X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia polecam Dr. WRZOSEK przyjmuje pryw w Manhattanie we wrzeszczu. Wyciagnela mnie 2 lata temu z paskudnej choroby probkemy z blednikiem zwolnienie 3 miesiace badania itp. Jest super

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue nie ma za co, co ja sie nawkur***łam nad tym html masakraaaa. Szkoda, że tak ( jak powyżej) ta lista nie wygląda :D byłoby łatwiej :D

Sue lubi tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO jak Ty mi to wysłałaś, to w pierwszej chwili pomyślałam - wtf? :P
    Teraz już powoli zaczęłam ogarniać, nie wiem jak mogłam zapomnieć i nie poprawić naszej Mistrzyni, że już dzidzie ma ze sobą ;)

Swoją drogą, ciekawe co u nich :)

• PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri97 wrote:
    Ojej gratki dla Mistrzyni :) Mam nadzieje ze wszystko dobrze ;) Jejku jakbym chciala miec blizniaki . Cos wspanialego. W mojej rodzinie byly wiec moze jest jakas szansa ze kiedys... :)

Ja mam siostrę bliźniaczkę :)

Penelope lubi tę wiadomość

Maja<3 http://www.iv.pl/images/89232029326301542917_thumb.jpg 3jgxyx8d3zgfl70x.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    Laurka, moja kuzynka mieszkająca w Waszyngtonie ma takie samo lozeczko!
    Bardzo mi sie podoba, nawet miała nam takie kupić i wysłać ale znaleźliśmy komplet w podobnym stylu u nas w PL.
    Wzięliśmy komplet Ines firmy Bellamy w kolorze szarym. Jestem nimi zachwycona!

Serio? :] Storkcraft jest chyba popularna marka mebli do pokoju dzieciecego. Ja bym bardzo chetnie zrobila pokoj szary z zoltymi i bialymi akcentami, ale nijak by to nie pasowalo w naszym domu.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Sylwia polecam Dr. WRZOSEK przyjmuje pryw w Manhattanie we wrzeszczu. Wyciagnela mnie 2 lata temu z paskudnej choroby probkemy z blednikiem zwolnienie 3 miesiace badania itp. Jest super

dzieki, zaczyna mnie bolec ucho i uz mi je zatkało. Boję się, że to jakieś zapalenie ucha czy coś... :-/

• Laurka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri witaj ponownie! Bardzo fajnie, ze wrocilas! Napisz nam pokrotce jak sie miewasz i jak malenka.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw stawiasz sok pomarańczowy za otwarcie 1800 strony :)

Sloneczna ja sie zgadzan z dziewczynami, surowe pierogi/kluski itp mrozić osobno, a później do woreczka.

Suri wspominałam o Tobie ostatnio i jesteś! :) Wszystko u Was ok na szczescie!

AsiaSzw, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katis Termin Porodu i juz wszystko jasne. :) Po prpstu napisane jest tak na samym koncu ze nie zczailam :D

Laura. Napisalam krotko na poprzedniej stronie ale wkleje jeszcze raz ;))

U nas wszystko dobrze. Tydzien temu zdjeli mi pessar bo pojechalam do szpitala ze skurczami takimi konkretnymi i myslalam ze bede rodzic. Bylam wtedy w 35 tyg i i tak bylabym wdzeczna ze d otrzymalam do 35 tyg bo przedtem bylam w szpitalu w 25tyg kiedy mi go zalozono i uratowano przedwczesny porod. No wiec pojechalam do tego szpitalu zapytac o ten pessar co i jak bo chyba bede rodzic i czy mi go zdjema juz. No i zdjeli. I wiecie co...skurcze przeszly. Falszywy alarm. Wrocilam tego samego dna ale bylam pewna ze w ciagu kilku godzin czy dni po zdjeciu szyjka do konca sie skroci i zaczne rodzic. A tu jeszcze nic. Wiadomo skurcze przepowiadajace sa ale nie sa porodowe. :)Najwyrazniej coreczce jest wygodnie w brzuszku i nie chce wychodzic Dzidzia jest juz glowka obrocona wiec mam nadzieje ze uda mi sie naturalnie urodzic.

