Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:http://www.hm.com/pl/product/30172?article=30172-B
nie wiem czy nie zafundowac ze znizka takiego kompletu:) tylko troche wiekszego zeby byl na wielkanoc:)
20 % to sporo
Ale piękny!! Idealny byłby na wielkanocWidziałam taką koszulkę, ale już większy trochę ten komplecik
Chyba kupię Małemu, a co!ash, słoneczna 85, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
A ja się muszę pożalić! Zamówiłam na showroomie sukienkę, na 80tkę mojego dziadka. Będzie impreza, ja we wszystkim wyglądam jak beczkowóz, więc chciałam coś, żeby poczuć się ładnie przy moich chudych jak tyczka kuzynkach
http://www.shwrm.pl/ona/odziez/sukienki-tuniki/52033_jo.mu.-sukienka-office-jafa-p.html
I co? Sukienka miała być wysłana w ciągu 7 dni. Dziś mija 7 dni od mojej wpłaty, a moje zamówienie nadal nie jest realizowane (na stronie shwrm.pl widać, kiedy sprzedawca przekazał zamówienie kurierowi). Do jutra powinna już być u mnie!
Dziś idę na koncert i miałam nadzieję, że przyjdzie i ją założę, a tu dupa!
-
Sue piekna
no czasem z dowcawcami tak jest..ja kupiłam R na allegro kilka rzeczy i juz sie dwa razy upominałam czy w ogóle wysłane jest..bo nikt nie raczył info wysłaćciule...
-
Dziewczyny właśnie oglądałam zdjecia jak wyglądałam jak poznałam mojego męża!!!! o jezusie to była trzeci gimnazjum! Nasuwają mi się pytania
1. Gdzie tamte nogi?
2. Gdzie tamte cycki?
3. Gdzie tamten brzuch? (to pytanie troche nie na teraz, ale sam fakt)
I najważniejsze:
4. Gdzie ci rodzice mieli oczy jak mnie wypuszczali z domu? Tyle makijażu wowJezusie szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:49
Penelope, Sue lubią tę wiadomość
-
To ja się pochwalę moimi kocykami i rożkami dla dzidzi
Kocysie dwa cieniutkie i dwa grubsze
I rożki jeden zielony z frotki, drugi grubszy z kołderką, do wózka ten beżowy, kocyk z poduszeczką w kratkę do wózka no i taka mata milutka z lewkiem
cath, Penelope, Lara 82, megg, juska19, derii84, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
i tak sobie siedze i myślę (uwaga siedzę musiałam na troszke usiąść bo plecy tak już bolą
) że ja to mam chyba wszystko co mogło się kobiecie w ciąży przypałętać. Cukrzyca ciążowa, niedoczynność tarczycy, anemia i teraz skracająca sie szyjka.
Witam moje nowe koleżanki z nimi przejdę całą ciążę!
-
Paczki przyszły !!!!!!! Ale mam radochy
JUSTTA, człowiek się cieszy jakby dla siebie kupował, w sumie to trochę tak jest że pod siebie, swój gust kupujemy
CATH, przejdziesz wszystko, już odliczamy powoli do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:00
cath lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Cath nie łam się, wszystko wytrzymasz dla Konstancji
też mam niedoczynność da się przeżyć, tylko żeby nasze dzieciaczki były zdrowe i szczęśliwie się urodziły
Ale jednak jestem troszke zawiedziona jeśli chodzi o moje zdrowie w ciąży
Anemie miałam od zawsze ale reszta po co?
No ale cóż reklamacji nie uwzględnia nikt
Penelope lubi tę wiadomość
-
Moja Siostra kochana jednak zrobiła mi niespodziankę i pojechała po tuniki. Kupiłam takie tanie 3 we wrześniu jak byłam, a tak mi się świetnie noszą po domu, na dwór, cały czas praktycznie że prosiłam ją żeby pojechała i mi jeszcze parę kupiła na resztę ciąży i na lato :)Takie do znaszania bo taniocha a układają się ładnie, piorą dobrze i dla mnie bomba. Nic nie powiedziała, a tu w paczce mam SURPRISE
cath, Gosiak, Lara 82, juska19, megg, Asiaa1201, derii84, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Angelcia, a po co Ci te pierniki z paczki? Ja kilka lat z rzędu robie z tego przepisu, teoretycznie powinno się je robić wcześniej żeby zmiekly, ale zawsze robiłam last minute, zamykalam w puszce z kromka chleba i po kilku dniach juz rozpływaly się w ustach, polecam
http://www.mojewypieki.com/post/pierniczki-przepis-i -
Czesc dziewczyny, czy ktoras z was miala biegunke w ciazy? Ja nie wiem co sie dzieje u mnie od tygodnia, ale jak nie kaszak to dzis te twardnienia, w niedziele mialam biegunke potem 2 dni cisza i dzis znowu
kurde no nie wiem ale zaczyna mnie to martwic...
-
nick nieaktualny
-
My też już kilka lat sami mieszkaliśmy i nigdy nie było choinki i dla mnie to była trauma straszna. No bo fakt wyjeżdżamy do rodziców na Wigilię czy w pierwszy dzień świąt ale wracamy potem do domu i pusto. Więc któregoś roku we Wigilię o 15 poszliśmy na ryneczek jak już się wszyscy składali
i kupiliśmy olbrzymią sztuczną choinkę za połowę ceny bo przekonaliśmy gościa aby nie trzymał tego w magazynie przez rok tylko dał nam szansę się nią nacieszyć
Żywe gałązki dla zapachu mam zawsze na stole w wielkim wazonie stroik
No i wtedy w ten pierwszy rok nie mieliśmy żadnych ozdób bo już kasy nie było więc zrobiłam tylko łańcuchy z kolorowego papieru i było OK