Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Laurka, a co się stało psiakowi? Jej, strasznie mi przykro... Naprawdę
Ostatnio widziałam gdzieś taki napis "Listopad to zbiór poniedziałków z całego roku". Coś w tym jest, nienawidzę tego durnego miesiąca!
Ja wole cytat z Tuwima, ze to "wrzod na dwunastnicy roku".
Psiak jest starcem. Mentalnie jest jeszcze okej, ale fizycznie szkoda gadac. Ledwo wstaje, ledwo chodzi, ledwo sie rusza. Strasznie przyro jest na niego patrzec. Na tym etapie, to juz od dawna wiadomo, ze lepiej juz nie bedzie, a z kazdym dniem tylko gorzej08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:ja po basenie byłam w macu na mcflurry... ale na lody chodziły za mną już 2 tygodnie.
hii ja wczoraj z moim podjechaliśmy na drive i powiedziałam mojemu żeby zamówił mi mcflurry bez niczego - jak się śmiał - mówił ze mu wstyd będzie powiedzieć tak heh on tego nie rozumie jak może być mcflurry bez niczego a ja własnie na takiego miałam ochote -
Jesli was to pocieszy, to ja nic o mojej szyjce nie wiem od samego poczatku. Na USG polowkowym babka tylko powiedziala, ze ladna i zamknieta i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:26
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Jesli was to pocieszy, to ja nic o mojej szyjce nie wiem od samego poczatku. Na USG polowkowym babka tylko powiedziala, ze ladna i zamknieta i tyle.
To tak samo jak ja.. ale w czwartek wizyta więc popytam co i jak . W sumie jakby nie wy to nie zastanawiałabym się czy z moją ok. Wychodzę z założenia, że moja ginekolog zna się na swojej robocie -
Tez bym chciala wiedziec. Oni tu po prostu nie robia niczego poza mierzeniem cisnienia i pulsu oraz sluchaniem bicia serduszka dziecka. Jesli jest jakis test konieczny to pobieraja krew. Zadnych badan ginekologicznych, nic. Tez bym chciala wiedziec dlaczego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 23:46
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja się obudziłam o 5, myślałam że zasne, ale o 6 stwierdziłam że nic z tego... piję herbatę i nie chce mi się zrobić sobie śniadania, mały tez juz wstał
Mój kot właśnie lize firankę, ten to ma fetyszMuszę go pilnować, bo potrafi dziurę zrobić tym szorstkim językiem. Jeszcze lubi lizać gorące albo ciepłe rzeczy, np kubek z herbatą od zewnątrz, aż się wzdryga bo parzy, albo kaloryfer, a nawet wylot powietrza z laptopa. Słoneczna, czy on jest normalny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 06:21
Gosiak, MistrzyniWKochamCieMisiu, Lara 82, PatrycjaP, Sue, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
PatrycjaP wrote:Mnie właśnie na haribo żelki wzięło kurcze, czemu w ciąży do takich rzeczy niezdrowych ciągnie ?
lepsze żelki niż czekolada ja przy diecie mogłam pare żelków zjeść ale czekolady tylko kedna mala kosteczkę. A co mi po kosteczce jak tylko smaka sobie na robie. Żelki sa dobre na paznokcie
moja mama sie śmieje to dlatego mam takie twarde pznokcie przez lata jedzenia tylko żelek
i sa dobre na stawy
mój mąż przed każdym biegiem garść żelków zjada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:16
PatrycjaP, Sue lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja z rana. Wstałam o 6:30.
Nie wytrzymam z moim kotem. Znów ma ruje ;/ I na dodatek posikuje na narożnik ;/ Stosuje odstraszacze, pochłaniacze zapachu, piore, ale ileż możnaW grudniu idzie na sterylizację. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji kiedy będzie malutkie dziecko.
Aaa i idąc starym terminem, dziś zaczełam 30 tydzien juuupiiiiiiiiiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:26
derii84, megg, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, Bietka, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Dzieki dziewczyny za marki tych foteliko-nosidelek. Coś tam sobie wybiore:) a co myślicie o tych fotelika 0-20kilka albo 30kilka kilo? Warto na nie zwracać uwagę czy lepiej kupować na każdy przedział wagowy oddzielny? Zielona jestem w tym temacie, a do 8 grudnia musze mieć już to w domu...
Słoneczna, tak jak dziewczyny piszą, odpoczywaj a będzie dobrze. Juz mniej niż wiecej nam zostało
Ja też ostatnio mam coś z tym spaniem, że już o 6 jem śniadanie, a w dzień tez nie śpię.