Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlasnie wrocilam zdolowana od dermatologa
, wczoraj bylam na konsultacji z moja rana po kaszaku bo wygladalo to jakby cos sie zbieralo znowu choc tym razem bez bolu.. On wczoraj obrjrzal i stwierdzil ze moglo po poprzednim wyproznieniu cos zostac i na nowo sie odbudowywal wiec dzis poszlam ponownie na laser tyle ze tym razem mascia tylko znieczulil bo bylo to juz bardziej powierzchownie.. I zonk, po zrobieniu dziuryokazalo sie ze tam nic nie ma a ten pecherzyk ktory mialam to blizna przerostowa.. Powiedzial ze niektorzy maja sklonnosc do tworzenia sie takich, pytal czy bede miala cc, a ze bede miala to zrobil grymasa bo mowil ze jak na tak malusiej powierzchni mialam taka blizne to po cc bedzie to moglo brzydko wygladac... Dostalam na recepte masc po cc contractubex do stosowania po zdjeciu szwow... Kicha na maxa... Mam dola ze moje cialonbedzie wygladac po porodzie fatalnie... Blizna przerostowa po cc, blizna po kaszaku, juz o samej sylwetce pociazowej nie wspomne bo to akurat moge zmienic cwiczeniami... Ale te blizny to masakra:(
Sorki ze wam smuceno ale dol
-
Dzień dobry:)
Cath, cieszę się, że arytmia zanika!! Trzymałam cały czas kciuki i widzę, że Konstancja chciała Ci dać prezent na urodziny:)
Uważaj teraz na siebie, żeby jeszcze w brzuszku posiedziała!
Mistrzyni, trzymam kciuki za pozytywne wieści u Ciebie, żeby się udało wyjść na święta!:*
Bella, może nie będzie tak najgorzej, poza tym- blizna po cc jest w takim miejscu, że będziesz ją widzieć Ty i Twój mąż, bo nawet bikini ją zakrywa. Moja koleżanka miała cc i blizne ma poniżej linii majtek. A są też takie plastry specjalne na blizny, nie ma co się dołować za szybko, Kochana :*MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa własnie lubie duże telefony, najlepiej powyżej 5,3". Takie sa samsungi galaxy z linii note. W iphone przeraza mnie ich system - ios, boje sie, ze nie ogarne.
W piekarniku drugi sernik, a mial byc tylko jeden.. No coz.. za duzo masy serowej. Makowiec czeka na swoją kolejkę, sałatki zrobione i właśnie jedną zajadam... Jeszcze przede mną chleb cebulowy, ale czekam, aż Tatuś skroi 2kg cebul, bo ja bym już dostała kręćka
Finał finałów jest taki, że 2 bochenki chleba i jeden sernik poleci do teściów więc popołudnie spedze pewnie u nich. -
Wiem Bella i rozumiem:) ja też rozpaczalam z powodu maleńkiej kreski, bo myślałam, że to rozstep. Rozumiem Cię jak najbardziej, że masz dola z tego powodu.
Ja na brzuchu mam blizne po wyrostku, ktora teraz nie wyglada najlepiej, ciekawe jak będzie po porodzie.
Kto wie, może Twoja blizna po cc zagoi się ładniej. Teraz masz brzuszek, moze przez to rana po tym kaszaku goiła się gorzej.
Bądź dobrej myśli! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 11:25
bella84 lubi tę wiadomość
-
Witam sie
Cath super ze arytmia zniknela
Mistrzyni trzymam kciuki zeby puscili Cie na swieta do domku
Angelcia jestes hardcorem!
Ja powoli leniwie wybieram sie na zakupy, potem do roboty ciasta na pierogi i uszka, farsz, i salatka. I lece do urzedu uff co za dzien sie szykuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 11:43
-
angelcia wrote:Ja własnie lubie duże telefony, najlepiej powyżej 5,3". Takie sa samsungi galaxy z linii note. W iphone przeraza mnie ich system - ios, boje sie, ze nie ogarne.
Ja z androidem zawsze miałam problemy i się wkurzałam na maksa, już nie mówiąc o Windowsie w telefonie.
