Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Cath, a próbowałyście z siostrą mydełek aleppo?
Sama natura, może by akurat Wam odpowiadało?
Nie mogę go znieść, dla mnie to zapach oślej kupy, no kojarzy mi się tak. Wcześniej miałam mydełko, które nie było oryginalne i nie rozumiałam o co chodzi ludziom z jego zapachem bo miało zapach zwykłego mydła no i nie działało. Potem kupiłam to właściwe. Gdy mój G. używał go do twarzy, nie mogłam z nim spaćNie dało rady, teraz jak zaschło to czuć je jeszcze mocniej. No nie daję rady
Gosiak lubi tę wiadomość
-
PatrycjaP wrote:Ale bella to co widać na zdjęciu to spokojnie by starczyło:D
Szczerze Wam powiem, że nie wyobrażam sobie tego mojego pierwszego normalnego piwa hii chyba po 1 szklance padnę
Ja nie dość że mam słabą głowę do picia to tyle czasu abstynencji to padne po łyczku
-
Angélique89 wrote:Też mam mydełko Alleppo i uważam, że jest świetnie jeżeli chodzi o właściwości ale niestety nie jestem w stanie go używać ze względu na... zapach.
Nie mogę go znieść, dla mnie to zapach oślej kupy, no kojarzy mi się tak. Wcześniej miałam mydełko, które nie było oryginalne i nie rozumiałam o co chodzi ludziom z jego zapachem bo miało zapach zwykłego mydła no i nie działało. Potem kupiłam to właściwe. Gdy mój G. używał go do twarzy, nie mogłam z nim spaćNie dało rady, teraz jak zaschło to czuć je jeszcze mocniej. No nie daję rady
ja nie mogę z zapachu koziego mleka ale takiego od kozy. moja siositra na takim była wychowywana bo moja mama nie miała pokarmu a krowiego ne mogła. do tej pory czuje ten smród!
-
Atakasobiejedna wrote:Są też specjalne woreczki na zużyte pieluchy, ale chyba faktycznie kosz na balkonie to będzie najlepszy wybór
Szczególnie w zimie, bo w kuchni mam ciepło to smrodek by pięknie się rozchodzil
Już wystarczy że koty dają czadu w 2 kuwetach heh
-
a ja jestem 100% abstynentka
sam zapach mi przeszkadza
Słoneczna kochana, ja wiem że Ty teraz będziesz się mega stresować, ale wiesz że to Ci nie pomoże? Musisz spokojnie dla Maciusia odpocząć, zero stresów, jak najbardziej się oszczędzać a wszystko będzie dobrzea szyjka skrócona ale jeszcze bliżej 3cm niż 2,5 :*
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaP ja to robiłam z kordonka. 100g wystarczyło mi na 24 kule o średnicy około 8cm. Moczyłam je mocno w krochmalu (woda+mąka ziemniaczana) i odstawiłam na 24h.
Bella niezłą macie piramidkęJa nazbierałam jeszcze duuużo alkoholu na weselu, bo zrobilismy barek z róznymi procentami. Ludzie mysleli na poczatku, ze to tylko dekoracja haha, piałam jak głupia z tego
Cath dużą masz działkę wokół domu to wpadniemy wszystkie z... 82 bobasamiCO TY NA TO?
MoniaP, bella84, Sue, Penelope, Gosiak lubią tę wiadomość
-
cath wrote:hahahah dobre
ja nie mogę z zapachu koziego mleka ale takiego od kozy. moja siositra na takim była wychowywana bo moja mama nie miała pokarmu a krowiego ne mogła. do tej pory czuje ten smród!
, nawet sera koziego nie zjem, choćbym się starała, chyba by wrócił.
-
Słoneczna przykro mi, że takie wieści. Ale najważniejsze, że Maciuś zdrowy. Musisz teraz dużo leżeć i być spokojna, wiem, że łatwo mówić sama bym pewnie zwariowała, no i chyba zwariuję do czwartku do ojej wizyty
Ale może nie chodź już do pracy, tylko sobie leżakuj w domu, a szkoła rodzenia to też znowu nie najważniejsza bo w necie wszystkiego się dowiesz.
Trzymaj sięcieplutko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna, grudzień juz niedługo, więc jeszcze chwila i będziesz mogła iść na l4, a do pracy już chyba nie powinnaś chodzić. Leki lekami, ale jak mówi mój gin odpoczynek to najlepsze lekarstwo...
Chciałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam