Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cath wrote:leżę cały czas tylko wstaje aby coś zjeść i do picia coś zrobić

mam pytanie do leżących mam czy was też tak plecki bolą ?
i jakie sposoby macie na ten ból. 

No niestety plecy będą Cię bolały od tego leżenia. Też to przerabiałam, ale wydaje mi się, że z czasem trochę się do tego przyzwyczaiłam.
A i leżę zawsze na boku na poduszce dla kobiet w ciąży. Może to trochę odciąży Ci kręgosłup
-
Powiem Wam, że na allegro na ceny też trzeba uważać. Przewijak za ok. 40 zł to jest dobra cena ale jak ma się zapłacić przesyłkę jeszcze to ja np. kupię u siebie w mieście w sklepie stacjonarnym bo ta sama cena

Co do golenia mój mąż będzie dziś się sprawdzał bo ja już nie dam rady
A nie lubię się golić w dniu wizyty bo jakaś zaczerwieniona jestem:-) -
słoneczna 85 wrote:dziewczyny czy macie takiego sprzedawce zeby byl i rozek i przewijak u niego bo jakos nei moge znalezc a juz bym chciala raz za przesylke zaplacic.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=34435930
tu jest ten tani rożek i jest jakiś przewijak za 37zł, zerknij sobie
dzień dobry
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy macie takie polskie sklepy stacjonarne u siebie w mieście, nie chodzi mi o supermarkety i galerie, ale ja zauważyłam, że dużo takich rzeczy jak przewijaki, czy jakieś ręczniki są w lepszych cenach niż na allegro, no bo trzeba dodać przesyłkę. No chyba, że korzystacie cały czas bez tej przesyłki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:11
-
Sloneczna nie sugeruję się analizami srokao ponieważ ja muszę wszystko próbować. Są rzeczy które według srokao będą super a mi nie odpowiadaja i na odwrót że według niej coś będzie jednym wielkim G a mi będzie służyć.
Co do chusteczek nawilżanych to mi odpowiadają z rossmanna Tami się nazywają
i od nich zaczne. Wiadomo każde dziecko jest inne i dla innego nie będą dobre 
Co do mydełka to wszystko tylko nie szare buały jeleń!! Skóra po nim jest sucha i ściągnięta.
wiem bo moja siostra przez jakiś czasu używała do ciała bo ma atopowe zapalenie skóry i tylko to jej nie uczulało i nie powodowało większych problemów
-
Witajcie

Moje dziecię szaleje w brzuchu od wczoraj, ja nie wiem kiedy on śpi
I na bank ma główkę pod lewym żebrem, leży po skosie, bo najbardziej jego kopniaczki czuję po lewej stronie na dole
i tak mi wpycha piętki albo kolanka 
Słoneczna, współczuję tych wymiotów. Mnie tylko mdli, ale od razu staram się dużo pić,
najlepiej wody z cytryną. W ogóle Słoneczna, mnie na mdłości pomagają kwaśne rzeczy - cytryna, mandarynki, itd.
Chciałam nagrać Tomka i Wam pokazać, ale jak tylko włączyłam kamerkę, to przestał! Co za uparciuch!
-
Cath, a próbowałyście z siostrą mydełek aleppo?cath wrote:Sloneczna nie sugeruję się analizami srokao ponieważ ja muszę wszystko próbować. Są rzeczy które według srokao będą super a mi nie odpowiadaja i na odwrót że według niej coś będzie jednym wielkim G a mi będzie służyć.
Co do chusteczek nawilżanych to mi odpowiadają z rossmanna Tami się nazywają
i od nich zaczne. Wiadomo każde dziecko jest inne i dla innego nie będą dobre 
Co do mydełka to wszystko tylko nie szare buały jeleń!! Skóra po nim jest sucha i ściągnięta.
wiem bo moja siostra przez jakiś czasu używała do ciała bo ma atopowe zapalenie skóry i tylko to jej nie uczulało i nie powodowało większych problemów 
Sama natura, może by akurat Wam odpowiadało?
-
Witamy sie i my

Gosiak ja mam taki przewijak jak TY przesyłałaś w linku tylko w jasnym drewnie no i mam akcesoria do niego, typu przybornik, przewijak włascicwy ze tak powiem na ktorym bedzie Maly i mam takie pudełko-wiaderka zwieszane na brudną pieluche, chusteczke czy cos
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Nie pocieszyłaś mnieagaaa28 wrote:No niestety plecy będą Cię bolały od tego leżenia. Też to przerabiałam, ale wydaje mi się, że z czasem trochę się do tego przyzwyczaiłam.
A i leżę zawsze na boku na poduszce dla kobiet w ciąży. Może to trochę odciąży Ci kręgosłup
No ale jakoś dam rade
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:A podesłałabyś linka?

Ja akurat kupowałam komplet mebli z WISAD http://sklep.wisad.pl/komody/110-komoda-80-z-przewijakiem-.html
ale widziałam też różne na allegro np.
http://allegro.pl/komoda-radek-biala-klups-z-przewijakiem-promocja-i4786351107.html
http://allegro.pl/komoda-klups-safari-zyrafka-z-przewijakiem-plock-i4808520140.html
Można to fajnie spasować z łóżeczkiem -
A powiedz - gdzie kupowałaś te pudełka/wiaderka? Mi się właśnie strasznie coś takiego podoba...Rudasek wrote:Witamy sie i my

Gosiak ja mam taki przewijak jak TY przesyłałaś w linku tylko w jasnym drewnie no i mam akcesoria do niego, typu przybornik, przewijak włascicwy ze tak powiem na ktorym bedzie Maly i mam takie pudełko-wiaderka zwieszane na brudną pieluche, chusteczke czy cos