X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelciu my jesteśmy miłośnikami Nokii i pozostajemy jej wierni od wielu lat.
    Ale ja jestem laikiem i tel. mam tylko do rozmawiania. Nie korzystam z niczego innego w tel.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:32

angelcia lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia ja mam Sony Xperia L polecam z całego serducha ;);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:33

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• derii84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest z tymi naszymi typami,mi się zawsze podobali bruneci o niebieskic lub granatowych oczach,a mam za męża ciemnego blondyna,no teraz bardziej jak jasny szatyn,ale niebieskie oczeta ma ;-)
    Angelcia ja moim chwalić się nie będę,bo nie ma czym,ale ostatnio myślę nad Iphonem.
    Chociaż dla mnie najlepsze byłyby xperie compact lub samsungi x cover,tel szybko z rąk mi wylatuja ;-)

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna masz wiadomosc :-)

Padam laski a w czarnej dupie jeszcze jestem. Warzywa na salatke mi sie gotuja jeszcze i pranie musze powiesic

Moj Szym ma tez twardy zarost ale ja go gole moja maszynka do strzyzenia na "0" i jest bosko. Lubie jak jest taki zarosniety

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, nasmarowana olejkiem migdałowym gdzie trzeba - nawet półmasaż zrobiony, od czwartku zaczynam intensywne masowanie - nie jest źle ;)
    Wieczorem olejek migdałowy a rano kokosowy :)
    Zalegam w łóżku, dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:42

AsiaSzw lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak a nie boli Cię ten masaż??

p19uskjok4jap6fv.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też uciekam. Jutro rano wyjazd, proszę trzymajcie kciuki, bo chcę chociaż na Wigilię wyjść z domu.
    Dam znać po południu, no bo nawet nie myślę, że mogłabym zostać w szpitalu.

Miłej nocki i kolorowych snów:-)

derii84, megg, Fedra lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz dzisiaj gotujecie i pieczecie? Ja dzisiaj tylko zrobiłam kruche ciasto do makowca i sernika, cała reszta jutro. W sumie to chyba dużo zrobiłam na aktualny stan, bo brzuch ciągle mi się stawia :/ Adrianna jednak nie zechce być po mnie kuchmistrzem!

Jutro wyskoczę z rana po jakąś wędlinę na święta no i kupię sobie bronzer, ewentualnie jeszcze jakieś leginsy, bo dosłownie wszystko mam z odzieży dolnej na śmietnik, ewentualnie na szczuplejsze czasy...

Co do telefonów dziękuję, zapiszę sobie wszystkie. Kocham Samsungi są chyba najlepsze, aczkolwiek inspirują mnie Iphony i mam tutaj problem :)

derii84 lubi tę wiadomość

• derii84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się kładę,bo rano zaczynam gotować :-/ mój mąż ma misję czekania na kota,bo.przed chwilą wyszedł na dwór a śnieżek nadal pada,,ale mokry :-/
    Spokojnej nocy wszystkim życzę

p19uskjok4jap6fv.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    derii84 wrote:
    Gosiak a nie boli Cię ten masaż??
    Powiem tak - za przyjemny to on nie jest, ale da się przeżyć, chyba mam jednak wysoki próg bólu.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierogi i sałatkę jarzynową skończyłam tzn nie doprawiłam jej jeszcze ani majonezem ani musztardą, niech stoi w lodówce, jutro to zrobię.. Śledzie namocze jutro, bo będę robiła w śmietanie, ryby to już na świeżo posmarze

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• asia888 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wzielam sie za gotowanie dzis bo jutro nie podolam ze wszystkim
    masakra brzuch sie zaczal stawiac jak szalony :/
    gar bigosu zrobiony, farsz do pierogow tez i warzywa do salatki ugotowane i padnieta jestem, na szczescie moj zabral sie do pomocy popral, pozmywal i poobieral dzis ochoczo i duzo zdzialalismy

co do teleonow duzo znajomych polecalo mi juz iphone5 i bedzie to moj nastepny telefon pewnie, bo wszyscy sie zachwycaja z tego co slysze

Gosiak, sebza, Fedra, derii84 lubią tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia888 wrote:
    co do teleonow duzo znajomych polecalo mi juz iphone5 i bedzie to moj nastepny telefon pewnie, bo wszyscy sie zachwycaja z tego co slysze
    Dokładnie takiego teraz mam i też polecam :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • sebza Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Dokładnie takiego teraz mam i też polecam :)

Też mam i polecam :)

atdci09k89ytpjkc.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no wlasnie same zachwyty ta 5-tka :) jeszcze nie slyszalam negatywnej opinii

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie pamietam kiedy kladlam sie spac o takiej godzinie.
    Dobranoc.

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z kolei nie pamiętam kiedy wstałam o 3:30... Niby tylko na siku, ale już nie mogę zasnąć. Ehhhhh

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój plan na dziś to ogarnąć mieszkanie i zrobić dwie sałatki.
    A wieczorem jedziemy jeszcze do Lubiany odebrać zamowienie i do Rossmana na chwilę.

Coś Cath się dawno nie odzywała, ciekawe co u niej....

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

Gosiu ja tez o Cath ostatnio myslalam. Moglaby sie odezwac jak sie miewaja.

Ja dzis pieke boczek, potem sernik i musze robic rybe po grecku. No i ogarnac.

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) nie odzywałam sie bo mialam bardzo intensywne dni! :) ale czytalam was caly czas :)

Mam dla was wiadomość! :D wczoraj byłam w poradni patologii ciąży na ktg i usg i na dzien dzisiejszy arytmii nie ma <3 moze wystepowac jeszcze napadowo ze np mogą sie skurcze serca nadkomorowo wystepowac ale np przez 5 minut ale jak robili mi badania ani jednego skurczu :) wczoraj swietowalam :D

No i u mnie coraz bliżej do porodu. Wczoraj mialam na ktg pokazaly sie dwa skurcze! Ale co ciekawe wg ich nie czułam. Chcieli zostawic mnie na oddziale ale ublagalam ze święta itp. Moja szyjka jest bardzo krotka ale trzyma i jest twarda. Jak cos by sie dzialo mam natychmiast do szpitala. Coraz częściej czuje małą na dole jak gmera i bole kości ( tak jak na rowerze sie jeździ)

Angelcia pytalas o telefon ja mam lumie 625 :) jestem bardzo zadowolona. Oprogramowanie Windows Phone jest dla mnie mega. To juz mój trzeci telefon z WP :) w miedzy czasie mialam jeszcze z androidem ale mi nie przypadku do gustu :D mój mąż tez ma lumie i jest tez zachwycony :) kafelki sa proste i nawet jak dam mojej mamie telefon aby cos sprawdziła to mi go oddać nie chce :D

Gosiak, AsiaSzw, Pia Gizela, bella84, Aagnieszkaa, Bietka, megg, LadyMK, Sue, sebza, asia888, słoneczna 85, Penelope, Lara 82, Januszkowa, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 1569 1570 1571 1572 1573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