Dlatego pewnie jak ktoś już zacznie używać iPhona, to później ciężko mu się przestawić na coś innego.sebza, Sue, kafabi lubią tę wiadomość
-
A bardzo dziękujemy Wam
Cieszymy się bardzo
Ogólnie ja nie pisałam ostatnio ponieważ Sewerynka wyprawiała urodziny, potem kręciliśmy trailer samochodu mojego męża, jeszcze teraz święta dodatkowo więc rozumiecie tyle rzeczy na głowie masakra. Dziś albo jutro mam zamiar zdjecia porobić jakieś jak będzie chwilka bo też mamę troszke odciążam bo ma na drugą zmianę a ktoś musi wszystkie smakołyki robić -
Gosiak wrote:Angelcia, system w iPhonach to najprostszy system świata. Jest tak intuicyjny, że szok.
Ja z androidem zawsze miałam problemy i się wkurzałam na maksa, już nie mówiąc o Windowsie w telefonie.
Dlatego pewnie jak ktoś już zacznie używać iPhona, to później ciężko mu się przestawić na coś innego.JA tak mam z Windowsem. Uwielbiam, kocham i jak mi telefon spadł i się szybka rozbiła to aż się popłakałam serio!!!
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A ja jestem przykładem na to że jest życie po iPhonie.
miała 3 kolejne przez 5 lat, 3 lata temu zdecydowałam zmienić na Samsung galaxy s3, potem z automatu przeszłam na s4, niebawem przejdę na s5 i nie wyobrażam sobie powrotu do iPhone. Jak biorę do ręki iphona teraz to wydaje mi się ten wyświetlacz taki mały!!!! Wszystko inne też kupowałam samsunga, tablet, telewizor i uwielbiam tą kompatybilność. Póki co nie ma opcji że zmienię na inny.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Z ciążowych spraw to coraz częściej mam skurcze i ból taki menstruacyjny, wczoraj nieprzerwanie utrzymywał się przez około 2 godziny.
Kalendarz belly pokazuje mi dziś 36 tydzień ciąży, 9 miesiąc i 35 dni do poroduSue, cath, MistrzyniWKochamCieMisiu, Laurka, angelcia, Patrycja20, Aagnieszkaa, Januszkowa, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja mam wszystko z jabłkiem - iMaca, iPada, iPhona, Maca mini i też uwielbiam kompatybilność
I ja tak jak niektóre z dziewczyn pisały nie lubię wielkich telefonów - dlatego mam osobno telefon a osobno tablet
Jak widać o gustach się nie dyskutuje i Angelcia będzie skazana na to, żeby samodzielnie dokonać wyboruPenelope lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Z ciążowych spraw to coraz częściej mam skurcze i ból taki menstruacyjny, wczoraj nieprzerwanie utrzymywał się przez około 2 godziny.
Kalendarz belly pokazuje mi dziś 36 tydzień ciąży, 9 miesiąc i 35 dni do poroduSue, Gosiak, Penelope, Aagnieszkaa, agaaa28, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope polubiłam za nowy tydzień i miesiąc
Ależ to zleciało
Cath, za rok będziemy miały takie raczkujące szkraby i ciągle tylko będzie "Gdzie mały? Uważajcie, żeby choinki nie przewrócił, uwaga, żeby się nie poparzył" i jedna osoba będzie delegowana do opieki nad dzieckiem
I wiecie co? Już nie mogę się doczekać!
A niektóre z nas już może będą w drugiej ciążycath, Gosiak, Lara 82, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aj uwielbiam duże telefony
na moim robię czasem nawet w Office prezentacje na studia jak zapomnę szybko szybko i jest
mój mąż się śmieje ze telefon dla mnie jest najwazniejsza rzeczą! Nawet do łazienki z nim idę. Internet tylko w telefonie
rzadko jestem na komputerze albo moim notebooku
Jedyny minus mojego telefonu ze slabe zdjęcia robi! No ale cóż jedna wadę zniosę :FGosiak, Asiaa1201, Penelope lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Penelope polubiłam za nowy tydzień i miesiąc
Ależ to zleciało
Cath, za rok będziemy miały takie raczkujące szkraby i ciągle tylko będzie "Gdzie mały? Uważajcie, żeby choinki nie przewrócił, uwaga, żeby się nie poparzył" i jedna osoba będzie delegowana do opieki nad dzieckiem
I wiecie co? Już nie mogę się doczekać!
A niektóre z nas już może będą w drugiej ciążywtedy nałożę młodej koszulkę z napisem moje pierwsze święta
Sue lubi tę wiadomość