X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, przyszły Ci te paczki? Zdjęć jakoś nie widzę

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    http://www.hm.com/pl/product/30172?article=30172-B
    nie wiem czy nie zafundowac ze znizka takiego kompletu:) tylko troche wiekszego zeby byl na wielkanoc:)

20 % to sporo

Ale piękny!! Idealny byłby na wielkanoc ;) Widziałam taką koszulkę, ale już większy trochę ten komplecik ;)
    Chyba kupię Małemu, a co! :)

ash, słoneczna 85, Lara 82 lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope wrote:
    Gosiak, przyszły Ci te paczki? Zdjęć jakoś nie widzę
    No dwie przyszły - wczoraj o 19:45 :P
    A dwie jeszcze dojdą.
    Ale nic spektakularnego nie zamawiałam - zapas DHA, ladeevit, materacyk do koszyka... ;)

Penelope lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się muszę pożalić! Zamówiłam na showroomie sukienkę, na 80tkę mojego dziadka. Będzie impreza, ja we wszystkim wyglądam jak beczkowóz, więc chciałam coś, żeby poczuć się ładnie przy moich chudych jak tyczka kuzynkach :P

http://www.shwrm.pl/ona/odziez/sukienki-tuniki/52033_jo.mu.-sukienka-office-jafa-p.html

I co? Sukienka miała być wysłana w ciągu 7 dni. Dziś mija 7 dni od mojej wpłaty, a moje zamówienie nadal nie jest realizowane (na stronie shwrm.pl widać, kiedy sprzedawca przekazał zamówienie kurierowi). Do jutra powinna już być u mnie!

Dziś idę na koncert i miałam nadzieję, że przyjdzie i ją założę, a tu dupa! :(

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue piekna :)

no czasem z dowcawcami tak jest..ja kupiłam R na allegro kilka rzeczy i juz sie dwa razy upominałam czy w ogóle wysłane jest..bo nikt nie raczył info wysłać :) ciule...

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie oglądałam zdjecia jak wyglądałam jak poznałam mojego męża!!!! o jezusie to była trzeci gimnazjum! Nasuwają mi się pytania
    1. Gdzie tamte nogi?
    2. Gdzie tamte cycki?
    3. Gdzie tamten brzuch? (to pytanie troche nie na teraz, ale sam fakt) :D
    I najważniejsze:
    4. Gdzie ci rodzice mieli oczy jak mnie wypuszczali z domu? Tyle makijażu wow :D Jezusie szok :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:49

Penelope, Sue lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa sloneczna w Twoim stylu jest karta H&M albo na 20 zł albo na -20% ;) Moja mama ma już trzy zbiera dla mnie :D

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się pochwalę moimi kocykami i rożkami dla dzidzi ;-)

Kocysie dwa cieniutkie i dwa grubsze ;-)

291fc9e4a9c94626med.jpg

I rożki jeden zielony z frotki, drugi grubszy z kołderką, do wózka ten beżowy, kocyk z poduszeczką w kratkę do wózka no i taka mata milutka z lewkiem ;-)

5f34d589f2aa2d77med.jpg

cath, Penelope, Lara 82, megg, juska19, derii84, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • cath Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak sobie siedze i myślę (uwaga siedzę musiałam na troszke usiąść bo plecy tak już bolą :() że ja to mam chyba wszystko co mogło się kobiecie w ciąży przypałętać. Cukrzyca ciążowa, niedoczynność tarczycy, anemia i teraz skracająca sie szyjka. :D Witam moje nowe koleżanki z nimi przejdę całą ciążę!

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath nie łam się, wszystko wytrzymasz dla Konstancji ;-) też mam niedoczynność da się przeżyć, tylko żeby nasze dzieciaczki były zdrowe i szczęśliwie się urodziły ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paczki przyszły !!!!!!! Ale mam radochy

JUSTTA, człowiek się cieszy jakby dla siebie kupował, w sumie to trochę tak jest że pod siebie, swój gust kupujemy :)

CATH, przejdziesz wszystko, już odliczamy powoli do końca :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:00

cath lubi tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Cath nie łam się, wszystko wytrzymasz dla Konstancji ;-) też mam niedoczynność da się przeżyć, tylko żeby nasze dzieciaczki były zdrowe i szczęśliwie się urodziły ;-)
    Masz rację ;) Ale jednak jestem troszke zawiedziona jeśli chodzi o moje zdrowie w ciąży :D Anemie miałam od zawsze ale reszta po co? :D No ale cóż reklamacji nie uwzględnia nikt :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz budzę męża i jedziemy po furkę Konstancji :D <3

Penelope, Gosiak lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Siostra kochana jednak zrobiła mi niespodziankę i pojechała po tuniki. Kupiłam takie tanie 3 we wrześniu jak byłam, a tak mi się świetnie noszą po domu, na dwór, cały czas praktycznie że prosiłam ją żeby pojechała i mi jeszcze parę kupiła na resztę ciąży i na lato :)Takie do znaszania bo taniocha a układają się ładnie, piorą dobrze i dla mnie bomba. Nic nie powiedziała, a tu w paczce mam SURPRISE :)

15rno6o.jpg

cath, Gosiak, Lara 82, juska19, megg, Asiaa1201, derii84, Januszkowa lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope znam tego typu tuniki u nas jest tego pełno :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia, a po co Ci te pierniki z paczki? Ja kilka lat z rzędu robie z tego przepisu, teoretycznie powinno się je robić wcześniej żeby zmiekly, ale zawsze robiłam last minute, zamykalam w puszce z kromka chleba i po kilku dniach juz rozpływaly się w ustach, polecam :)

http://www.mojewypieki.com/post/pierniczki-przepis-i

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do piwa to jakoś do alko w ogóle mnie nie ciągnie, no a na laktację to też słyszałam, że Karmi bezalkoholowe, chociaż ja akurat nie lubię. Uwielbiam pszeniczne niepasteryzowane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:28

relge6yd3cl8y0me.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, czy ktoras z was miala biegunke w ciazy? Ja nie wiem co sie dzieje u mnie od tygodnia, ale jak nie kaszak to dzis te twardnienia, w niedziele mialam biegunke potem 2 dni cisza i dzis znowu :/ kurde no nie wiem ale zaczyna mnie to martwic...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna bo z pierniczkami lecę na łatwiznę :) U mnie nikt nie lubi piec, robić pierogów, uszek... I to będzie na mojej głowie wiec pierniki chociaz nadadza prostoty tym swieta.

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też już kilka lat sami mieszkaliśmy i nigdy nie było choinki i dla mnie to była trauma straszna. No bo fakt wyjeżdżamy do rodziców na Wigilię czy w pierwszy dzień świąt ale wracamy potem do domu i pusto. Więc któregoś roku we Wigilię o 15 poszliśmy na ryneczek jak już się wszyscy składali :-) i kupiliśmy olbrzymią sztuczną choinkę za połowę ceny bo przekonaliśmy gościa aby nie trzymał tego w magazynie przez rok tylko dał nam szansę się nią nacieszyć :-):-)
    Żywe gałązki dla zapachu mam zawsze na stole w wielkim wazonie stroik :-)
    No i wtedy w ten pierwszy rok nie mieliśmy żadnych ozdób bo już kasy nie było więc zrobiłam tylko łańcuchy z kolorowego papieru i było OK :-)

relge6yd3cl8y0me.png
‹‹ 1257 1258 1259 1260 1261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