Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasku moja to chyba myśli, że mając 20 lat nie mam pojęcia o dzieciach.. wkurzyło mnie to. Ogólnie to te babki w przychodni myślą chyba, że ja wpadłam
I mówią mi, że ciąża to nie koniec świata, że szkoła skończona to okej... A ja patrzę na nie z takim niedowierzaniem i myślę sobie i tak swoje, bo przecież kto "gówniatej dwudziestce" w rozumowaniu niektórych ludzi uwierzy, że chciała bobasa
- taki mamy kraj..
Cath moja córa ma chyba rozpiskę i co tydzień zmienia miejsce okupowania mojego ciała.. Nie powiem, najbardziej boli mnie jak grzebie po prawej stronie w okolicach żeber, ale to taki przyjemny ból
Sylwia nie jem, nie lubię.. nie pomogę -
nick nieaktualny
-
Angelcia ja w przychodni nawet nie, ale czasem w sklepie, a autobusie, na przystankach mam wrazenie ze tak babki na mnie patrza
a przeciez ja mam 29 lattmoze nie wygladam ale co to złego czy w wielku 20 lat czy 29..jak sie czujesz gotowa to smialo
zreszta zadna z tych moherowych beretów za nas nie urpdzi, nie wychowa to niech sie odpierd....ale to fakt, to straszne..
Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja chodzę z mężem do sr ale tylko na teorie.Na gimnastyke nie mogę.
jestesmy zadowoleni. Babka jest fajna.Mówi konkretnie i na temat.Nie ma jakis staroświeckich pogladów. Wolę to niz szukanie w necie, bo w necie jest duzo sprzecznych informacji. Poza tym, czytając cokolwiek o ciazy mozna sie załamać bo praktycznie nic nie wolno robic, nic jeść, a każdy ból jest w zasadzie smiertelny.
A połozna, która prowadzi zajęcia mówico jest normą w ciazy czy po porodzie a na co trzeba zwrócic szczególna uwagę lub iść do lekarza. -
Sylwia ja nie czytam w necie w ogóle, myslalam tylko zeby takie cwiczenia zobaczyc..ja moge ale nam sie nie chce po prostu
chodzimy na teorie i teoria jest oki, babka mowi konkretnie, zwiezle potrzebne info itda w piatki chodze do sodowiskowej, ktora bedzie do mnie przychodzić, tez powie kilka rzeczy i wydaje mi sie ze to wystarczy..i tak czlowiek nauczy sie sam na sobie i na dziecku, sucha teoria nie wystarczy
-
nick nieaktualny
-
dostalam na maila taka wiadomosc
Od 21 do 23 listopada we wszystkich sklepach H&M otrzymasz 20% rabatu na cały asortyment. Przyjdź do sklepu z najnowszym numerem magazynu Elle lub Instyle i skorzystaj z 20%rabatu!
Do zobaczenia w H&M!Sue, Gosiak, Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
Cath, dużo pij wody, bo to zawsze jakoś łagodzi te kwasy żołądkowe.
Angelcia, ja mam to samo! Ludzie patrzą na brzuch, potem na twarz, potem znów na brzuch i tak dziwnie głową kiwają. Ja wyglądam bardzo młodo, okej, ale bez przesady! Nie ich sprawa, więc niech spadają na drzewo. A ja mam 26 lat, skończone studia, stałą pracę i dom!
-
Cath moje dziecię od początku lubi prawą stronę brzucha
czasami tak się wypina, że aż boli, mam wtedy wrażenie, że się napręża i główkę wciska w szyjke. Na szczęście to mija w miarę szybko
Ja na SR będę chodzić tylko na teorię, na ćwiczenia nie mogę...
Jak bede w pt u gin to zapytam czy mogę kupić sobie piłkę do ćwiczeń i na niej siedzieć, czy odpuścić całkowicie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:http://www.hm.com/pl/product/30172?article=30172-B
nie wiem czy nie zafundowac ze znizka takiego kompletu:) tylko troche wiekszego zeby byl na wielkanoc:)
20 % to sporosłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangelcia wrote:Sue zazdrość chyba zżera, nic innego na myśl mi nie przychodzi.
Kurde dziewczyny, nie wiecie gdzie dostanę PIERNICZKI DR.OETKER'a?! W carrefourze nie ma, w Piotrze&Pawle też nie, w e-tesco teżco to.. drugie święta z rzędu bez pierniczków?
angelcia kurde - teraz mam straszna ochote na pierniki !!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Musisz przeczytać czy jest z mleka pasteryzowanego - jeśli tak, to jak najbardziej można.
w sklepach chyba wszytsko jest z pasteryzowanego, chociaz własnie zauwazyłam że na twarozku z lidla jest napisane ze z mleka pełnego (nie ma nic o tym ze pasteryzowane czy nie) wiec nie wiem.Zjadłam jakis czas temu kanapke z tym serkiem mam nadzieję że nic nie będzie