Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy po rodzie tylko nie pamietam czy przed czy po ale wiem ze w szpitalu należy wypełnić deklaracje odnośnie ośrodka i lekarza pediatry który będzie zajmował się dzieckiem, wtedy szpital wysyła do ośrodka info o urodzeniu i po tem będzie wizyta położnej środowiskowej i takie tam...
Gosiak wrote:No właśnie nie wiem, słyszałam, ze w szpitalu trzeba podać przychodnie z NFZ i oni tam wysyłają jakieś dokumenty dziecka. Muszę zapytać w Medicover.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry dzień
Dziewczyny ale Wy macie super brzuszki
Ja mam plan na dzisiaj poprasować Małej rzeczy ale co z tego wyjdzie to się okaże... Na razie nic mi się niechęć a pogoda ładna słonko swieci tylko trochę wieje...Januszkowa, justta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AsiaSzw wrote:Katis mysle ze dobry prysznic po sexiku wyplucze ci wszystko
ja to wogole od miesiaca chyba nie kochalam sie z moim
jakos wieczorem padam na twarz a on sie boi ze brzuszek mi uszkodzi
FaktAsia my ostatnio kochaliśmy się w czerwcu. Już mojemu zapowiedziałam, że w styczniu go zbałamucę i nie chce słyszeć mitów na temat "pukania" Poli w główkę
Pola
Hania -
Gosiak, tak drugi raz robiłam. Zawsze płace za badania. 37 zł za toxo IgM.
Sebza ładne obrączki, jeśli zdecydujesz się na kamień to lepiej dołożyć trochę pieniędzy i wybrać z diamentami niż cyrkoniami. Jest duża różnica. Jak przyświeci słońce to od razu widać co jest w obrączceJa mam trzy brylanciki w obrączce i jeden duży w pierścionku zaręczynowym, uwielbiam tą moją "ślubną" biżuterię, nigdy się z nią nie rozstaję. Nadal noszę. Trochę przestraszyłyście mnie puchnącymi palcami. Może jednak czas ściągnąć, hmm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:15
Fedra lubi tę wiadomość
-
Aż z wrażenia sprawdziłam stan moich palców
Na szczęście pierścionek i obrączka "zachowują się" na moich palcach jak przed ciążą. Zobaczymy co będzie dalej. Ale będę mieć to na uwadze
Ja nie mam w obrączce żadnych kamieni, moja jest taka pół-płaska, pół-okrągła. W całkiem płaskiej moje palce źle wyglądałyAle z tej jaką mam jestem zadowolona. Zresztą dla mnie obrączka to bardziej symbol niż biżuteria. Ale wiadomo, dla każdego coś innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:33
Fedra lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:mam do was pytanie z serii dziwnych
Czy będziecie kochać się z partnerami pod koniec ciąży z .... (noo wiecie
) z finiszem w środku
? Bo tak własnie się zastanawiam. Niby sperma pobudza macicę do pracy, ale z drugiej strony jak np. po takim bara bara wezmą nas skurcze to ta sperma będzie w środku i na wizycie na IP nie będą się dziwić
? Tylko się nie śmiejcie, dziś właśnie zastanawiałam się nad tym w nocy
Naprawde myslisz, ze ktos by sie dziwil? A co w tym w ogole jest dziwnego? Normalna sprawa, a personel szpitala widzial wszystko.
Angelique naprawde po jednej wizycie masz w styczniu i lutym? To w tym momencie mnie przebilas hihi. Ja od 30. tygodnia mam wizyty co 2 tyg., a od 36. beda co tydzien. Co nie znaczy, ze ktos mnie tam bedzie badal. Szyjki nie sprawdza, USG nie zrobia. Tylko jak zawsze probka moczu, cisnienie, puls i sluchanie serduszka.
