Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do karmy ja tylko royala dla sterylizowanych kotów podaje czasem purine.
no ale mowie u nas w sklepie nie bylo to mowie dobra jedno opakowanie nie zaszkodzi a tu patrz!!
Co do mokrego to tylko Bozitai to nie te rybne bo mój starszy kocur wymiotuje po owocach morza i rybach
-
A ja wróciłam od kosmetyczki właśnie. Zrobiłam sobie hennę brwi i rzęs
I kupiłam dwa pączki i awokadoPączki już zjadłam, a miał być jeden dla mnie, jeden dla Poślubionego w ramach deseru
Teraz wstawię pranie i się herbatki napiję.
Mistrzyni pewnie jest teraz zbyt szczęśliwa i zbyt zajęta, by myśleć o czymś innym niż córeczki -
Gosiak wrote:Cath, super, że byłaś i że jest tak fajnie!
jak w Lęborku zbladlam jak zobaczyłam to stwierdzam porodu w Wejherowie nie mogę sie doczekać
hahah
Oczywiście mogę trafić na jakas położna zolze albo jakiegoś lekarza chama! Ale jesli chodzi o samo miejsce i polozne ktore ze mna rozmawialy superGosiak lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:A ja dziś miałam dwa skurcze od krzyża. Długość każdego jakieś 30 sek jeden po drugim. Szczerze -BOLAŁO!!! No a na domiar złego byłam na tescowym parkingu
-
Witajcie dziewczynki!
Widzę że dziś mamy wszystkie dużo lepsze humory niż wczoraj. Ciesz się z tego bardzo. Pewnie to wynika po części z radości z pierwszego porodu u nas i chyba z ogólnego wyspania. Mi się udało! Nogi okielznalam zimna wodą, więc zasnelam bez problemu. A na nocne siusiu jak lunatyk chodziłam, wracałam do łóżka i dalej spałam.
Po wczorajszym ruchu zdecydowanie lepiej sie czuję, gnicie w łóżku mi nie służy. Jak jestem w ruchu to szybciej dzień mi płynie i nierozmyslam za dużo.
Wiecie co, sądziłam że Mały będzie miał w 9 miesiącu już tak mało miejsca ze ledwo będzie się ruszal. A mam wrażenie że szaleje z każdym dniem coraz bardziej. Kopniaki którymi obrywam są już mega mocne. I zauważyłam że jest aktywny cały dzień, a w nocy ze mną śpi. Slodziak, mam nadzieję ze taki tez będzie miał tryb spania po urodzeniu!Gosiak, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Słoneczna ja torbę spakuję po 20:) jeszcze wszystkiego nie mam, a do 20 powinnam się wyrobić
Idę na spacer, śnieg pięknie pruszy:) walnęłabym orła na śniegu, ale z obawy przed wszechobecnymi psimi kupami, dam sobie spokój:)
Nie cierpię tego, że psiarze nie sprzątają po swoich zwierzakach! Ale co się dziwić, jak nawet w
Ikei w ekspozycji łazienki mozna znaleźć 2, to czego się po psach spodziewać)
-
Hejka mamusie!
Mistrzyni czekamy na informację!
Ja też dzisiaj marnie spałam, nie mogłam zasnąć a jak wstałam na siku to powtórka z rozrywki.
Mąż dzisiaj ze mną w domku, porobi mi kilka fotek
Jesteśmy już po zakupach, kupiliśmy wanienkę, no i biszkopty do szpitalatylko o wodzie zapomniałam. Banany też chyba wezmę bo je można jeść bez problemu
W ogóle rano napisałam do szefowej sms żeby pogoniła księgową z tymi zwolnieniami. Podziałało, bo godzinę później dzwonił do mnie powiedzieć, ze zwolnienia dzisiaj będą wysłane! w końcu!
JA jeszcze nie doświadczyłam skurczu, ale brzuch mi się napina częściej i bardziej czuję to napinanie.
Torba u mnie jeszcze nie spakowana. kiedyś mówiłam, że przed świętami to zrobię i co?do tej pory wszystko w rozsypce i nawet części brakuje
-
Ja tam sprzatam po moim psie mam specjalne woreczki ktore pachna sympatycznie mydlem i nawet przy zurzytym pampersie sie sprawdzily
Kozystajac z okazji ze moje dziecko spi zrobie to samo
I dziewczyny nie przemeczajcie sie teraz trzeba magazynowac sily na przyszlosc17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cath fajnie ze masz dobre wrazenia z Weja
Gosia do ciebie : dzwonilam dzis do tej poloznej super co dawalam ci numer. Bardzo mila i sympatyczna kobieta. Nie trzeba nigdzie jechac zwby podpisywac umowy. Wystarczy zadzwonic do niej po porodzie i umowic sie na wizyte. Moze na wizycie zdjac szwy jest to nieodplatne trzeba miec tylko wypis ze szpitala. Do 4 lutego bedzie na urlopie gdyby dzidzia urodzila sie szybciej niz 4 to w zaleznosci ile dni wczesniej to i tak mozna do niej dzwonic i umawiac termin. Jesyem pelna nadziei
Mam juz walizke porzyczona wiec moge sie pakowac
To jedyne mile 2 rzeczg ktore mnie dzis spotkaly. A tak to mam chyba depresje jakaszjadlam zupe krem z cukini. Nic mnie nie boli na szczescie ale pierwszy raz od wielu lat mam kurna taka zgage ze nie moge sie doczekac kiedy do apteki podjade. Blehhh
cath, Gosiak lubią tę wiadomość
-
A my odebraliśmy dziś przesyłkę z wózkiem. W końcu nie dostaliśmy wózka od znajomych tylko zdecydowaliśmy się na szwedzką firmę Emmaljunga. Ponoć ich wózki są bardzo dobrej jakości - kupiliśmy używany, właśnie M. go złożył - strasznie leciutko się prowadzi, w porównaniu do wszystkich, którymi zdążyłam już jeździć w sklepie. Także jestem podjarana i już bym pojechała na spacer
http://wrzucaj.net/images/2015/01/05/wozek7mH4i.jpgsłoneczna 85, justta, Pia Gizela, AsiaSzw, cath, megg, Penelope, Sue, Bietka, angelcia, Angélique89, Lara 82, agaaa28, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Cath fajnie ze masz dobre wrazenia z Weja
Zycie samo zweryfikuje jakie bede miala wrażenie po porodzie