Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelciu my jesteśmy miłośnikami Nokii i pozostajemy jej wierni od wielu lat.
Ale ja jestem laikiem i tel. mam tylko do rozmawiania. Nie korzystam z niczego innego w tel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:32
angelcia lubi tę wiadomość
-
Tak to jest z tymi naszymi typami,mi się zawsze podobali bruneci o niebieskic lub granatowych oczach,a mam za męża ciemnego blondyna,no teraz bardziej jak jasny szatyn,ale niebieskie oczeta ma
Angelcia ja moim chwalić się nie będę,bo nie ma czym,ale ostatnio myślę nad Iphonem.
Chociaż dla mnie najlepsze byłyby xperie compact lub samsungi x cover,tel szybko z rąk mi wylatujaangelcia lubi tę wiadomość
-
Sloneczna masz wiadomosc
Padam laski a w czarnej dupie jeszcze jestem. Warzywa na salatke mi sie gotuja jeszcze i pranie musze powiesic
Moj Szym ma tez twardy zarost ale ja go gole moja maszynka do strzyzenia na "0" i jest bosko. Lubie jak jest taki zarosnietysłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
No, nasmarowana olejkiem migdałowym gdzie trzeba - nawet półmasaż zrobiony, od czwartku zaczynam intensywne masowanie - nie jest źle
Wieczorem olejek migdałowy a rano kokosowy
Zalegam w łóżku, dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:42
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
No ja też uciekam. Jutro rano wyjazd, proszę trzymajcie kciuki, bo chcę chociaż na Wigilię wyjść z domu.
Dam znać po południu, no bo nawet nie myślę, że mogłabym zostać w szpitalu.
Miłej nocki i kolorowych snów:-)derii84, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz dzisiaj gotujecie i pieczecie? Ja dzisiaj tylko zrobiłam kruche ciasto do makowca i sernika, cała reszta jutro. W sumie to chyba dużo zrobiłam na aktualny stan, bo brzuch ciągle mi się stawia
Adrianna jednak nie zechce być po mnie kuchmistrzem!
Jutro wyskoczę z rana po jakąś wędlinę na święta no i kupię sobie bronzer, ewentualnie jeszcze jakieś leginsy, bo dosłownie wszystko mam z odzieży dolnej na śmietnik, ewentualnie na szczuplejsze czasy...
Co do telefonów dziękuję, zapiszę sobie wszystkie. Kocham Samsungi są chyba najlepsze, aczkolwiek inspirują mnie Iphony i mam tutaj problemderii84 lubi tę wiadomość
-
Pierogi i sałatkę jarzynową skończyłam tzn nie doprawiłam jej jeszcze ani majonezem ani musztardą, niech stoi w lodówce, jutro to zrobię.. Śledzie namocze jutro, bo będę robiła w śmietanie, ryby to już na świeżo posmarze
derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez wzielam sie za gotowanie dzis bo jutro nie podolam ze wszystkim
masakra brzuch sie zaczal stawiac jak szalony
gar bigosu zrobiony, farsz do pierogow tez i warzywa do salatki ugotowane i padnieta jestem, na szczescie moj zabral sie do pomocy popral, pozmywal i poobieral dzis ochoczo i duzo zdzialalismy
co do teleonow duzo znajomych polecalo mi juz iphone5 i bedzie to moj nastepny telefon pewnie, bo wszyscy sie zachwycaja z tego co slyszeGosiak, sebza, Fedra, derii84 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
nie odzywałam sie bo mialam bardzo intensywne dni!
ale czytalam was caly czas
Mam dla was wiadomość!wczoraj byłam w poradni patologii ciąży na ktg i usg i na dzien dzisiejszy arytmii nie ma
moze wystepowac jeszcze napadowo ze np mogą sie skurcze serca nadkomorowo wystepowac ale np przez 5 minut ale jak robili mi badania ani jednego skurczu
wczoraj swietowalam
No i u mnie coraz bliżej do porodu. Wczoraj mialam na ktg pokazaly sie dwa skurcze! Ale co ciekawe wg ich nie czułam. Chcieli zostawic mnie na oddziale ale ublagalam ze święta itp. Moja szyjka jest bardzo krotka ale trzyma i jest twarda. Jak cos by sie dzialo mam natychmiast do szpitala. Coraz częściej czuje małą na dole jak gmera i bole kości ( tak jak na rowerze sie jeździ)
Angelcia pytalas o telefon ja mam lumie 625jestem bardzo zadowolona. Oprogramowanie Windows Phone jest dla mnie mega. To juz mój trzeci telefon z WP
w miedzy czasie mialam jeszcze z androidem ale mi nie przypadku do gustu
mój mąż tez ma lumie i jest tez zachwycony
kafelki sa proste i nawet jak dam mojej mamie telefon aby cos sprawdziła to mi go oddać nie chce
Gosiak, AsiaSzw, Pia Gizela, bella84, Aagnieszkaa, Bietka, megg, LadyMK, Sue, sebza, asia888, słoneczna 85, Penelope, Lara 82, Januszkowa, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość