Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi wrote:Dzieki dziewczyny za marki tych foteliko-nosidelek. Coś tam sobie wybiore:) a co myślicie o tych fotelika 0-20kilka albo 30kilka kilo? Warto na nie zwracać uwagę czy lepiej kupować na każdy przedział wagowy oddzielny? Zielona jestem w tym temacie, a do 8 grudnia musze mieć już to w domu...
Słoneczna, tak jak dziewczyny piszą, odpoczywaj a będzie dobrze. Juz mniej niż wiecej nam zostało
Ja też ostatnio mam coś z tym spaniem, że już o 6 jem śniadanie, a w dzień tez nie śpię.dokładnie ten http://www.recaro-polska.pl/foteliki-dzieciece/9-36kg.html
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Ja się obudziłam o 5, myślałam że zasne, ale o 6 stwierdziłam że nic z tego... piję herbatę i nie chce mi się zrobić sobie śniadania, mały tez juz wstał
Mój kot właśnie lize firankę, ten to ma fetyszMuszę go pilnować, bo potrafi dziurę zrobić tym szorstkim językiem. Jeszcze lubi lizać gorące albo ciepłe rzeczy, np kubek z herbatą od zewnątrz, aż się wzdryga bo parzy, albo kaloryfer, a nawet wylot powietrza z laptopa. Słoneczna, czy on jest normalny?
Zdrzemnęłam się jeszcze od 6 do 7:30Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Cath
Jeju, uwielbiam koty. Są takie śmieszne, szczególnie z tymi swoimi różnymi zachowaniami. No po prostu kocham, kocham i jeszcze raz kocham!
Bella a co to za rasa kota? Mój W. powiedział ze musi go miećwcześniej chciał zwislouchego, a teraz tego co Ty masz.
piękny jest skurczybyk!
bella84 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna a Ty się tam trzymaj i nie możesz myśleć negatywnie!!! Wszystko będzie dobrze
Tak jak dziewczyny pisały, jest juz bliżej niż dalej. Kochana nie martw się
Bella to Ragdol? albo ten podobny do ragdola. My mamy ragdolkę. Wszystko fajnie, ale sierść to fruwa wszędzie:D JA czasami mam wrażenie, że już sobie z nią nie radzę. Ledwo odkurze to jakiś kłak leciW moim domu musiałabym odkurzać z 2-3 razy dziennie, a w międzyczasie roombe włączyć
Może coś by to dało hahaha.
Dziś jadę do szpitala, w którym może będę rodzić.
Laski co mi się dziś śniło! Gonił mnei jakiś bandyta, ja z tym brzuchem uciekałam. Okazało się, że to dawny policjant, który dostał "do głowy" i nic nie mogli mu zrobić. Zaczął mnie bić, ukradł mi portfel. Ja mu mówię, że jestem w ciąży, a on niewzruszony zaczął mnie po twarzy okładać! No mówię Wam jakaś poracha!bella84 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Wczoraj w radiu leciała pierwsza piosenka świąteczna i mój mąż już wie co to znaczy
W domu i w samochodzie będę puszczała świąteczne piosenki a w szczególności świąteczną płytę Michaela Buble!
http://www.youtube.com/watch?v=SnA52s7qceMWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:57
Asiaa1201, megg, słoneczna 85, PatrycjaP, Sue lubią tę wiadomość
-
Cath to masz dzis poranek ide tyczny jak ja, spalam na lewym boku i mala zaczela biegac to na prawy i dalej to na plecy a ona dalej :p nie dala matce pospac od 550 :)i jeszcze moja kotka tez mnie molestuje od rana
wiec siedze sobie i lookam butelki
Dziewczyny pytanko czy jak sie karmi piersia to i tak potrzeba butelek? Bo stosuje sie te laktatory do odciagania mleka i potem sie wlasnie wlewa to mleko do butelki? A w jakiej pojemnosci kupujecie buteleczki, zakladajac ze zamierzacie karmic? Pytam bo musze zlozyc zamowienie na krem na rozstepy bo juz otworzylam ostatnia butle wiec pomyslalam o zamowieniu dla malej juz tez
LadyDi, moja kicia to Ragdollpolecam strasznie ta rase, nigdy nie chcialam kota bo zawsze mialam psiaka, a ta moja jest bardziej milusinska niz wszystkie psy ktore mialam
ciagle za mna wszedzie lazi tuli sie spi ze mna, cud malina
ta rasa ma ponoc to do siebie ze jest taka przytulasna, przyjaciolka jak zobaczyla ja u mnie to potem tez kupila takie 2 samca i samice
i inna kolezanka z pracy teraz tez nabyla
szzerze polecam, jedyna wada - siersci kupa
ale jak sie szczotkuje ( glownie wiosna lato, zima jesien jest luz) i jeszze ma sie np roombe lub samemu odkurza to nie jest najgorzej
cath, LadyDi lubią tę wiadomość
-
cath jak ja wchodzę do Tesco i widzę te dekoracje, słodkości świąteczne to coś mi się takiego w sercu robi. Pisałam już, że nie wiem dlaczego (chyba przez ciążę) BARDZO BARDZO BARDZO chcę Święta już. Nie umiem tego opisać, ale tak w sercu mi się coś robi miłego !
