpowiadają z rossmanna Tami się nazywająi od nich zaczne. Wiadomo każde dziecko jest inne i dla innego nie będą dobre
Co do mydełka to wszystko tylko nie szare buały jeleń!! Skóra po nim jest sucha i ściągnięta.wiem bo moja siostra przez jakiś czasu używała do ciała bo ma atopowe zapalenie skóry i tylko to jej nie uczulało i nie powodowało większych problemów
Sama natura, może by akurat Wam odpowiadało?
-
Witamy sie i my
Gosiak ja mam taki przewijak jak TY przesyłałaś w linku tylko w jasnym drewnie no i mam akcesoria do niego, typu przybornik, przewijak włascicwy ze tak powiem na ktorym bedzie Maly i mam takie pudełko-wiaderka zwieszane na brudną pieluche, chusteczke czy cosGosiak lubi tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:No niestety plecy będą Cię bolały od tego leżenia. Też to przerabiałam, ale wydaje mi się, że z czasem trochę się do tego przyzwyczaiłam.
A i leżę zawsze na boku na poduszce dla kobiet w ciąży. Może to trochę odciąży Ci kręgosłupNo ale jakoś dam rade
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:A podesłałabyś linka?
Ja akurat kupowałam komplet mebli z WISAD http://sklep.wisad.pl/komody/110-komoda-80-z-przewijakiem-.html
ale widziałam też różne na allegro np.
http://allegro.pl/komoda-radek-biala-klups-z-przewijakiem-promocja-i4786351107.html
http://allegro.pl/komoda-klups-safari-zyrafka-z-przewijakiem-plock-i4808520140.html
Można to fajnie spasować z łóżeczkiem -
Rudasek wrote:Witamy sie i my
Gosiak ja mam taki przewijak jak TY przesyłałaś w linku tylko w jasnym drewnie no i mam akcesoria do niego, typu przybornik, przewijak włascicwy ze tak powiem na ktorym bedzie Maly i mam takie pudełko-wiaderka zwieszane na brudną pieluche, chusteczke czy cos