Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella ja podejrzewam ze kazdej troche sie bedzie juz skracac bo niestety macica duza i ciezka.
no i logicznie myslac jak sie lezy to odciazamy szyjke- musimy wiecej lezec:)
brac magnez i nospe jak trzeba
troche jestem zla bo moze gdybym brala silniejszy magnez to byloby lepiej?sama nie wiem, fakt faktem ze za duzo chodzilam bo ja wszedzie chodze i po zakupy itd i mam za swoje
( ale jestem madra:))
-
nick nieaktualny
-
czytam i czytam i mysle ze słoneczna ma wiele racji...
"ja podejrzewam ze kazdej troche sie bedzie juz skracac bo niestety macica duza i ciezka.
brac magnez i nospe jak trzeba''....
a tak z ciekawości to jaki magnez bierzecie? chodzi mi o dawkę... bo ja biorę 400 -
kasia_1988 wrote:czytam i czytam i mysle ze słoneczna ma wiele racji...
"ja podejrzewam ze kazdej troche sie bedzie juz skracac bo niestety macica duza i ciezka.
brac magnez i nospe jak trzeba''....
a tak z ciekawości to jaki magnez bierzecie? chodzi mi o dawkę... bo ja biorę 400 -
Ja też uważam, że szyjka teraz będzie się skracać powoli aż do porodu, przecież oto właściwie chodzi
ja nie panikuje, też mam ból pleców, też stwardnieje mi brzuch na chwilę, więc skoro wszystkie to mamy to uważam za całkiem normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:20
MistrzyniWKochamCieMisiu, Laurka lubią tę wiadomość
-
ja dołączam do tej grupy brzuszków dziwnych dzisiaj...ale mnie coś w jelitkach kręci po tej glukozie dzisiejszej. Czopka zaaplikowałam, ale niewiele pomógł. Kłuje mnie w prawym dolnym boku:(
Wzięłam nospę i leżę... Może wanna pomożeMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
słoneczna 85 wrote:a w asparaginie bylo tylko
1 tabletka zawiera:
magnezu wodoroasparaginian (czterowodny) 250 mg (co odpowiada 17 mg magnezu)
tylko mialam aspargin ze wzgledu na zawartosc potasu a mnie boli serceWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:27
-
Cath to moze dlatego dzidzia sie nie rusza bo ja uspilas spacerkiem wlasnie, ja mam zypelnie przeciwnie, do tej pory dzien w dzien gdzies lazilam jak nie do pracy to cos zalatwiac... A dzis pierwszy raz od nie wiem miedy leze w wyrze caly dzien z przerwa na zrobienie obiadu i mi sie ta moja dzieci a nader aktywna wydaje, od rana ja czuje i mam wrazenie jakby wogole caly dzien dzis mnie kopala ... Wiec pewnie tak to jet jak lezymy to sila rzeczy wsluchujemybsie bardziej, a jak sie chodzi to nie czuc tego az tak...
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:Bo zwykły aspargin ma faktycznie dużo mniej magnezu niż ten extra. A w witaminach prenatalnych tez masz magnez?
bralam wczesniej pregne plus i dodatkowo pregne DHa a teraz mam mama DHA od paru dni bo juz wetdy nie musze kwasow dodatkowo ( tam jest 600mg)