Laurka, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość

• asia888 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskawkax25 wrote:
    Znam ten ból :) teściowa ostatnio zamówiła nam łóżeczko a ja juz miałam upatrzone i wymarzone z Ikei :) a na zdjęciu widziałam z jakimś hipciem a ja lubię proste klasyczne rzeczy :)
    Na moje szczęście łóżeczko nie przyszło i ekspedientka powiedziała żeby może wybrać inne i zamieniłam :)

haha to ci sie upieklo :) zazdraszczam! do mnie niestety doszlo :p
    u mnie ta sama sytuacja chcialam biale klasyczne i z szuflada, bo to praktyczne :p podpowiedzialam jakie bysmy chcieli:p
    dostalam wlasnie z jakas zyrafa :p w kolorze drewna wogle nie pasujacym do reszty pokoju i bez szuflady... eh te tesciowe i ich gusta! mam nauczke na przyszlosc zeby kupowac samemu

co do kolezanek ciekawskich- moje tez najbardziej interesuje ile przytylam i ze KONIECZNIE musza mnie zobaczyc jak wygladam jeszcze przed porodem :) haha...

a co do gornikow, ja zgadzam sie z Toba Lara w 100% Jesli nie bedzie nikt protestowac to nigdy sie w tym kraju nic nie zmieni, niestety sytuacja jest chora w Pl teraz, i przyczyna wlasnie ze Polska jest rozkradana przez tych z gory,rozkradana i sprzedawana, powinni wszyscy wlasnie zaczac cos z tym robic, zebrac sie protestowac, a nie siedziec cicho i byc ugniatanym przez system i zaciskajac zeby zyc od 1go do 1go

Patrycja kciuki!

Lara 82, PatrycjaP, truskawkax25 lubią tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri witaj sporotem :)

Suri97 lubi tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Równo 40 dni do terminu z OM.
    Sam gin mówił ze nie widzi mnie w dwupaku do terminu, wiec czas sie ogarniać.

Zjadłam kawałek czekolady i syn urządza dyskotekę w brzuchu :)

dorocia2324, PatrycjaP, megg lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• cath Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dostałam zdjecia z sesji <3 Hahhaha zrzucam na telefon i nie mogę się zdecydować! :D

Sue, Pia Gizela, AsiaSzw, dorocia2324, Topola lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez te wody szalejace dzisiaj na forum wstawilam pierwsze maluszkowe pranie, juz dotarlo ze to juz zaraz

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri to jak juz takie hece za Wami, to teraz juz raczej wytrwasz do szczesliwego finiszu! :]

Ja mam jeszcze miesiac, nie spinam sie ;]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:11

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia mówisz masz :)

Cath pochwal sie fotami!!!

angelcia lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9b7c72cc88dae626med.jpg
    bbe4e056ebd7991amed.jpg
    8c85bfae0aece748med.jpg
    b633ea1531998be4med.jpg
    6dcbc067cc0fb5a0med.jpg
    dd32106d9b316106med.jpg

No i jeszcze na avatarze mój brzusio <3

dorocia2324, Bietka, Sue, przedszkolanka:), Katiś, Suri97, asia888, Lara 82, AsiaSzw, Penelope, ash, LadyDi, słoneczna 85, truskawkax25, juska19, angelcia, Januszkowa, Kathy's, derii84, megg, Asiaa1201 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath Piekne zdjecia! <3
    Zdradzisz skad masz takie sliczne lozeczko? Czy te motylki juz na nim byly czy doklejalas? ;)

Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie przetestowaliśmy nianię elektroniczną, bo dziś przyszła.
    I jestem zadowolona :) Mamy zasięg w każdym miejscu! I słychać dużo lepiej niż w AngelCare. Mąż jest z siebie zadowolony :) Ma bardzo ładne melodyjki i ten projektor gwiazdek na suficie <3 Zakochałam się :D
    Czyli jeszcze monitor oddechu i wanienka. A po porodzie laktator do kupienia.

derii84 lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne zdjęcia Cath!

cath lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

‹‹ 1801 1802 1803 1804 1805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