Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz uwaga zabijecie mnie, ale absolutnie się z Wami nie zgadzam w sprawie górników
Jestem po ich stronie. Więc mnie nie zjedzcie i nie pomyślcie, że jestem wariatką. Ciężko mi będzie teraz pisząc przedstawić swój punkt widzenia, abyście go zrozumiały, troszkę się postaram ale myślę, że i tak wszystkiego nie dam rady.
A to wszystko dlatego, że pomimo tego, że jestem dumna, że jestem Polką i jestem patriotką to żyjemy w CHORYM KRAJU rządzonym po kolei przez bandę debili, złodziei i jeden wielki układ!!!!!!!!!asia888 lubi tę wiadomość
-
Cath, właśnie czytam książkę "W oczekiwaniu na dziecko" i wyczytałam w części o objawach przedporodowych, że gdy zbliża się poród ciężarna czasem traci kilo lub półtora. Oj, chyba coś z tą czkawką chyba jest na rzeczy
Jak tam u Ciebie? Trzymam kciuki kochana!
-
mój mąż wcześniej nie słyszał o tych prezentach po narodzinach, ale jak kupowaliśmy w sklepie jubilerskim kolczyki jego siostrzenicom to mu wspomniałam o tym. nie wierzył mi, ale pani, która nam sprzedawała się wtrąciła i mnie poparła, tak więc zobaczymy
Słoneczna ja zawsze zamrażałam ugotowane. Nigdy surowych nie próbowałam mrozić
Laurka łóżeczko rzeczywiście piękne i wygląda na bardzo solidne -
Laurka - piękne łóżeczko! W końcu mi się strona załadowała.
Chętnie bym takie chciała mieć, ale na to by w życiu Poślubiony nie przystał. To niestety nie jego klimaty.
Patrycja trzymaj się w tym szpitalu!
Lara - zgadzam się, w Polsce liczą się znajomości i układy. Przekonuję się o tym coraz częściej i coraz dotkliwiej. Jest to frustrujące. Ale nie jestem w stanie wyjechać z kraju. Bym za bardzo tęskniła. -
Lara 82 wrote:A teraz uwaga zabijecie mnie, ale absolutnie się z Wami nie zgadzam w sprawie górników
Jestem po ich stronie. Więc mnie nie zjedzcie i nie pomyślcie, że jestem wariatką. Ciężko mi będzie teraz pisząc przedstawić swój punkt widzenia, abyście go zrozumiały, troszkę się postaram ale myślę, że i tak wszystkiego nie dam rady.
A to wszystko dlatego, że pomimo tego, że jestem dumna, że jestem Polką i jestem patriotką to żyjemy w CHORYM KRAJU rządzonym po kolei przez bandę debili, złodziei i jeden wielki układ!!!!!!!!!
Lara, z tym, że rządzi nami banda debili to się zgodzę, najgorsze jest to, że teraz to już nie wiadomo na kogo głosować.
Moim zdaniem restrukturyzacja powinna objąć przede wszystkim kadrę zarządzającą. Ale gdzie tam! U nas lepiej zwalniać pracowników fizycznych i zatrudniać kolejnego "specjaliste ds. wdrażania projektów restrukturyzacji"
-
Gosiak wrote:AsiaSzw, trzymam kciuki!
No i zdaj relację z użycia suchego szamponu. Bo też o nim myślałam do szpitala a nigdy nie używałam...Podobno fajny jest też z Dove ale sama nie próbowałam. Odradzam natomiast Syoss bo lubi się samoistnie wypsikiwać, tak jakby korek był wciśnięty. Nie odskakuje czy coś, nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:51
-
Słoneczna pierogi są ze zwykłej mąki więc można na surowo, ale śląskie bym wcześniej blanszowała w gotowanej wodzie przez chwilę, wystudziła i dopiero zamroziła jak pisze Bietka, aby Ci się mąką ziemniaczana nie oddzieliła od gotowanych ziemniaków po rozmrożeniu.
-
Trzymam kciuki za wszystkie lutówki w szpitalach! Powodzenia!!
Mnie ogarnia jakiś niepokój! Wieczorami miewam @ bóle, ale przez chwile a nie ciagle.
Mój giń wyjeżdża teraz na tydzien urlopu i jeszcze bardziej sie stresuje. Jutro zacznę pakować torbę na wszelki wypadek. -
Stokrota :) wrote:Dziewczyny pakujcie
Torby bo nie znacie dnia ani godziny. Rano Chlusnely mi wody.akcji skurczowej brak.leże w szpitalu czekam i bardzo się boje... -
Laurka, moja kuzynka mieszkająca w Waszyngtonie ma takie samo lozeczko!
Bardzo mi sie podoba, nawet miała nam takie kupić i wysłać ale znaleźliśmy komplet w podobnym stylu u nas w PL.
Wzięliśmy komplet Ines firmy Bellamy w kolorze szarym. Jestem nimi zachwycona! -
Sue jestem na brochowie. Opieka mila.polozne przychodza na każdy sygnal i SA opiekuncze. Ktg co 4 godz.dostalam steryd na pluca.jak dotrzymam to jutro drugi rano.dwie dawki antybiotyku bo nie mam wyniku gbs.dzisiaj mialam mieć robiony wymaz.skorcze mam co 6 min.czasem dluzsze przerwy ale to nie SA jeszcze po rodowe i rozwarcie nie postępuje wiec tak się mecze.ciekawe jak dlugo.
-
Patrycja20 wrote:Ash tez pisalam ze czuje niepokój sama nie wiem czemu. W dodatku moje dziecko dzisiaj malo ruchliwe. Waszym tez to sie zdarza ?
Patrycja, mój synek też miał dwa dni ostatnie leniwe. Jak wczoraj zaczął o 22 wariować, to żałowałam, że powiedziałam na głos. Bo mnie wszystko bolało już w nocy.
Nie stresuj się, u Ciebie ciąża donoszona, więc teraz różnie się może dziaćPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Stokrota :) wrote:Sue jestem na brochowie. Opieka mila.polozne przychodza na każdy sygnal i SA opiekuncze. Ktg co 4 godz.dostalam steryd na pluca.jak dotrzymam to jutro drugi rano.dwie dawki antybiotyku bo nie mam wyniku gbs.dzisiaj mialam mieć robiony wymaz.skorcze mam co 6 min.czasem dluzsze przerwy ale to nie SA jeszcze po rodowe i rozwarcie nie postępuje wiec tak się mecze.ciekawe jak dlugo.
To dobrze, że się Tobą dobrze zajmują. A co mówią odnośnie braku postępu i tego, że wody odeszły? Mają jakiś plan czy coś?
Bardzo boli?
Trzymam za Ciebie mocno kciuki i ślę mnóstwo pozytywnej energii!
-
Po pierwsze nie mogę zrozumieć jak to jest możliwe, że tak potężne zakłady przynoszą straty ? Podczas gdy mogły by przynosić miliardowe zyski dla budżetu państwa, z których mogło by w jakiś sposób korzystać całe społeczeństwo. I nie wierzcie, że dlatego przynoszą straty bo górnicy więcej zarabiają. Przynoszą straty bo wszyscy kradną, cała rządząca elita. A prywatyzacja hmmm, ciekawe ile już łapówek dali Ci bogacze, którzy czekają na wykup tych kopalni, bo im to się będzie opłacać. I jak prywaciarz przejmie to będą wtedy zyski.
Te akcje z zamykaniem były już ustalone kilka lat wcześniej tylko najpierw za publiczne pieniądze porobiono w tych zakładach milionowe inwestycje aby prywaciarz nie musiał bulić.
asia888 lubi tę wiadomość