Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, połóż się i weź nospe, pewnie zaraz przejdzie :*
Ależ ja jestem dzisiaj głodna, cały czas myślę co jeszcze zjeśćchyba sobie parówki ugotuje...
-
Lara 82 wrote:Bietka jeszcze mi się przypomniało, moja kuzynka z Katowic miała założony pessar przy 2 dziecku miała termin na 26 grudnia, pessar zdjęty 5, a 6 wody odeszły i urodziła
to apropo seksu po zdjęciu pessara
Lara jakby u mnie tak było, to w połowie stycznia byłabym już rozpakowanaLara 82 lubi tę wiadomość
-
Mnie też coś dziś brzuch jakoś się spina, jakiś taki dziwny ból napięcia. Ja to w ogóle już nie wiem co to za objawy, jak je definiować i co z nimi robić. Ja to taka jestem że nie polecę do szpitala bo mi głupio bo może to nic takiego. Lekarza nie mam bo tu nie ma prowadzenia ciąży. Ostatni raz widziałam Zdziebąda w 21 tygodniu a następny będzie na koniec 32. Nic nie wiem o szyjce, o niczym pojęcia nie mam i nawet nie ma do kogo po poradę się udać
-
Cath ostatni koncert Buble w Krakowie zgromadził tłumy, nie było szans na zamówienie taksówki.
Opowiadałam mojej pani dr. na wizycie, że wahałam się kiedyś czy jechać na IP czy nie jechać, że miałam straszne kłucia. Powiedziała, żeby się długo nie zastanawiać tylko zawsze jechać.
Była dzisiaj u mnie znajoma z synkiem, który urodził się w 26 tyg. ważył 660 g. Ważył tak mało, bo były też inne problemy. Już Wam kiedyś o nim pisałam. Od daty porodu ma już 7 miesięcy. Wygląda na 3 miesiące, jest leciutki, ale widać, że rozumie więcej jak się do niego mówi, uśmiecha się. Jest zdrowy. Nosiłam go, jest grzeczniutki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:32
-
Penelope, ale masz radochę pewnie z powodu tych prezentów :d super
Cath Ty mi tutaj światłem się nie wykręcaj tylko dawaj zdjęcia bryki !!!
My już po zwiedzaniu porodówkiJestem zakochana Fakt faktem nowiusieńki oddział ( otwarty 28/10/2014). Panie położne przemiłe, kochane, uśmiechnięte. Mamy na oddziale również uśmiechały się na widok mnie i mojego brzucha. Sale dwuosobowe, wieeeeelgachne. Znieczulenie dostępne non stop ( tzn. anestezjolog dostępny non stop). Mam nr aby się umówić na konsultacje pod kątem znieczulenia ( w razie W). Wanna, worki, piłki czego dusza zapragnie. Podjeliśmy decyzję, że jeżeli na usg 27/11 wszystko bedzie dobrze (oby &&&) i w końcówce ciąży wszystko będzie ok, to będę rodzić tam
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617408028283480.1073741836.556814401009510&type=3
słoneczna 85, Penelope, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
dziękuję dziewczyny, po tym jak napisałam to byłam w aucie akurat, mała zaczęła się kręcić i ból ustał,ale twardy brzuch był, w domu miałam cały czas twardawy, wykąpałam się i położyłam (wzięłam nospe) i na razie mała kopie mocno, mnie nic nie boli <odpukać> i brzuch normalny...a rano kłucie w szyjce miałam dość długo i teraz sama nie wiem, zobaczymy jutro i w piątek bo tylko leżeć mam zamiar...
wizyta 1.12 dopiero..
Cath a Ty jak? Bo po objawach to podobnie do mnie widzę?! Boli dalej?