Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obrobiłam się prawie. Zostało mi tylko odkurzanie
Ja do szpitala zabiorę: wodę, czekoladę truskawkową, biszkopty, snikersa. I jakiś owoc - mandarynka./pomarańcza/banan. Się zobaczy. I mam nadzieję, że uda się jakieś kanapeczki zrobić
Suchy prowiant już spakowany mamjustta lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane
Bell ja podaje moim kociakom Taste of the wild i power of nature, jeśli nie ma to aplawsa moje koty się nimi zajadają
Mistrzyni czekamy na info
U mnie też biało i ciaglę pada, mam zamiar dzisiaj zamówić koszule rozpinane, tylko muszę poszukać
Ja biorę do szpitala wodę, też mam taką malutką z dziubkiem, biszkopty, sucharki i pewnie jakieś kanapeczki, tem M mi będzie dowoził w razie WWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:04
Gosiak lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Właśnie Kochan, dzisiaj chciałabym się wybrać po prowiant do szpitala. Co zabieracie? Wody, biszkopty, coś jeszcze?
-
Witam dziewczyny
Wygląda na to, że rozpoczynamy sezon porodów na lutówkach
Mistrzyni już pewnie po cc, bo zwykle planują chyba na rano.
A ja dziś kończę 35 tygodni
Strasznie kiepsko spałam dziś w nocy - zasnęłam o 23, ale o 2 się obudziłam i już nie spałam. Bolało mnie podbrzusze, pachwiny i nogaJestem półprzytomna. Ach.
Idę dziś do jakiegoś gina do Lux Med, żeby pobrał posiew na tego paciorkowca. No i zamierzam dziś spakować torbę do szpitala. -
nick nieaktualnyNo właśnie co z tymi cytrusami i czekoladą? Niby mogą uczulić Malca i nie lepiej nie jeść tego 2 dni przed porodem, żeby mieć "czyste mleko"? Gdzieś na forum o tym czytałam, nie wiem czy u nas, czy u grudniówek/styczniówek.
Ja właśnie wzięłabym biszkopty, wodę, ewentualnie jakąś kanapkę z szynką, jogurt i nestle fitness? -
Witam
Fedra jeśli mogę spytać czemu masz mieć CC?
Bo właśnie mój malutki odwrócił się na ostatniej wizycie główka w dół i tak się ucieszyłam...
ale lekarz powiedział ze jestem wąska w biodrach i pod sam koniec będziemy mierzyć dokładnie wymiary dziecka i żebym raczej się na stawiała na CC.
Ciekawe co u mistrzynipewnie będzie osłabiona żeby dać znać co u niej
-
Ja sobie wezmę wafle ryżowe, bo są lekkie, a nie wiem czy mozna jeść dużo:)
Mnie po słodyczach też jest źle, więc najchętniej wzielabym banana, jakies jabłko:)
Poki co, nie mam jeszcze majtek wielorazowych i kapci, więc jedzeniem jeszcze się nie martwięGosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Hej, jak napisze wieczorkiem to będzie dobrze, pewnie już widziała dziewczynki, i jak jest jej mąż to są przy niej, jeśli jest sama to pewnie zabrali. Ciekawe po ilu godzinach u niej pionizują. No i jak po cc jest podpięta pod taki aparat to nie wiem czy może mieć tel.
Truskawka ja słyszałam, że wszystkie babki mierzą czymś ala cyriel aby sprawdzić czy damy radę urodzić sn. chodzi o szerokość miednicy w stosunku do obwodu główki, jakoś tak. -
Ja ze względu na kręgosłup i problemy ortopedyczne...
truskawkax25 wrote:Witam
Fedra jeśli mogę spytać czemu masz mieć CC?
Bo właśnie mój malutki odwrócił się na ostatniej wizycie główka w dół i tak się ucieszyłam...
ale lekarz powiedział ze jestem wąska w biodrach i pod sam koniec będziemy mierzyć dokładnie wymiary dziecka i żebym raczej się na stawiała na CC.
Ciekawe co u mistrzynipewnie będzie osłabiona żeby dać znać co u niej
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej DZiewczynki
ja mialam tragiczną noc....nie mogłam zasnąc do 1..a jak juz mi sie dobrze robiło to sasiad idiota wrócił z kolezkami z imprezy na miescie i zrobili kontynuację w mieszkaniu. Muzyka na full, spiewy itd...Nie pomagało nasze stukanie w rure itd, wiec ok godziny 3 zadzwonilam na policje...troszke sie uciszylo po ich interwencji. Zasnełam nad ranem jak R wstawał do pracy, hmmm ciezko nazwać wstawał...tzn wstawał z łożka, nie spał ani godziny, rano oczy czerwone itd! nie wiem jak on dziś zyje...
ja teraz troche pospałam, zobaczymy jak bedzie w dzien!
U mnie masakra w brzuchu, boli mnie wszystko, o prawym boku nie wspomne. Zaczynam miec dość ciązy, chce juz rodzić...Jeszcze w nocy dostałam takie solidne dwa skurcze ze sobie myśle : o cholera- zaczyna sie czy co" heheheh no ale poki co nic wiecej..wiec czekamy