Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam jakis dziwny objaw
boli mnie w klatce piersiowej promieniuje na boli na wys piersi i plecy. Jakby zoladek? Przepona? Nie kumam. Nie wiem co robic. I nie ze caly czas tylko najczesciej po jedzeniu. Zlapalam sie na tym ze po sniadaniu ( platki z mlekiem ) nic mi nie bylo jadlam ok 10 a potwm obiad dopiero o 17 jak nigdy. A po obiedzie malo sie nie zesralam z bolu przez ponad 2h
teraz zjadlam grzanke i siedze i boje sie ze zaraz sie zacznie. Wczoraj do polnocy mnie bolalo.
Macie jakis pomysl jak sobie z tym radzic? -
AsiaSzw wrote:No wlasnie mam wrazenie ze takie to jak refluks. Nie piecze ale mam wrazenie jakbym miala balon powietrza w brzuchu. I wlasnie to uczucie bolu serca
ide po mleko...
-
Macie w pochwie duża ilość białego śluzu? Ja co godzinę go usuwam i wciąż się tam zbiera..jest bez zapachu taki zwykły sluz..
Mistrzyni powodzenia i trzymam kciukipewnie jeszcze się stresujesz ze synek został w domu..zazdroszczę Ci ze juz niedługo bedziesz miała córeczki obok siebie.
MistrzyniWKochamCieMisiu, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
Laureczka25 -
To jest dziewczyny chyba zaraźliwe. Teraz ja dostałam straszliwych bóli jak na okres, długich dość i częstych. Potem nagle taka biegunka jakiej w życiu nie przeżyłam. Wzięłam leki rozkurczowe i leżę, przeszło póki co. Nie chcę wyprzedzić Mistrzyni
-
ash wrote:A ja nie mogę sie zarejestrować na tym nowym forum bo nie mam kodu aktywacyjnego i mnie wywala ;(
Ten kod aktywacyjny, o którym mówisz to jest chyba ten kod z obrazka, po prostu go przepisz. Ja wpisałam ten kod, o żaden inny nie prosiło. -
Angélique89 wrote:ja przed chwilką sie zarejestrowałam tylko czekam na przyjęcie do grupy.
Ten kod aktywacyjny, o którym mówisz to jest chyba ten kod z obrazka, po prostu go przepisz. Ja wpisałam ten kod, o żaden inny nie prosiło.
O masz! To mój telefon świruje, bo żadnego obrazka nie było i dlatego myślałam ze potrzebny jest jakiś tajny kod
Jutro sie zarejestruje, dzięki