a jak usłysze świąteczną piosenkę to chyba oszalejęcath, Sue, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Bella ja też mam ragdolkę
My mamy jedną butelkę 150 ml tak na wszelki wypadek, bo chcę karmić piersią, ale nigdy nic nie wiadomo. Myślę, że na początek wystarczy, szczególnie, że butelki są teraz wszędzie dostępne i w razie W mój Tomek poleci kupićbella84, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
LadyDi wrote:Dziękuję Cath
Jeju, uwielbiam koty. Są takie śmieszne, szczególnie z tymi swoimi różnymi zachowaniami. No po prostu kocham, kocham i jeszcze raz kocham!
Bella a co to za rasa kota? Mój W. powiedział ze musi go miećwcześniej chciał zwislouchego, a teraz tego co Ty masz.
piękny jest skurczybyk!
my nawet chcieliśmy schronisko otworzyć typowo kocie
Za rok planuje tatuaż z kotem na karku
i mąż się śmieje że wszystkie koszulki nowe jakie kupuje mają motyw kota
Pisałam wam że ostatnio zastanawiałam się nad trzecim kotem i nawet już z babeczką pisałam i chciałam rezerwować ale jak dobrze że mam rozsądnego meża i wybił mi to z głowy
A mój mąż mi takie obrazki za to wysyła
słoneczna 85, PatrycjaP, Sue, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:cath jak ja wchodzę do Tesco i widzę te dekoracje, słodkości świąteczne to coś mi się takiego w sercu robi. Pisałam już, że nie wiem dlaczego (chyba przez ciążę) BARDZO BARDZO BARDZO chcę Święta już. Nie umiem tego opisać, ale tak w sercu mi się coś robi miłego !
a jak usłysze świąteczną piosenkę to chyba oszalejęno i zapewne po mikołajkach już ubierzemy choinkę
u nas zawsze wcześnie chociaż u moich rodziców zawsze dzień przed wigilią była stawiana i dekorowana.
Od tamtego roku mamy sztuczną 2,4m bo jak mi mąż dwa lata temu przyniósł z kolegą choinkę prawdziwą to myślałam że się za głowę złapię bo my mamy salon wyoki na 3,60m a ta choinka miała właśie tyle wysokości.myślałam że go zabiję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:20
-
Cath masz rację, że teraz to już takie wrażenie świąteczne robi
Noo musiała pięknie wyglądać jak na amerykańskich filmach
My mamy zawsze świeżą-żywą, fakt trochę się sypie, ale i tak odkurzam 2 razy dziennie, więc nie robi mi to różnicy, a zapach z takiej choinki bezcenny
My ubieramy jakiś tak 3 lub 2 dni przed wigilią.cath lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Cath masz rację, że teraz to już takie wrażenie świąteczne robi
Noo musiała pięknie wyglądać jak na amerykańskich filmach
My mamy zawsze świeżą-żywą, fakt trochę się sypie, ale i tak odkurzam 2 razy dziennie, więc nie robi mi to różnicy, a zapach z takiej choinki bezcenny
My ubieramy jakiś tak 3 lub 2 dni przed wigilią.jeszcze pamiętam u góry była taka łysa troche i krzywa hahaha
Ale u nas zawsze w wigilię po 20 spotykamy się ze znajomymi na świateczne chlanie i wtedy już wszystkim po dwóch godzinach wydawała się prosta
hahaha
Katiś, Sue, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki
Widzę,ze niektóre walczą z bezsennoscia
Za jakieś 3 tyg jedziemy na ląd po zakupy świąteczne oraz choinkę z ozdobAmi trzeba zakupić,dopiero wtedy pewnie poczuje magię tych Świąt.
Mam pytanko,czy któraś z Was miała już wykonywane cc? Chodzi mi o to czy także macie ból piekacyw miejscu,,gdzie jest blizna??