Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri97 wrote:Ojej gratki dla Mistrzyni
Mam nadzieje ze wszystko dobrze
Jejku jakbym chciala miec blizniaki . Cos wspanialego. W mojej rodzinie byly wiec moze jest jakas szansa ze kiedys...
Ja mam siostrę bliźniaczkęPenelope lubi tę wiadomość
-
ash wrote:Laurka, moja kuzynka mieszkająca w Waszyngtonie ma takie samo lozeczko!
Bardzo mi sie podoba, nawet miała nam takie kupić i wysłać ale znaleźliśmy komplet w podobnym stylu u nas w PL.
Wzięliśmy komplet Ines firmy Bellamy w kolorze szarym. Jestem nimi zachwycona!
Serio? :] Storkcraft jest chyba popularna marka mebli do pokoju dzieciecego. Ja bym bardzo chetnie zrobila pokoj szary z zoltymi i bialymi akcentami, ale nijak by to nie pasowalo w naszym domu.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyAsiaSzw wrote:Sylwia polecam Dr. WRZOSEK przyjmuje pryw w Manhattanie we wrzeszczu. Wyciagnela mnie 2 lata temu z paskudnej choroby probkemy z blednikiem zwolnienie 3 miesiace badania itp. Jest super
dzieki, zaczyna mnie bolec ucho i uz mi je zatkało. Boję się, że to jakieś zapalenie ucha czy coś... -
nick nieaktualnyAsiaSzw stawiasz sok pomarańczowy za otwarcie 1800 strony
Sloneczna ja sie zgadzan z dziewczynami, surowe pierogi/kluski itp mrozić osobno, a później do woreczka.
Suri wspominałam o Tobie ostatnio i jesteś!Wszystko u Was ok na szczescie!
AsiaSzw, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatis Termin Porodu i juz wszystko jasne.
Po prpstu napisane jest tak na samym koncu ze nie zczailam
Laura. Napisalam krotko na poprzedniej stronie ale wkleje jeszcze raz)
U nas wszystko dobrze. Tydzien temu zdjeli mi pessar bo pojechalam do szpitala ze skurczami takimi konkretnymi i myslalam ze bede rodzic. Bylam wtedy w 35 tyg i i tak bylabym wdzeczna ze d otrzymalam do 35 tyg bo przedtem bylam w szpitalu w 25tyg kiedy mi go zalozono i uratowano przedwczesny porod. No wiec pojechalam do tego szpitalu zapytac o ten pessar co i jak bo chyba bede rodzic i czy mi go zdjema juz. No i zdjeli. I wiecie co...skurcze przeszly. Falszywy alarm. Wrocilam tego samego dna ale bylam pewna ze w ciagu kilku godzin czy dni po zdjeciu szyjka do konca sie skroci i zaczne rodzic. A tu jeszcze nic. Wiadomo skurcze przepowiadajace sa ale nie sa porodowe. :)Najwyrazniej coreczce jest wygodnie w brzuszku i nie chce wychodzic Dzidzia jest juz glowka obrocona wiec mam nadzieje ze uda mi sie naturalnie urodzic.Laurka, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
truskawkax25 wrote:Znam ten ból
teściowa ostatnio zamówiła nam łóżeczko a ja juz miałam upatrzone i wymarzone z Ikei
a na zdjęciu widziałam z jakimś hipciem a ja lubię proste klasyczne rzeczy
Na moje szczęście łóżeczko nie przyszło i ekspedientka powiedziała żeby może wybrać inne i zamieniłam
haha to ci sie upieklozazdraszczam! do mnie niestety doszlo :p
u mnie ta sama sytuacja chcialam biale klasyczne i z szuflada, bo to praktyczne :p podpowiedzialam jakie bysmy chcieli:p
dostalam wlasnie z jakas zyrafa :p w kolorze drewna wogle nie pasujacym do reszty pokoju i bez szuflady... eh te tesciowe i ich gusta! mam nauczke na przyszlosc zeby kupowac samemu
co do kolezanek ciekawskich- moje tez najbardziej interesuje ile przytylam i ze KONIECZNIE musza mnie zobaczyc jak wygladam jeszcze przed porodemhaha...
a co do gornikow, ja zgadzam sie z Toba Lara w 100% Jesli nie bedzie nikt protestowac to nigdy sie w tym kraju nic nie zmieni, niestety sytuacja jest chora w Pl teraz, i przyczyna wlasnie ze Polska jest rozkradana przez tych z gory,rozkradana i sprzedawana, powinni wszyscy wlasnie zaczac cos z tym robic, zebrac sie protestowac, a nie siedziec cicho i byc ugniatanym przez system i zaciskajac zeby zyc od 1go do 1go
Patrycja kciuki!Lara 82, PatrycjaP, truskawkax25 lubią tę wiadomość
-
dorocia2324, Bietka, Sue, przedszkolanka:), Katiś, Suri97, asia888, Lara 82, AsiaSzw, Penelope, ash, LadyDi, słoneczna 85, truskawkax25, juska19, angelcia, Januszkowa, Kathy's, derii84, megg, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my właśnie przetestowaliśmy nianię elektroniczną, bo dziś przyszła.
I jestem zadowolonaMamy zasięg w każdym miejscu! I słychać dużo lepiej niż w AngelCare. Mąż jest z siebie zadowolony
Ma bardzo ładne melodyjki i ten projektor gwiazdek na suficie
Zakochałam się
Czyli jeszcze monitor oddechu i wanienka. A po porodzie laktator do kupienia.derii84 lubi tę wiadomość