Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny8-smy miesiac,a ja dalej nic dla siebie nie mam do szpitala... i tak tu rodzić
Nic fajnego na zakupach z ciuchów nie wyhaczylam.. Ba, przymierzylam treginsy i stwierdzilam, ze wygladam jak wielka bomba i się obraziłam sama na siebie i wyszłamCo do zakupów spożywczych to już nigdy nie pojade na nie z tym moim CUDOWNYM MEZEM, bo to jest jakies totalne nieporozumienie.. Ciagle sie darł, wkurwiał i Bog wie co jeszcze mu nie pasowalo - ciul wie o co ma pretensje, pewnie do Boga o to, że żyje
Juz nie wspomne, ze byl oburzony, ze bede musiala kupic chrzesnicy i jej bratu jakis prezent pod choinke.. Stwierdzil, ze co on bedzie cudze dzieci sponsorowal i ze nasze od nikogo nic nie dostanie!!! ALE MNIE TYM WKURWIL!!! Znalazl sie zasrany bogacz, ktory da dziecku wszystko... Nie moge na niego patrzec...
Cath gratuluję rocznicy
Bella ja odrzuciłabym wszystkie witaminy, czopki i leki. Krem jak tak bardzo chcesz to weź jeden - wystarczy Ci! Ja sie smaruje masłem kakaowym i to tylko jak sobie przypomnę i póki co nic.
Kupiłam sobie jedynie wyprawkowo dzisiaj chusteczki do higieny intymnej i płyn.
Ciągle brakuje mi:
-dwóch koszul
-tantum rosa
-dwóch biustonoszy
-herbata laktacyjna
Ciągle niezbędne Adriannie:
-wózek
-bujaczek/huśtawka
-sól fizjologizna
-octenisept
-chusteczki nawilżane
-herbata koprowa -
nick nieaktualnyAha, chcialam o cos zapytac zwiazanego z BECIKOWYM.
OTÓŻ:
W obecnym mieszkaniu jestem zameldowana ja, mama, tata no i będzie Ada. Mój mąż zameldowany jest u swoich rodziców.
W związku z tym w jednym mieszkaniu znajdują się dwie osobne rodziny. Dobrze to rozumiem?
I teraz do sedna - podstawowe becikowe to 1000zł, a jeszcze niektórym należy się dodatkowy tysiąc, ze względu na ciężką sytuację finansową czy jakos tak. I stad moje pytanie - czy zarobki moich rodzicow beda sie tez liczyc, ze wzgledu na to ze mieszkamy pod jednym dachem czy nie? -
Dziewczyny a z kosmertyków babydream to co konkretnie kupujecie, żel do mycia czy mleczko, mydełko, oliwkę czy balsam po kąpieli, a puder? Nie woem co mam kupoć, mam tylko z tej serii krem na mróz
A z promocji rosnee kupiłam sobie zestaw na przeziębienie, taka pogodai chusteczki kindi
-
Bella u mnie nigdy nie bylo sytuacji aby kurier nie wniósł pod drzwi paczki ile by nie wazyla. Ostatnio nawet w przedpokoju na szafce postawil. Ja bym poprosiła uprzejmie jesli chcialby zrobic inaczej. Ale wpuszczam chlopa domofonem i on idzie do mnie nie ja do niego.
Ja wlasnie koncze prasować. Nie powiem jest tego cale mnóstwo, a jeszcze jedna cala suszarka schnie. OMG -
Angelcia powiem tak najlepiej zapytaj u źrodła bo ja przestałam ogarniać becikowe bo jedni mówią ze liczy się mama tata i dziecko i nie ważne czy mieszkają razem a inni ze liczy się to kto tworzy gospodarstwo domowe...
JuStta ja kupiłam płyn do mycia z pompka niebieski jest do całego ciała i włosków, balsam po kąpieli, pudru nie kupuje bo w sumie nie wiem czy trzeba... A no i mydełko mam bambino bo sama je lubię17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
U mnie kurier wnosi pod drzwi ale ja mieszkam w bloku bez domofonu wiec i tak wejść musi
a teraz jak paczki są ciężkie to wnoszą na przedpokój jak ładnie poproszę zreszta mam taki wielki brzuch ze sami pytają czy wnieść....
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ferda dzięki właśnie się dzisiaj zastanawiałam nad tym płynem z pompką, ale w takim razie kupię i balsam po kąpieli, bo oliwek nie znoszę
Megg to kupię ten puder z babydream a wsypię makę ziemniaczaną do niego, bede miala fajne opakowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:22
Fedra lubi tę wiadomość
-
Zdziebąd jest Zdziebądem. Prawie 2 kilogramy. Wszystkie pomiary powyżej średniej (oby kolos nie był). Wody i wszystko inne bardzo dobrze. Za "dobre sprawowanie" dali mi jeszcze jedno USG 5 stycznia
no niespotykane w UK. Można odetchnąć znowu
Laurka, trzymam kciuki za wizytęmegg, Fedra, Pia Gizela, LadyDi, Gosiak, Bietka, justta, AsiaSzw, bella84, Laurka, Lara 82, Atakasobiejedna, Januszkowa, angelcia, kasia_1988, przedszkolanka:), Sue, słoneczna 85, Asiaa1201, asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Penenlope, piękna waga Zdziebąda! Dobrze, że wszystko dobrze!
Fedra dzięki! Tak mi się wydawało, że jest jakaś określona kwota na osobę, zdaje się 1900 czy coś koło tego. Więc znając życie znów nam przekroczy niewiele od tego pułapu.Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pia dokładnie 1922 nie można przekroczyć. Liczy się to razem z dzieckiem. JAk jest z rodzicami to nie wiem, ale wydaje mi się, ze bardziej chodzi o gospodarstwo domowy czyli mąż żona i dziecko
Penelope faktycznie duże to twoje dziecię !
Ja jednak nie pojechałam na szkołę rodzenia, bo jest zimno, ciemno i w nieciekawej okolicy bym się znalazła, bo bym jechał autobusem...
Mi kurierzy też wszystkie paczki przynoszą do domu.
Młody tak mi pod żebrami jeździ, że nie wiem jaką pozycje przybrać... W każdej niewygodnie. Czuje normalnie jak którąś kończynę tam wepchnął drapie mi żebra
Penelope lubi tę wiadomość