Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa caly czas mam duzo sluzu, ale co tam...! Jak to bedzie "to" to podobno się wie... Podobno
Najważniejszego nie napisałam - Mistrzyni, KochanaOby jutrzejsze rozwiązanie było dla Ciebie i Księżniczek lekkie i bezbolesne! Dużo pociechy, pokarmu i spokoju zyczę i czekamy na informację! Całuje Ciotka Angela :* :*
derii84, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Angelcia spokój Cię tylko uratuje
tak jak pisze Gosiak z brzuchem opadniętym można chodzić 4 tyg,także luz. Jeżeli chodzi o 2 to organizm się oczyszcza,nie koniecznie teraz rodzić będziesz,tydzień może Ci się oczyszczać,a później zastój. Spokojnie
Teraz to większość z nas ma już te objawy do kupy razem wzięte,to normalne jest na tym etapie...przecież jesteśmy na ostatniej prostej.
Skurcze można sobie zapisywać,albo ściągnąć aplikację na tel.
Przedwczoraj miałam skurcze 2.5 godziny,częste bolesne ale nieregularne,a wczoraj tylko dwaWięc SPOKOJNIE
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiak mi ostatnio Kafabi napisała,żebym ściągnęła to powiedziałam jej,że tego nie potrzebuję,bo z Młodym zegarek zdał egzamin.Ale po tej czwartkowej czy piątkowej nocy,gdzie mnie tak trzymało,a nie mam w sypialni zegara podświetlanego,spanikowałam i rano ściągnęłam aplikację!!!!
Także dla Kafabi moc buziaczków :* :* :* -
Hej dziewczyny
Ciężko Was nadrobić. Nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci i zaniedługo będziemy tulić nasze maleństwa
Mistrzyni trzymam kciukii aż zazdroszczę
Jako pierwsza "rozdziewiczysz" nasze forum
Czy Was dziewczyny też bolą brzuszki jak na okres ?derii84, MistrzyniWKochamCieMisiu, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A ja się zmobilizowałam i przygotowałam już zioła od dr. Tenzina - te na łatwy poród. Bo wczoraj sobie uświadomiłam jak czekaliśmy na IP, że ich nie mam ze sobą
Mam już razem z kartą ciążyGosiak, derii84, Sue lubią tę wiadomość
Pola
Hania