Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope wrote:no to mamy dziś z tymi brzuszkami, napinaniami... zdenerwowałam się trochę i popłakałam, ale tylko chwilę, tak jakoś z niemocy. Ja wizyty nie mam żadnej, u mnie jedynie jak coś to zostaje Izba przyjęć. I bądź tu mądra? Sama wszystkiego się dowiedz... dobija mnie już to siedzenie w domu. Jutro będzie tydzień jak siedzę.
Włączyłam płytę Michael Buble - Christmas, siedzę sobie sama i zrobiłam 4 pompony.
No piękne pomponyTwoje ładniejsze są od moich
Penelope lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:ja też.....
własnie załapałam jakiegoś doła.Pomyślałam sobie własnie że nie przygotowałam się dobrze do ciąży. Nie poczytałam wcześniej o tym co mozna, czego nie mozna, na co zwrócic uwagę. My tak z partyzanta i udało sie za pierwszym razem. A potem slub i wyjazd i nie było jakos czasu żeby to wszystko nadrobić,poczytać, dowiedziec się..... ehhh skzoda gadać.
ja bioręmagnelek b5 i tam jest 51mg w tabl. Biorę 2x dziennie. Biorę też omegamed optima + DHA. Ale nie wiem ile tam magnezu
tezprzed chwilą stwardniał mi brzuch - tylko bez bólu. Ale lekki dyskomfort był bo skóra sie wtedy napina. Twardnieje wolno więc dokładnie czuję - szczególnie jak leżę. I po 10-20 sek mija
Sylwia "przygotowywanie sie do ciazy" to wynalazek XX wieku. Jak swiat swiatem nikt sie wczesniej do niczego nie przygotowywal. Zywiol i juz ;]
My to sie nawet nie staralismy. Czesto mnie to wszystko przytlacza (im blizej tym gorzej), bo nieszczegolnie kiedykolwiek marzylam o zostaniu mamusia, ale wtedy mowie sobie, ze tyle milionow ludzi jakos sobie radzi, to i my sobie poradzimy ;]
Spijscie dobrze Mamuski. Ja jutro mam dzien wolny, wiec bede miala mase roboty w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 02:43
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dziewczyny a co Wy tak od razu na alarm bijecie, bo sie maluszek nie rusza przez kilka godzin? Przeciez te nasze dzieciaczki na tym etapie to juz spia i sa aktywne w regularnych cyklach. Jak to tutaj mowia CHILLAX! :]
MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
bella84 wrote:Cath to moze dlatego dzidzia sie nie rusza bo ja uspilas spacerkiem wlasnie, ja mam zypelnie przeciwnie, do tej pory dzien w dzien gdzies lazilam jak nie do pracy to cos zalatwiac... A dzis pierwszy raz od nie wiem miedy leze w wyrze caly dzien z przerwa na zrobienie obiadu i mi sie ta moja dzieci a nader aktywna wydaje, od rana ja czuje i mam wrazenie jakby wogole caly dzien dzis mnie kopala ... Wiec pewnie tak to jet jak lezymy to sila rzeczy wsluchujemybsie bardziej, a jak sie chodzi to nie czuc tego az tak...
Ja znowu pobudka o 5Chyba już mnie Janeczka przyzwyczaja
bella84 lubi tę wiadomość
-
Jasie witam w 29 tc
od rana znowu mnie zamecza biegunka juz po konsuktacjach z konsultantami medycznymi wiem ze to przez augmentin, o 840 mam wiec wizyte u mojego gina dzisiaj i trzymajcie prosze kciuki by z dzidziusiem bylo wszystko dobrze
no i dowiem sie pewnie ze mam zaprzestac brania tego antybiotyku..
Asiaa1201, słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:Dziewczyny a co Wy tak od razu na alarm bijecie, bo sie maluszek nie rusza przez kilka godzin? Przeciez te nasze dzieciaczki na tym etapie to juz spia i sa aktywne w regularnych cyklach. Jak to tutaj mowia CHILLAX! :]
Wczoraj mój mąż gdy powiedziałam mu że nie czuje młodej od dłuższego czasu sam chciał jechać na pogotowie. Potem powiedział mi że jego kuzynka pare tygodni temu urodziła w 8 miesiącu martwe dziecko. Nie mówił mi o tym bo nie chciał mnie stresować.
Więc moim zdaniem lepiej jak ludzie w szpitalu pomyślą że matka wariatka niż aby coś się stało. Bo jedego dnia będzie wszystko ok ale drugiego może to oleje i stanie się coś czego bardzo bym nie chciała.Lara 82, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
No teraz mogę się przywitać.
Witamy sie razem z aktywną Konstancją. Wczoraj to spanie miała nieziemskie. Jak mi tak będzie spała jak się urodzi to do końca ciąży osiwieje a po porodzie powyrywam wszystkie włosy
No i bella trzymamy kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 08:06
megg, bella84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Witam się w przypływie energii pomimo tego, co dziś u mnie za oknem - szaro, buro, zimno i ponuro.
Mam dziś w planie sprzątanie, przesadzenie kwiatków i wyszorowanie piekrnika. Obiad już się robicath, Januszkowa, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:BOze cath nie mow takich rzeczy bo sie zaczne stresowac.
jak ja bym chciala byc juz w 30 tyg Gosiak! a tak to leze w nocy i cos puknie nisko i mysle ze cos nie tak-
kurcze fajne te pompony ale chyba nie dla chlopczyka nie?