Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Ja wychodze z zalozenia, ze niejeden czlowiek ma wiecej pasozytow niz pies czy kot..
angelcia lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:no ja jestem innego zdania. Uważam, że zwierzęta stymuluja rozwój psychiczny dzieci, ponadto dzieci w sposób naturalny uodparniają się. Niewidzę nic złego w lizaniu dziecka przez np. psa. oczywicie nie świeżego noworodka, ale jak troszke podrosnie.
moje koty tez juz spaly w łóżeczku Konstancji
Gosiak lubi tę wiadomość
-
a to dalsze rzeczy z paczki
czuję się jakbym paczkę spod choinki rozpakowywała
Gosiak, juska19, megg, Karolajla, słoneczna 85, Sue, Atakasobiejedna, Laurka, derii84, Bietka, Patrycja20, Lara 82, LadyDi, Januszkowa, Katiś, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Asiu spokojnie, tutaj każdy wyraża swoje zdanie i na tym się kończy
:*
Cath jazda próbna po domu wykonana?
Penelope u Ciebie był po prostu przedwczesny Mikołaja mój mąż od razu jak go zobaczyl uśmiech na ryjku i mówi ze to najładniejszy wożę jaki widzial
bo w sumie w zimno braliśmy ten kolor 195
Zdjęcia zrobie jutra w świetle dziennym :*Penelope lubi tę wiadomość
-
Mój M. to straszny kusiciel. Jutro idzie do dentysty na rwanie zęba chirurgiczne i dziś mnie namawia na zakupy, bo jutro pewnie mało co będzie mógł jeść i mi pisze:
i czeko-lody!!
i miętoczeko-lody!
i starciatella-lody!
i malaga!
i wafle tortowe!
I krem karmelowy!
i puszkę mleka skondensowanego słodoznego!
i mus jabłkowy!
No nie mogę z nim
justta, Penelope lubią tę wiadomość
-
Sloneczna biore zelazo od ok 2 tyg i bylo ok... Zastanawia mnie czy to nie jest reakcja na antybiotyk augmentin, niby w skutkach jest ze czesto biegunka...napisalam do gina czy mnie dzis przyjmie ale ma wizyty do 20 wiec pewnie zajety i odpisze po skonczeniu pracy... No nic czekam, na szzescie nie jest gorzej wiec to mnie pociesza, i twardnienia poza tym porannym tez nie mialam wiecej wiec chyba jest ok... Do tego widze ze kaszaczek idzie w dobra strone.. Ciekawa jestem czy to efekt masci czy antybiotyku no ale grunt ze cos juz dziala... Juz chce przyszly tydzien, bedzie wtedy po antybiotyku , po kaszaku i wizyte mam planowa... Wiec byle do srody...
A ja dzis buszowalam w aptece gemini by sprawdzic czy wszystko co mnie intersuje tam znajde i czy jest w miare rozsadnie cenowo.. I wiecie co? W zasadzie moge cale zakupki zrobic w 1 dzienw aptece gemini jest w sumie wszystko od butelek pieluch po podklady na lozko i inne rzeczy.. A wiec zostalyby mi tylko ciuszki wanienka reczniczki i takie tam podobne
jak ja kocham internet
Penelope lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Moja za to uwielbia lizać wszystkie reklamówki i je podgryzać. Podejrzewamy, że mama ją nauczyła na śmietniku rozrywać worki, żeby znaleźć jakieś jedzenia. Jedzenia ma u nas pod dostatkiem a nawyk został.
Zdrzemnęłam się jeszcze od 6 do 7:30
Jedna z teorii glosi, ze to dlatego, ze do produkcji tego plastiku uzywa sie oleju pochodzenia rybnego a nawet rybie luski czy inne odzwierzece tluszcze.
Witam sie w moim III trymestrzeGosiak, angelcia, Penelope, Januszkowa, Sue, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sue wrote:Laurka, jak tam u Was? Oglądam wlasnie panoramę i mówią, że w stanach zima stulecia, śnieżyce, masakra jakas!
Trzymajcie się tam ciepło! :*
Tak, na zachodzie Stanu NY spadl prawie metr sniegu. Do nas jeszcze nie zapowiadaja, zeby ta burza sniezna miala dojsc w najblizszych dniach. -2 'C i jaskrawe slonce dzisiaj.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
dziewczyny a prasujecie ciuszki po lewej stronie?
gratuluje 3 trymestru ja tez czekam na rozpoczecie:)
Cath czekam na zdjecie
Penelope cudne te twoje prezenty:) czasem mysle ze te rzeczy dla maluszkow to bardziej dla nas mamusiek sa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:17
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bella84 wrote:Sloneczna biore zelazo od ok 2 tyg i bylo ok... Zastanawia mnie czy to nie jest reakcja na antybiotyk augmentin, niby w skutkach jest ze czesto biegunka...napisalam do gina czy mnie dzis przyjmie ale ma wizyty do 20 wiec pewnie zajety i odpisze po skonczeniu pracy... No nic czekam, na szzescie nie jest gorzej wiec to mnie pociesza, i twardnienia poza tym porannym tez nie mialam wiecej wiec chyba jest ok... Do tego widze ze kaszaczek idzie w dobra strone.. Ciekawa jestem czy to efekt masci czy antybiotyku no ale grunt ze cos juz dziala... Juz chce przyszly tydzien, bedzie wtedy po antybiotyku , po kaszaku i wizyte mam planowa... Wiec byle do srody...
A ja dzis buszowalam w aptece gemini by sprawdzic czy wszystko co mnie intersuje tam znajde i czy jest w miare rozsadnie cenowo.. I wiecie co? W zasadzie moge cale zakupki zrobic w 1 dzienw aptece gemini jest w sumie wszystko od butelek pieluch po podklady na lozko i inne rzeczy.. A wiec zostalyby mi tylko ciuszki wanienka reczniczki i takie tam podobne
jak ja kocham internet
no to zelazo plus antybiotyk i mozesz miec taki efekt. a bierzesz przy antybiotyku jakas oslone?? -
Gratuluję III trymestru
Penelope,w tym roku byłaś bardzo grzeczna,skoro Miki już w listopadzie wpadł
Asia,mam kota,kocham zwierzęta,ale pomimo tego nasz kot ma swój fotel,gdzie może spać lub ze starszym synem jeżeli chce,niestety do sypialni,a już tym bardziej od kocyków czy też łóżeczka,wózka Małego ma się trzymać z daleka. Nie pozwolę na to,żeby kot wchodził do miejsca przebywania malucha,tym brdziej,że kociak nasz lubi się przytulić wokół głowy,i na samąmyśl,że mógłby wskoczyć do łóżeczka i tak zrobić Olafowi bierze mnie nerwica i strach. Nie mam nic przeciwko,żeby pies/kot polizał rączkę maleństwu,bo w ten sposób utożsamia się z zapachem dziecka,ale na pewno nie buźkę dopóki dzidzia nie skończy chociaż tych 3 mies.
Cath pokaż wózio!!! nie czekaj z tym do jutra,pleasePenelope, kasia_1988, Asiaa1201 lubią tę wiadomość