Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla zainteresowanych żyrafką Sophie link do sklepu gdzie mają darmową dostawę. Ja zamawiam, jest w dobrej cenie.
http://www.mamamuminka.pl/oferta/produkt/0/13487/Vulli-Sophie-la-Girafe-w-PudelkuGosiak lubi tę wiadomość
-
Cześć mamuśki
Dziś miałam dzień wizyt. Gin i endo
U ginekologa dostałam skierowanie na morfologię i moczna 19.12, które to wyniki chyba będą już ostatnimi, na usg 8.01 na którym zostanie oceniona szacowana masa Poli i ułożenie do porodu oraz na gbs na 13.01. U endo wszystko ok. Wyniki w normie
i z moim endo widzę się w maju
.
Jutro zaczynam szkołę rodzenia.
Powodzenia dla wizytujących dzisiajJanuszkowa, Sue, Fedra, megg, Penelope lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
AsiaSzw wrote:Dziewczyny z Trojmiasta czy jestescie zainteresowane dołączyć do SZLACHETNEJ PACZKI? Robimy ze znajomymi dla pewnej rodziny. Jeśli jestescie chetne to zapraszam.
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
laureczka25 wrote:Kompletnie nie mam pomysłu na imię dla chłopca..nie myślałam że to taki trudny wybór..może macie jakieś propozycje?
Moze po prostu musicie poczekac az sie urodzi i spojrzec w oczeta, zeby dopasowac? :]laureczka25, Penelope lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka pewnie będzie tak jak mówisz i dopiero gdy ujrzymy naszego maluszka wybierzemy imię..Jednak pewniej bym się czuła gdybym już jakoś mogła do niego mówić...Bo póki co mąż raz mówi na niego Tomasz (to jego wybór) a innym razem Marcelek ( bo to wybór mojej mamy) ale szczerze mówiąc to ja nie jestem za żadnym z tych imion..a wybór imienia to w gruncie rzeczy poważna sprawa. Dla córki mieliśmy wybrane imię od początku ciąży i jak się urodziła nie mogła się nazywać inaczej a teraz czuje jakby słabszą więź z synkiem przez to że nie mamy dokonanego wyboru. Dziwne uczucie
a zostało już tak mało czasu do narodzin.
A teraz z innej beczki. Słyszałyście może o jakiś ciekawych książkach o oleju lnianym lub kokosowym? Potrzebuję literatury do napisania pracy licencjackiej.
Laureczka25