Co do obraczek, to te na zdjeciach nie w moim guscie, ale glosuje na nr 2 ;] Ja juz pierscionka zareczynowego nie nosze od 2-3 tyg., bo jest znacznie pokazniejszy niz obraczka i noszone razem przestaly byc wygodne. Obraczke wybralam 3 mm, jest cienka i lekka (w ogole jej nawet nie czuje) i mimo ze widze, ze palce mam lekko pulchniejsze niz normalnie, to jeszcze schodzi. Za zadne skarby nie chcialabym jej zdjac, a przecinanie brzmi koszmarnie! Aha, no i nosze na lewej rece, ktora jest smuklejsza niz prawa, wiec nawet przelozyc nie moge ;-P
Moja obraczka jest ta po lewej z diamencikiem http://4.bp.blogspot.com/-26liQZUjYv8/UFrJ0lIsTeI/AAAAAAAAByI/lbmQ3Qcp1QY/s1600/Obr%C4%85czki+z+bia%C5%82e+z%C5%82ota.jpgJanuszkowa, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Katiś wrote:Fakt
Asia my ostatnio kochaliśmy się w czerwcu. Już mojemu zapowiedziałam, że w styczniu go zbałamucę i nie chce słyszeć mitów na temat "pukania" Poli w główkę
Moj maz z kolei zartuje, ze nie chce, zeby go dziecko zlapalo za czlonka xD Ale i tak nas to nie powstrzymuje. Tylko teraz lipa z moim nowym grafikiem. W tygodniu w ogole sie nie widujemy i tylko weekendy zostaja. Ale dobre i to :]Fedra lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja głosuje na model numer 2
My mamy dwie różne obrączkimąż ma tylko żółte zloto a ja mam i białe i zolte i do tego diament
zakupione w Aparcie. Jakos nie mogliśmy dojść do porozumienia co do obrączek i wybraliśmy każdy sobie taka jaka sie podobała :F na pierwszy rzut oka tego nie widac
dopiero jak powiemy co jest piec
no i jeszcze sa na palcach moje pierścionki
ale tez juz myslalam o zdjęciu ich na wszelki wypadek
Czy wam tez sie tak zle oddycha? Moje dziecko takie duże jest ze teraz juz nawet jak chodzę to mam problemy z oddychaniem!; aaaaAngélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cath my tez mamy dwie zupelnie rozne, ale u nas od razu widac, bo mojego meza jest czarna xD
I tak, bardzo zle mi sie oddycha. Juz nieraz o tym pisalam. Ja w sumie tylko na trzy rzeczy narzekam: pachwine, prawe zebra i problemy z oddychaniem. Drugie i trzecie jest zapewne ze soba powiazane.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Katis, myślę, że na IP będą Ci zazdrościć, że przyjezdzasz chwile po
)
Ja też mam do Was pytanie. Obejrzałam dziś mój brzuch ze wszystkich stron w poszukiwaniu rozstepow. Nie wiem jak one wygladaja jak się robią, więc chyba gdybym miała, to bym wiedziała co?
Moj brzuch jest mapą mojego układu krwionośnego, podobnie jak biust, bo widać każdą moją żyłę. I teraz już nie wiem czy to ja mam schize czy cos...
Wasze brzuchy idealne jak przed ciaza czy teź żyły sa bardziej widoczne?
Jak mi się zrobią rozstępy, to sie zapłaczęAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Ja tez na swoim brzuchu widze zylki, ale nie jakos strasznie. Najbardziej sino-bury jest wokol pepka. Rozstepow albo nie mam albo nie widze. Natomiast od jakiegos tygodnia czy dwoch zauwazylam, ze wyskakuja mi takie malenkie krostki, niczym potowki czy cos. Nie wiem dlaczego zaczely sie pojawiac, ale bardzo mi sie to nie podoba. Pryszcze na brzuchu to juz mocna przesada!!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Januszkowa wrote:Gosiak, tak drugi raz robiłam. Zawsze płace za badania. 37 zł za toxo IgM.
Sebza ładne obrączki, jeśli zdecydujesz się na kamień to lepiej dołożyć trochę pieniędzy i wybrać z diamentami niż cyrkoniami. Jest duża różnica. Jak przyświeci słońce to od razu widać co jest w obrączceJa mam trzy brylanciki w obrączce i jeden duży w pierścionku zaręczynowym, uwielbiam tą moją "ślubną" biżuterię, nigdy się z nią nie rozstaję. Nadal noszę. Trochę przestraszyłyście mnie puchnącymi palcami. Może jednak czas ściągnąć, hmm...
To nie Sebza tylko ja
Mam zaręczynowy z diamentem i w obrączce tez chcę diamenciki,Mój narzeczony twierdzi, że w przeciwnym razie byłaby to... profanacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:16
Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość