Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Cath, to rewelacja, że arytmia zanikła!
Czyli rodzisz w Wejherowie?Gosiak lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:No takie wiesci od rana to ja lubie
Cath super!! Rewelka.nawet nie wiecie jaka ulga a jak sie cieszymy
po porodzie trzeba będzie jeszcze serduszko skontrolować ale to juz później będziemy się martwic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 07:24
Gosiak, AsiaSzw, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny
Cath, ale Konstancja dała Wam (i Nam - forumowym ciotkom) prezent na święta
Świętujcie, tylko grzecznie
Wstałam już o 7, bo czułam taką presjęWymalowałam się, ubrałam... I plan na dziś:
-iść kupić wędliny, no i może jakieś drobiazgi dla siebie, bo przecież na prezenty nie ma co liczyć
-w wielkim skrócie - zapierniczać w kuchni z wigilijnym żarełkiem.
-
Dzien dobry kobietki
Cath super wiescito masz chyba najlepszy prezent na swieta
bo zdrowie jest bezcenne
Laureczka moj malz wlasnie z taka ruchoma glowica ma i tez ze moze na sucho golic
Co do telefonu mam iphone'a 4s dalej i narazie nie zmieniammyslalam ze 6 ka bedzie normalnych gabarytow a wyprodukowali giganta ;p wiec czekam sobie na 7 ke
ale jakbym miala brac teraz cos to 5 s, malz ma 5ke i jest zadowolony:)
Ale on z kolei mowi ze juz chyba nastepnego nie wezmie iphone'A a samsungalaureczka25 lubi tę wiadomość
-
hej , witamy sie i my
Cath super wieści
u mnie też dzis intensywny dzien
zaraz zajecia w przedszkolu, potem wracam do domku i do garów...troche roboty mnie czeka:)
Poki co mam poscielki i firany zmienione:)
Na dziś to kuchni, zakupy- bo uswiadomiłam sobie ze w lodówce zero wedlin, mleka itdi choinka, która jeszcze nawet nie kupiona:) no i musze popakowac prezenty dla Rodziców i SIs....ehhhhh
Miłego dnia:) -
Nonwlasnie to jest to co mi sie w tych nowych telefonach nie podoba... Robia je wieksze lub jeszcze wieksze... Juz 5 ki nie chcialam bo wydawala mi sie wielka a wypuscili 6 ke w 2 wersjach jeszcze wiekszych od 5 ki.. Mama moja ma samsunga i mi sie taki telefon w reku niemalze nie miesci juz... Wiec moja 4 ka przy tych telefonach wydaje sie malenstwem dlatego przy niej poki chodzi zostane
moda na tablety jest... Ale moze w koncu to zminiaturyzuja
przeciez nawet facet nie ma chyba tak wielkich kieszeni by takie telefony nosic :p
Gosiak, Sue, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Cath dobre wieści
My dzisiaj spalismy dobrze,tzn mąż u syna a ja z synem....znowu przeżywamy koszmar,bo nie chce spać samemu wrrrrr.
Plan na dzisiaj: ugotowac zupę grzybowa,upiec szynkę na pieczeń,zrobić ptasie mleczko(biszkopt zrobiłam wczoraj),zrobić salatke, pokroic cebulę żeby do śledzi zmiekla,nasolic Ribbe.
Na jutro zostaje tylko barszcz,zrobić śledzie,łososia w porach i usmazyc rybę,więcej nie robię,bo przecież zwariowac można.
Ja teraz kupię chyba I phone 4,bo taki zgrabny jest i tańszy,od nowszych jego kolegów,chyba ze po Świętach będę super promocje. Tutaj kupujemy tel za gotówkę,więc same rozumiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 09:01
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Cath - wieści rewelacyjne! Konstancja się opamietala, żeby na święta dac prezent rodzicom w postaci zdrowego
I ja niebawem lecę na USG, jeśli wszystko będzie ok to ordynator obiecał, że wyjdę dziś do domuGosiak, derii84, justta, Patrycja20, Sue, Bietka, megg, Lara 82, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Cath gratuluję świątecznych super wieści
AsiaSzw wrote:A no i szyjka 3.42 wiec powiedzmy ze sie skrocila bo 6 tyg temu miala 5.5 no ale w moim przypadku nadal jest dluga
Dziewczyny jak wasze maluchy wazyly w tym tygodniu. Dzis 31t0d
Asiu mój (jak w podpisie) w 30t 4d ważył już 1950g, więc też gigantusik
Dziewczyny czy macie problem ze spaniem na bokach? Mi jest strasznie niewygodnie, mały się wtedy ciśnie, więc jemu chyba też niewygodnie, boli mnie wtedy wszystko. A jak przekręcam się z lewego na prawy bok to cały lewy mnie ciągnieŚpię w sumie na "półbokach" a nie całkowicie na bokach..
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Witajcie.dziewczyny widzę ze wszystkie jesteśmy w szale przygotowań świątecznych. Ja zabieram się ok 12 za pierniczki i babkę. Teraz pakuje torbę w razie w do szpitala bo jedziemy na święta do rodziców 80 km od domu...
mistrzyni trzymam kciuki aby Was wypuścili na świętaMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak mi się to udaję ale ostatnio śpię na brzuchu. To moja ulubiona pozycja i mam nadzieję, że nie zgniatam maluszka ale chyba nigdy nie słyszałam aby przez sen wyrządzić krzywdę dziecku
Po porodzie podczas spania na brzuchu mleko będzie się lało na poduszkę strumieniami pod wpływem ucisku
więc teraz korzystam póki jeszcze jakoś mi to wychodzi
Na plecach nie mogę wytrzymać bo mnie kręgosłup ciągnie..a na bokach jest ok ale też czasem odczuwam rwący ból kręgosłupa.
Laureczka25 -
Udało się pospać i trochę odespać noc. Zaraz wstaję i idę do piekarni oraz po ostatnie zakupy po brakujące rzeczy do sałatek, ale to już do osiedlowych sklepów.
Mistrzyni, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i Cię wypuścili na święta!MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
laureczka, dajesz radę na brzuchu? jestem w szoku
nic Cię nie boli? dziecię się nie buntuje??
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Hejka kochane
Cath super wiadomość teraz tylko świętować
Mistrzyni trzymam mocno kciuki żebyście dzisiaj wyszły do domku
Moje spanie też już coraz gorzej wychodzi, bolą mnie biodra bardzo, kości, od spania na boku, ale staram się spać na lewym, czasami obrócę się na prawy bok, a ból bioder to porażka, ale już niedługo dziewczynki
U nas przygotowania do Świąt pełną parą, miłego dnia dziewczynki, będę zaglądać w wolnej chwiliWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:10
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
))) a my zabieramy się zaraz za robienie pierogów i uszek
Mistrzyni trzymam kciuki abyś wyszła do domku
Miłego dnia kobitki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:15
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość