Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia, platki zjem na drugie sniadanko:)
rano zjadlam kanapki z twarozkiem. zrobilam sama:) tak mi sie chcialo!
kupilam ser bialy poltlusty, troche smietany i czerwona cebulka:) pieprz i sol.
bo mysle ze musze wiecej nabialu jesc-jakos kolana mnie bola:)))
angelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny. Mam nadzieje, ze się dobrze czujecie
pisze z pytaniem,bo wiem,ze są u Was krótko szyjkowe mamusie aplikujace sobie luteine. Ja biorę ja 2razy po 2. Czy którejś Was dokucza rozwolnienie? Dobrze, że pojutrze mam wizytę u gina juz,chce moj poczciwy duphaston!
-
info od allegro:
Ostatnia akcja promocyjna zakończyła się 14 grudnia.
Niebawem kolejna odsłona możliwości pozyskania kuponu rabatowego, termin nie jest jeszcze znany. Zachęcam do śledzenia strony:
https://kupony.allegro.pl/mobile/
no to czekamy, chociaz pewnie wczesniej zamowie juz bo ile mozna czekacGosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje, ze się dobrze czujecie
pisze z pytaniem,bo wiem,ze są u Was krótko szyjkowe mamusie aplikujace sobie luteine. Ja biorę ja 2razy po 2. Czy którejś Was dokucza rozwolnienie? Dobrze, że pojutrze mam wizytę u gina juz,chce moj poczciwy duphaston!
ja aplikuje 2 50 mg rano i 2 wieczorem. nie mam biegunki po tym.
Duphaston podoobno tak dobrze nie bedzie dzialaal jak dopochwowa luteina. tak mi moj gin powiedzial.
( na skaracajaca szyjke)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:37
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Megg ja tez czekam ale posmyalalm ze i tak jak dadza to jeden a musze zamowic dzis koszule. ( juz wybralam)
staniki i majtki od drugiego sprzedawcy
lozeczko plus materac
a potem jeszcze zyrafke
lezaczek bujaczek jak sie urodzi dziecko
i literki 3d
wiec mam na co wykorzystac..
megg, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję za odpowiedź, nie wiem skąd u mnie taka reakcja. Może musze się przyzwyczaić do nowego leku
Co do koszul szczerze polecam te: http://allegro.pl/zyta-koszula-do-karmienia-italian-fashion-xs-xxl-i4928172467.html Ja akurat teraz mam z długim rekawem,ale do szpitala zamówię z krotkim,bardzo wygodne zapięcie jest i materiał dibryWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:39
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Gosiak dziękuję za informację na temat oleju migdałowego. Będę zamawiać lada dzień
Co do koszul do karmienia to dla mnie najwygodniejsze były takie bez guziczków, tylko kopertowe. Te z guzikami jakoś mi ciągle nie pasowały (trzeba co chwile zapinać, odpinać, a jak karmiłam na leżąco to uwierały). -
bella84 wrote:Dziewczyny tak z innej beczki jak juz Cath napisala o karmie... Kociary jaka dajecie? Ja generalnie daje hillsa i royala w stosunki 2/3 ( hills) 1/3 royal... No moja to wysterylizowana... Wolalabym dawac jej acane lub orijen bo wiem ze sa o niebo lepsze tylko czy mozna wysterylizowanej kotce taka dawac ? One nie maja wersji specjalnej tj hills czy royal
mysle by mieszac z 3 i z kazdej po 1/3... Royala daje choc wiem ze sklad slaby bo tylko wtedy ona je tez druga karme a samego hillsa to idzie jak po gruzie..
-
Witajcie u mnie sukces w spaniu! Wkoncu przespalam normalnie, zasnelam co prawda około 2:30 a wstałam o 10 i jest git!
Mój plan na dziś:
* obiad dla mężula
* odebrać wyniki z krwi
* kupić sobie krótkie kozaczki
* iść do fryzjera [mam na 17:00]
* dokupić brakujące rzeczy do torby szpitalnej
* wizyta o 20:00
Mistrzyni już pewnie tuli swoje kruszynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 11:22
słoneczna 85, megg, Penelope lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
We Wrocławiu jest biało!! Śniegu tyle nawaliło, że to szok! A ja tu na spacer chciałam iść
Ja się wyspałam - zasnęłam o 2 a obudziłam się o 10:) P. zrobił mi śniadanie do łóżka, normalnie żyć nie umierać
Dziś planów nie mam żadnych, może jakiś krótki spacerek:)Asiaa1201, Gosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie
I my juz po wizycie Mala wazy 3300 gtermin cc raczej 23 styczen... gin powidzial ze cc robi sie po skonczonym 38 tyg ale ze Mala jest duza zrobi ja pare dni wczesniej... moja szyjka sie skrocila do 21 mm na wadze 91 kg
w obwodzie 120 cm...
Pytalam o rozne bole powiedzial ze dretwienia puchniecia nog i rak to normalka bedzie gorzej, niespanie tez normalne zaleca spanie w dzien jesli damy rade, bole brzucha ciagniecie w pachwinach czy w pochwie norma bedzie gorzej...
Jesli chodzi o porod naturalny to powiedzial ze fajnie jesli donosi sie do skonczonego 38 tyg wtedy jest naprawde najlepiej dla dziecka
Mistrzyni nadal trzymamy kciuki ale jestem podekscytowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:35
angelcia, Gosiak, słoneczna 85, truskawkax25, agaaa28, megg, Lara 82, Sue, Asiaa1201, Patrycja20, Bietka, Januszkowa, asia888 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny