Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa lubię wigilię w domu, bo najem się zawsze jak prosiak haha!
Paluszki rybne, barszcz z uszkami/pierogami, kluski z makiem (coś takiego jak kopytka, nie wiem czy tak samo się to u Was nazywa). No i kapusta z grochem - mnie tyle wystarcza
nie mówiąc o sałatkach czy ciastach, ale to zazwyczaj jem później, nie przy stole. Jak już idę do teściów to jem tak grzecznościowo, aby tylko spróbować i żeby mnie za jakiegoś właśnie PROSIAKA nie wzięli, choć ich jeden syn... Chłopak 25 lat, waży chyba ze 150kg.. Nic ze sobą nie robi, nic a nic. Jeszcze na weselu siedział powiedzmy, że nieopodal mnie i co? Czekałam na kluski do rolady i sosu i sobie pomyślałam A WEZMĘ OD MICHAŁA, BO ON MA MISKĘ Z TYMI KLUCHAMI!... I CO? Michałek przechylił miskę z kluskami na swój talerz i wziął wszystkie
Brak słów... Nie żebym komuś żałowała, ale sama bym się wstydziła...
Sylwia a ja właśnie słyszałam, że Kwas chlebowy ma alkohol mimo, ze jest klasyfikowany jako bezalkoholowy.
Cath z kolei ja byłam mordercą karpiaPływał sobie w wannie, a ja wkładałam mu palce do oka :o - ble, nie wiem jak mogłam coś takiego zrobić, przecież to obrzydliwe :o No i mama z babcią wyganiały mnie z łazienki
BUU...
To znalazłam sobie inną zabawę!Znalazłam strzykawkę, nalewałam do niej wody i jak ciotka i babcia stały przy garach to im tą wodę wpsikiwałam przez dół spódnicy... HAHAHA... Pisząc to śmieję się jak głupia! Co to musiało być za uczucie mokrych i zimnych majtek
...
Sue, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Mój M na chlebek ciemny ze słonecznikiem bądź innymi ziarnami mówi że to jest chleb z przeszkodami
ja też lubie ciemny chlebek uwielbiam orkiszowy
a mój M tylko biały chyba że z sezamem ale też biały
A mój na chleb razowy mówi chleb z glinyI zawsze się dziwi że takie małe kromki, a takie syte to jest
-
cath wrote:Mój M na chlebek ciemny ze słonecznikiem bądź innymi ziarnami mówi że to jest chleb z przeszkodami
ja też lubie ciemny chlebek uwielbiam orkiszowy
a mój M tylko biały chyba że z sezamem ale też biały
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tymi kotami to może faktycznie kwestia po prostu posiadania kota
. Mnie na razie zamęcza piesek i mam dość. Jak do tego dojdzie maluch to sie pochlasam
chyb aże piesek sie opamieta i da mi troche spokoju. Jak siedze caly czas w doku to szaleje i co chwilemnie zaczaepia. A ja nie bardzo moge się teraz z nia bawic
kilka razy juz zdarzyło mi sie mieć sny erotyczne (szczególnie jak lekarz zabronił współzyc) i skończyło się orgazmemzbudziłam sie w szoku, że tak mozna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a tak z innej beczki?
chodzicie do szkoły rodzenia, z partnerami i cwiczycie ??
kurde my chodzimy, dziś mamy zajęcia właśnie gimanstyczne ale tak nam sie cholernie nie chce iśc ze za pierd....bedzie tam cos ciekawego ?? -
Gosiak, ja też widziałam ten artykuł. Zabawne, że zawsze najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy nie mają o tym zielonego pojęcia - księża, faceci albo kobiety nie posiadające dzieci (podobnie było z invitro).
Kto zawsze krzyczy, że ciąża to nie choroba? Ano ci, którzy nie mają dzieci albo nigdy nie byli w ciąży.
Już i tak przecież mało dzieci umiera w trakcie porodu, bo lekarz za późno podjął decyzję, niech jeszcze więcej będzie komplikacji i chorych dzieci. Przecież na leczenie i rehabilitację to ich stać!! I wtedy na pewno można liczyć na opiekę państwa.
Debile!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:09
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek właśnie mi przypomniałaś, że miałam iśc do przychodni na grupowe spotkanie z położną, coś ala szkoła rodzenia.. EH.. JAK MI PRZYKRO - ZAPOMNIAŁAM, a tak serio nawet nie miałam zamiaru iść - czyli moje słowa się sprawdziły. Znowu pewnie będzie mi truła tyłek jak pójde na wizyte czemu nie przyszłam.. Cholera
Sue tak mówią ci, którzy też często wyżej srają niż dupe mają i nie przytrafiło im się nic złego w rodzinie, życiu, przeszli bezproblemowo 9 miesięcy. Widocznie takie tragedie nie spotkały rodzin polityków i dlatego kasa na to nie idzie, a to przykre..Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki?
chodzicie do szkoły rodzenia, z partnerami i cwiczycie ??
kurde my chodzimy, dziś mamy zajęcia właśnie gimanstyczne ale tak nam sie cholernie nie chce iśc ze za pierd....bedzie tam cos ciekawego ?? -
Angelcia ja tez chodze do poloznej, ale na indywidualne, fajna mam babeczke
nie umialam sie od niej uwolnić tak sie dowaliła do mnie, wiec chodze, ale to samo mam w szkole rodzenia
na SZR chodzimy ale własnie na teorie, na cwiczenia nie idziemy...R postanowił ze zobaczymy to w neciebuahahaha
-
a moj bardziej po lewej ale moj to wogole ma taka pozycje ze nogi ma gdzies głeboko i mnie kopie po tyłku...
Ostatnio u lekarza mowie ze mnie mlody po tylku kopie a ten sie smieje...zrobił mi usg u mowi ze faktycznie tak smiesznie lezy ulozony ze nóg nie widać, ma gdzies wepchane i mnie ładuje po tyłkucath, Sue, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:a moj bardziej po lewej ale moj to wogole ma taka pozycje ze nogi ma gdzies głeboko i mnie kopie po tyłku...
Ostatnio u lekarza mowie ze mnie mlody po tylku kopie a ten sie smieje...zrobił mi usg u mowi ze faktycznie tak smiesznie lezy ulozony ze nóg nie widać, ma gdzies wepchane i mnie ładuje po tyłkuPowiedz mu że kobiety w ciąży nie klepie się po tyłku
Tzn ja nie narzekam bo ciesze się ze jej wygodnie tylko tutaj apel do mojej córki "Dziecko moje drogie zmień bok bo ten prawy to nie jest dobry wybór" -
nick nieaktualny