Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha no forumowy Marcelek miał operację oczek i wszystko przebiegło OK i za tydzień będzie wiadomo i ja nawet nie dopuszczam innej myśli on musi widzieć.
A widziałyście pamiętnik Kaarooli jaki on już facet jest
Takie pozytywne wiadomości my w ciąży możemy słuchać i czytać!!!!!!!
Gosiak, Sue, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Siedzę teraz na lapku i puściłam sobie na you toubie Mozarta dla dzieci. Wiecie jak mi się młody rozruszał
Chyba naprawdę jest coś w tej muzyce
widać że gust muzyczny odziedziczyła po rodzicach
PRzy Comie się rozkręca a najbardziej przy tej piosence
http://www.youtube.com/watch?v=aRTrBPdWLFYLara 82 lubi tę wiadomość
-
Hej
u nas wkońcu noc przespana:)
Wczoraj mialam wizytę szyjka ładnie zamknięta ,zrobił mi cytologie i usg.
Mała dalej jest dziewcYnka:) waży już ponad 1kgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:36
megg, cath, przedszkolanka:), Sue, Atakasobiejedna, Bietka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Mi się coś poprzestawialo i rano śpię do oporu. Dopiero sie obudziłam
Nie wiem czy organizm sam sie przestawił na tryb wypoczywania czy to ta zgniła pogoda!
Mnie często bolą pachwiny jak za dużo chodzę lub zbyt intensywny dzień mam.
Lekarz mi powiedział, ze to macica daje o sobie znać i ze to oznacza "czas przystopowac i odpocząć "
Nadal prowadzę w każda sobotę treningi, wiec cała godzinę aktywnie chodzę po hali itp.
Mam uważać i odpoczywać kiedy sie da jak tylko pachwiny bolą.
Wczoraj przyszła do mnie paczka z gadżetami dla Młodegomegg, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Ja się obudziłam o 5, myślałam że zasne, ale o 6 stwierdziłam że nic z tego... piję herbatę i nie chce mi się zrobić sobie śniadania, mały tez juz wstał
Mój kot właśnie lize firankę, ten to ma fetyszMuszę go pilnować, bo potrafi dziurę zrobić tym szorstkim językiem. Jeszcze lubi lizać gorące albo ciepłe rzeczy, np kubek z herbatą od zewnątrz, aż się wzdryga bo parzy, albo kaloryfer, a nawet wylot powietrza z laptopa. Słoneczna, czy on jest normalny?
ejjjjjjjj...moja Kotka robi to samo tylko nie firanke a zasłone???
o co chodzi bo nie kumam, czy jej czegoś brakuje.....jak nie przypilnuje to potrafi mi tak wyciumkać zasłone ze jest mokra
a tak wogole to witamy sie
u mnie tez Mały jakoś malo aktywny, zjadłam własnie dwa wafle czekoladowe i czekam...Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:ejjjjjjjj...moja Kotka robi to samo tylko nie firanke a zasłone???
o co chodzi bo nie kumam, czy jej czegoś brakuje.....jak nie przypilnuje to potrafi mi tak wyciumkać zasłone ze jest mokra
a tak wogole to witamy sie
u mnie tez Mały jakoś malo aktywny, zjadłam własnie dwa wafle czekoladowe i czekam...a młoda Puma zawsze jeden koc ciumkała
ale fakt one trafiły do nad jak miały 4/6 tygodni. Ja karmiłam je (o zgrozo) kozim śmierdzącym mlekiem
może to ten skutek uboczny odstawienia za szybko od matki tylko ani Puma ani Bond matki nie mieli tzn Bonda mtke samochód przejechał a Puma była po prostu sama .
-
bella84 wrote:Dziewczyny jaki kupujecie aspirator do noska? Co myslicie o elektrycznym?
korzystałam z niej przy paru podopiecznych, prosta i łatwa w obsłudze. Glutki nie docierały do mnie, więc mnie nie obrzydzało.
jestem po glukozie, 3x kłuta, czuję się jak narkomanka hahahahaMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Dziewczyny, mialam slynne twardnienie brzucha
dzidzka od rana byla mega ruchliwa a potem myslalam ze to ona sie wypiela ale poczulam to tak zupelnie inaczej...brzuszek caly od dolu byl twardy i chwilke trzymalo i juz puscilo... Ale rozumiem ze tak sie moze zdarzyc byle nie za czesto... Ile to razy moze tak byc na dzien?
-
Witajcie,
Lara, wyjęłaś mi to z ust, a właściwie spod palców. Ja też jestem za tym, żeby nie pisać na forum naszym o takich rzeczach. Mamy wystarczająco dużo swoich problemówa mnie to stresuje, a po co
Mnie sie tryb dzienno-nocny przestawił kompletnie! Chodzę spać o 1 i śpię do 10. Wołami mnie z łóżka nikt nie ściągnie. Moje dziecko to ewidentnie syn swojego ojca - P. zawsze kładł sie późno i potrafił spac do 12!!
Tomasz szaleje już, oczywiście skopał mi kręgosłup tak, że aż boli, ale synu - wybaczam
I wiecie co? Tak mi się chce piwa!! Zimnego takiego, prosto z butelki! Śniło mi się dziś piwo i fajka. Nie wrócę do palenia, ale miło było się zaciągnąć we śnie
Co do seksu - moj P. też sie stresuje. Mówi, że boi się, że coś małemu zrobi. Na co ja odpowiadam, że skądś się przecież biorą dołeczki w policzkach))
Lara 82, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Miałam wczoraj wizytę...
Wszystko dobrze z szyjką, ale jeżeli chodzi o twardnienie brzucha mam wiecej odpoczywać...
Mała dalej jest dziewczynką.Ma główkę juz na dole ale twarz jest wcisnięta w mój kręgosłup. Udało się zrobić tylko jedno zdjęcie...ale za to wiemy ze ma piękny tył głowy ładne uszka i rączki.... he
taki ułożenie moze spowodować słabsze odczywanie ruchów. chociaż miałam jeden taki dzień ze czułam ja słabiej to wczoraj dała popis umiejętności....
2 grudnia mam III prenatalneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:29
megg lubi tę wiadomość
-
Sue, Bavaria 0% całkiem dobrze oddaje smak zwykłego piwa, szczególnie jeśli się zwykłego dawno nie pilo
Dobra jest też pszeniczna, na początku ciąży piłam w upały, teraz już mnie nie ciągnie
ash, Lara 82 lubią tę wiadomość