Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekałam do północy żeby przeczytać na Belly w zakładce "Ciąża tydzień po tygodniu" co się będzie działo w tym tyg.
I chciałam zobaczyć upragnione- "Jesteś w 9 miesiącu ciąży"
Z tym pozytywnym akcentem mówię Wam- dobranocFedra, Sue, Penelope, asia888, bella84, Gosiak, MistrzyniWKochamCieMisiu, Patrycja20, megg, Lara 82, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Dobry...
Co do kuponow niechce Was martwic ale nie liczylabym na to ze sie pojawia po pierwsze zmienily sie prawa konsumenta co do reklamacji towaru ale co jest najistotniejsze alegro posiada juz nip polski co za tym idzie jesli dobrze zrozumialam chodzi o podatek i ze transakcje z rabatem sa zglaszane do skarbowki...
Ja szczepie normalnie szczepionkami szpitalnymi a potem skojarzonymi...
Laktator mam reczny TT i nie nastawiam sie na sposob karmienia zeby nie wpedzic sie w depreche... jesli uda sie Kp super jesli nie Mloda dostanie butle z mm od tego jeszcze nikt nie umarl...
W moim szpitalu czyli na Kopernika w Krk zapewniaja wszystko dla dziecka trzeba jedynie miec rzeczy na wyjscie jesli chodzi o kobiete to trzeba zabrac wiadomo koszule, kapcie, kosmetyki, polecane sa majtki wielorazowe sa wygodniejsze i bardziej przewiewne, podklady tez daja jesli nie ma sie swoich wiec pod tym wzgledem ok...
Przy cc kobieta na sali pooperacyjnej spedza okolo 6-8 godz potem przenoszona jest na sale poporodowa gdzie jest pionizowana i moze wziasc kompiel wtedy tez przynosza dzidzie...
Co do planu porodu chyba sie go przy cc nie robi ale wiem ze o wszystkim informuja na bierzaco badanie dzidzi ten robia przy mamie...
Dziewczyny super macie brzuszki takie dorodne widac ze to koncowka... pokoiki dzieciaczkow tez slodkie
Trzymam kciuki by kazda donosila do terminu wybranego przez siebie...
Aha Gosiak jak przeczytalam info ze masz skierowanie na IP tez sprawdzalam nick dwa razy bo kopara mi opadla ale ciesze sie ze wszystko ok...
Wczorajszym solenizanka wszystkiego najlepszego z okazji imienin...
Mistrzyni za Ciebie i dziewczynki mocno trzymamy kciuki aby wszystko poszlo gladko
No i dobranoc ah i ja tez zaczynam nowy tydzien i nowy 9 miesiac jupiPenelope, MistrzyniWKochamCieMisiu, megg, Sue, Januszkowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mistrzyni kciuki za jutro!!!!! Oby wszystko poszlo jak z platka!!!
Angelcia na spokojnie, to moze nic nie oznaczac teraz jest jakis szal dziwnych objawow u nas na forum, no ale w koncu to juz koncowka, kiedy jak nie teraz!
ja nie moge spac maly tak dokazuje ze niewiem o ktorej sie dzisiaj poloze a z rana pobudka ehMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny:)
Czy tylko ja mam problem ze snem? Wstalam do wc potem mala mnie pokopala i tak juz od 430 sobie leze i zasnac nie moge
No to dzisiaj przelom u naspierwszy porod.. Dalej juz samo poleci
byle dotrzymac do terminu
Wczoraj wciagnelam pol ksiazki najszczesliwsze niemowle w okolicy i kurcze teraz sobie mysle ze nie chcialabym jakos za szybko miec tej cc - z uwagi na ten brakujacy 4 trymestrGosiak, Lara 82, Asiaa1201, asia888 lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz wstalam ale przebudzilam sie ze względu na pelny pęcherz i mlodą szalejącą w brzuchu! Pewnie gdybym sie przytuliła do podusi to bym dalej spała
Fedra tez mam laktator ręczny tommee tippee i tez jestem tego zdania ze mleko modyfikowane jak bedzie karmiona tym to swiat sie nie zawali. Wiecie ze nie odczuwam presji karmienia. Chciałabym pokarmic max 3 miesiące ale jak nie wyjdzie trudno.nie bede na sile przeciez tego robic.
Ja nie wiem za to co sie z moimi kotami dzieje. Chyba pojadę dzis sie weterynarza zapytac o co chodzi. Jedna kotka wymiotuje codziennie ale normalnie sie zachowuje nie jest ani osowiala nic z tych rzeczy. Tylko mijscs cos zbalezc nie moze a drugi kot ma rozowlnienir straszne!! Kurde drugi raz w zyciu kupilam whiskasa bo nie bylo u nas w sklepie innej suchej karmy qiec poderzewam ze to od tego. Tak zawsze royal albo purina.Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam i ja.
Ja dzis pierwszy raz ani razu nie wstalam do wc w nocy.
Lara zjadlam ziemniaki i kotleta. Ale to u mnie nie ma znaczenia co zjem zaczyna bolec. Teraz jestem juz po sniadaniu zjadlam 2 kromki chleba i boli
Zostane przy mleku z platkami do rozwiazania. Przynajmniej nie utyje wiecej.
Ugotuje dzis zupe krem z cukini zobaczymy jak bedzie po tym.
Mistrzyni czekamy niecierpliwie na wiesci od ciebie
-
U mnie ciezka noc. Zanim zasne to sie krece, ruszam nogami. Wstaje do wc co ok 2h. Jestem jak zombi. Teraz sniadanko i moze przysne.
Asiaszw, a nie masz rennie? Jak mnie tak zaczyna piec/bolec/zarzucac pokarm to biore pol tabl rennie i sse.AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Cath, mysle, ze koty tak zareagowaly na zmiane karmy. Jak masz w domu jakis probiotyk np biotyk/ trilac to daj im po kapsulce na glowe;) albo wysyp im na jakis jogurt naturalny albo rozrob i daj do pyszczka. Powinno pomoc. Mozesz im dac tez po pol tabl wegla jak jest zle a temu co na srake jak to sraka silna pol tabl nospy;) pomaga na sranie:) bo hamuje ruchy jelit.
Nie moge spac;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:42