Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:A my właśnie przetestowaliśmy nianię elektroniczną, bo dziś przyszła.
I jestem zadowolonaMamy zasięg w każdym miejscu! I słychać dużo lepiej niż w AngelCare. Mąż jest z siebie zadowolony
Ma bardzo ładne melodyjki i ten projektor gwiazdek na suficie
Zakochałam się
Czyli jeszcze monitor oddechu i wanienka. A po porodzie laktator do kupienia.
jaka to niania?
Pola
Hania -
Sue wrote:Cath, piękne zdjęcia:)
Mam kolejną inspirację do swojej sesji w przyszłym tygodniumy u nas w domku robiliśmy zdjęcie mam jeszcze 150 innych ale większości jestem bez bluzki
z mężem troszke tez chcialam
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Ooo jaką ?
my u nas w domku robiliśmy zdjęcie mam jeszcze 150 innych ale większości jestem bez bluzki
z mężem troszke tez chcialam
No Twoje zdjęcia są tak ładne, delikatne
Bardzo podoba mi się to, które masz z mężem
Ja planuję część w domu a część gdzieś na dworze, jak pogoda będzie ładnacath lubi tę wiadomość
-
Sylwia jeszcze odnośnie zęba, ja już myślałam, że mnie zaczął boleć. Jak go dotykałam i w ogóle, ale nie widziało mi się iść teraz do dentysty bo bym na fotelu nie wysiedziała. I zaczęłam płukać zęby dentoseptem pomyślałam, że może to jednak dziąsło i mi przeszło i jest ok. i oby tak dalej.
-
agaaa28 wrote:Cześć
Dziś cały dzień nie było mnie w domu. Jestem padnięta. Właśnie wróciłam po spotkaniu z położną. Podpisaliśmy umowę. Teraz tylko czekać na poród...
Nie dam rady Was chyba nadrobić...to tak w skrócie
Pola
Hania -
nick nieaktualnyJa juz sie nie moge doczekac jak w koncu bede mogla utulic moja córeczke.
Kociaki w domu ulubily sobie pokoik malej i zal mi ich stamtad wyganiac
Moje trzy futra codziennie przytulaja brzuszek i chyba sa bardzo ciekawe co tez w nim siedzi
Mam jeszcze do was takie pytanie odnosnie karmoenia. Czy znajde tu jakas przyszla mame ktora zdecydowala sie ze bedzie karmila butelka a nie piersia?Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Suri97 wrote:Mam jeszcze do was takie pytanie odnosnie karmoenia. Czy znajde tu jakas przyszla mame ktora zdecydowala sie ze bedzie karmila butelka a nie piersia?
i plakac nie bede jak pokarmu nie bedzie. A jesli chodzi o karmienie to chce jak najkrócej okolo 2 miesięcy